Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie tak-

nie chce już być sama

Polecane posty

Gość CarAll
A to jak z tym facetem do tej pory nie znalazł sie odpowiedni kandydat?

Gość właśnie tak-
no nie

Gość właśnie tak-
szkoda

Gość MKaro
właśnie tak, a skąd jesteś ?

Gość CarAll
a to pod jakim względem nie pasowali?

Gość właśnie tak-
no wzasadzie chyba tak, no bo bądź co bądź 24 latka sie ma

Gość właśnie tak-
no różnie.:D Krak już pisałam :P

Gość MKaro
Nie zauważyłem - to trochę daleko, więc ja chyba odpadam. Radzę wyjść z domu za swoimi zainteresowaniami (jakieś kółka zainteresowań) i poznawać nowych ludzi którzy lubią to co ty

ja tyez mam 24 lata i ejstem sama:P i tez nie wiem gdzie tu kogos znalezc wlasnie

Gość MKaro
Zresztą ja się nie znam, bo mam podobny problem

Gość MKaro
A ty maroko skąd jesteś ?

Gość MKaro
Ja z Łodzi - niby nie jest to koniec Polski, ale jednak daleko

Gość MKaro
25 (prawie 26) - i ciągle sam :( ale pracuje nad tym bo szczęśliwy nie jestem

ja ma za soba 4 letni zwiazek i ponziej kilkumiesieczny ktory mnie tak zmasakrowal ze od 3 lat siedze sama i na nikogo nie moge trafic;p

Gość MKaro
zmasakrował ? co masz na myśli ? psychicznie zniszczył twoje podejście do sprawy związków ?

Gość jestem_jaki_jestem
A ja mam 27 lat, od roku sam i również potrzebuję bliskiej sercu osoby. Mam podobny problem co autorka tematu, czyli nie mam znajomych i nie mam po prostu gdzie poznać kobiety. Może się uda tutaj? Choć wątpię ;)

tak w sensie psychicznym-czyli bylam zakochana jak nei wiem a on nie za to caly czas robil nadzieje-ale to jzu dawno i nieprawda na szczescie:>

ja mam znajomych i czesto wychodze i dalej nic:/ nikt mi sie nie podoba nie wiem co jest;)

Gość ota
maroko - ano własnie, ja mam awersję do wszystkich facetów z wyjątkiem kumpli. I najlepiej się dogaduję z takimi, co mają dziewczynę, bo wtedy wszystko jest jasne i zasady też są jasne. Dziś mnie obcy facet poprosił do tańca. Rzadkość niebywała :o I co? Nawet się nie zdążyłam zastanowić - od razu odruchowo powiedziałam "nie".

Gość MKaro
Ja też nie mam znajomych maroko nie wiem co ci doradzić. Ale jeśli masz przyjaciół to poproś żeby cię wyswatali z kimś kogo ty wybierzesz. niech zrobią listę kandydatów i zrobisz kasting - pierwsza runda: kolerzanka opowiada o nim. Może masz za duże wymagania?

ota: ja tez tak robie ale nawet jesli ebz zastanowienia to i tak chwile pozniej wiem ze byl paskudny i absolutnie nie nadajacy sie.Jakby byl to zawiesilabym oko, a dawno jzu tego nei robilam.

MKaro: zbeym ja jescze mogla kogos wybrac;) nie ma nikogo kto by mi podpasowal po tym idiocie

i nie chodiz o wymagania.Kwestia wygladu jest wzgledna dla kazdego.Ten, ktorego tak kochalam byl np lysy ;P i wcale nie jakis piekny-za to dla mnie mistrzostwo swiata(pomimo tej lysiny nawet)

Gość ota
maroko: ostatnio zdarzyło mi się, po latach :o, zawiesić na kimś oko. Niestety ten ktoś z dwojga złego wolał chodzić do kina/knajp sam, niż ze mną...

ota: mi tez sie w sumie ostatnio zdarzylo, dalam nawet numer tela, ale nikt nigdy nie zadzwonil:) ale to bylo pierwszy raz od niepamietam kiedy i tez nie do konca mi pryzpasowal-troche bardziej niz reszta

Gość niteczkaa
MKaro - ja tez z Lodzi I tez sama jak na razie... Ehh kochani, po prostu wychodzic z domu trzeba! a swatanie jest przereklamowane - nie tak latwo niestety wyglada to w rzeczywistosci

Gość ota
niteczkaa: swatać nie ma z kim. Mężowie i partnerzy moich koleżanek nie mają żadnych kolegów płci męskiej! maroko: a ja miałam jeszcze takie przypadki, że facet ucinał znajomość ze mną mówiąc, że wraca do swojej byłej

ota: moje jedyne znajomosci wygladlay tak ze zapryzjaznialam sie blizej z jakims moim kolega i pozniej on sie bardziej rpzyczepial i juz przestawalismy sie kumplowac i wiecej z emna nie gadal.Mialam tez raz pseudochlopaka przez miesiac ale musialam porzucic bo obrzydzal mnie jak nie wiem co calym soba-penwie dlatego z enigdy naprawde mis ie nie podobal