Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 24latka

jak powiedzieć teściowej i męzowi że nie mogę mieć dzieci?

Polecane posty

Gość załamana 24latka

Dowiedziałam sie niedawno dla mnie to też był cios i naprawde jest mi trudno jednak gorzej jest z moją rodziną a szczególnie męzem i mamusią. Wiem ze mój Adam bardzo chciał mieć dzieci a jego mamusia polubiła mnie ale powiedziała wszystko ok tylko pod warunkiem że bedziecie mieć dzieci :)) wtedy to było miłe ale teraz ... nie wiem jak im o tym powiedzieć boję się że mąż mnie zostawi

Gość leeeeeeeeeeeeeeeeeee
zawsze mozecie zaadoptowac.ja nie chce mic dzieci fuj!!!!!!! paskudztwo!bleeeeeeeeee:(leeeee

Gość maz cie rzuci
po jaki huj adoptowane dziecko:(

Gość lornetka
bardzo współczuje. dlaczego nie możesz? czy to pewne na 100%? moża da się coś zrobic

Gość rossignolka
bardzo mi przykro ze cie to spotkalo. To bedzie prawdziwy test uczuc dla twojego meza. Mam nadzieje ze jest na tyle dojrzaly i tak bardzo cie kocha ze stanie na wysokosci zadania i otoczy cie opieka-wkoncu jaki to musi byc dla ciebie cios. Glowa do gory! napewno zrozumie. Trzymam za ciebie kciuki!

Gość Karol26
załamana 24latka niech Cię rzuci skoro chce byc z Tobą dla dzieci. Wyjedź od nich i przyjedź do mnie. Chętnie podam Ci pomocną dłoń.

Gość azaks
Zyje sie z kimś, bo sie go kocha, a nie dlatego żeby sie rozmnożyc istnieje możliwośc,ze cie zostawi, ale to oznaka,ze nie bylas wazna dla niego a czy ty byś go zostawila, gdyby byl nieplodny? poza tym cuda sie zdarzaja,być moze któregoś dnia,poczujesz ruchy dziecka tego ci życzę z calego serca najgorzej z tesciowa, ale powinna uszanowac twoją decyzje

Gość załamana 24latka
Nestety to sprawa na 90% pewna a węc raczej nie możliwe jest zajście w ciaze dzięki za wsze opinie i dobre słowo

Gość stonkaaa
Twoj lęk jest bezpodstawny. Jesli Cie kocha to zrozumie i postara sie rozwiazac z Toba problem. Jesli Ciebei zostawi to wyjdzie szydlo z worka. Powiedz wprost bez owijania w bawelne najpierw jemu a potem zdecydujecie co dalej.

Gość bezynka
Myślę, że mąż jest z Tobą a gadanie teściowej wogóle było nie na miejscu. Że ślub tak ale pod warunkiem, że będą dzieci. To jest Twoje życie i życie Twojego męża. teściowa tu nie ma nic do gadania.Nikt nie wie co go czeka w przyszłości. Powiedz mężowi. Jeśli Cię zostawi, znaczy, że nie był Ciebie wart. Jeśli pomoże i będzie z Tobą, znaczy że naprawdę Cie kocha.

Gość bąbelek ze współczuciem
a próbowałaś się leczyć, może in vitro?

Gość lithia
a co dokładnie Ci dolega? Bo wiesz.. u mnie stwierdzono ze tez raczej nie będę miec mogla dzieci (pco) tymczasem zaszlam w ciążę bez specjalnych staran, niestety poroniłam.:(

Gość bąbelek ze współczuciem
lithia wpółczuję, może jeszcze Ci się uda, powodzenia

Gość wlasnie co ci jest
moze sprobujesz in vitro?

to przykre, bo większość z Nas marzy o tym małym maleństwie w sobie a potem by je wychować. Wierzę, ze znajdzie się jakiś sposób byś mogla miec dzieci. Trzeba tylko wierzyć i poszukac jakiegos wyjscia.. Wierzę w Ciebie. A ja mam takie małe pytanko odnosnie tego jak stwierzdono u Ciebie ten fakt, ze nie mozesz miec dzieci?? czy mialas jakies problemy zdrowotne, czy jakas operacja czy cos innego?? Bardzo mnie ta sprawa zaciekawila, bo ja mam czasem wrazenie, ze tez nie bede mogla miec dzieci a to z powodu mojego okresu. od zawsze mam nieregularny, czesto nie mam go z kilka miesiecy, a jak juz go dostane to jest skapa. kilka razy juz ja lekarz u mnie wywolywal hormonami ale mam juz dosc uzywania tych tabletek i meczy mnie ta sprawa. Prosze napisz cos w tej sprawie. pozdrawiam i trzymam kciuki za to by u Ciebie było wszytko dobrze:)

Gość załamana 24latka
Kochana Milcio ja nie mogę mieć dzieci ponieważ leczyłam się na zwykłą alergię! Najpierw myślałam że to nie ma nic do znaczenia okazało sie że leki które przyjmowałam bardzo mi szkodziły i zmiejszały a teraz uniemożliwiłóy mi zajście w ciążę :(

Gość snejanka
załamana 24 latko a jakie to leki bo i ja się leczę :-O ,proszę ostrzeż nas :-O!!! ale serio nie poddawaj się może się uda in vitro i te sprawy!!!!!!!