Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QlkQa

Poprostu problemy z facetami...

Polecane posty

kochane moje ja narazie uciekam ale bede tu czesto zagladac!!! trzymajcie sie i sie nei dajcie oczywiscie :**** i piszcie duzo jak cos:)

Gość chamkaaaaaa
QlkQa hehe mojemu czasem sie dostaje jak widze ze mu rozum sie zacial i gada sam do siebie...no ale jest jeden minus- potem wyzwiska sie sypia wodospadem

Gość chamkaaaaaa

Gość QlkQa
Papatki Magurka.. jak cos to napewno bedzeimy pisac... Ja napewno zagladne;) Chamkaaaaaa... moze spytaj sie go czy podczas dziecinstwa mial jakis uraz glowy...:D

Gość chamkaaaaaa
MaGuRka papa 3maj sie:)

Gość chamkaaaaaa
QlkQa hehehe nie musze pytac, bo wiem ze mial kilka!! no to sekret odkryty :P

Gość QlkQa
hehe to juz wiesz dlaczego tak jest.. trzepnij go moze jeszcze raz to moze pomoze:D ja juz tez musze zaraz leciec:(

Gość chamkaaaaaa
QlkQa ok, tez sie 3maj i pisz o postepach :)

Gość QlkQa
Jasne..:) bede.. chcociaz mysle ze od jakiegos czasu mi wychodzi.. ty tez sie trzymaj i pamietaj o tym wszystkim;)

kurcze no Dziewczyny identyczna sytuacja :/ jak długoo jestescie w tych zwiazkach?? ja 5 miesiecy . I nie potrafie sie na niego gniewac, zawsze wyciagam pierwsza reke. Nie umiem sie obrazac, wolę wyjaśnić i pogadac...

Gość QlkQa
Ja jestem juz 1,5 roku... takie wlasnie sa kobiety... mecza sie z tym wszystkim, z tymi slowami... potem sa przeprosiny ale to nie to samo bo slowa juz padly:( ehhhhhh... bede pozniej:)

Gość chamkaaaaaa
a ja ponad 3 lata:) i nadal nie umiem sie gniewac dluzej niz 5 minut:)

Gość QlkQa
Czy ktos jeszcze ma problem z facetem??? Ah Ci mezczyzni.......:)

Gość Ja2626
A ja dla odmiany powiem wam, że nie mam żadnych problemów ze swoim facetem. Kocham go coraz bardziej, on spełnia wszystkie moje zachcianki. Żyć nie umierać.

Gość QlkQa
Ja tez tak mam ale chodzi o to ze podczas klotni mowi czasem dosc przykre slowa... nie narzekam jezeli chodzi o zachcianki:)

a ja ostatnio tylko narzekam i wciaz slucham ze jestem straszna - dodam tylko ze narzekam po cichu, nie na glos... a jestem w tym zwiazku juz praktycznie 5 lat.. i mam czasem dosc, bo klotnie to jedno, ale ciagle strofowanie mnie o cos to drugie.. czuje sie jak taki maly gowniarz za przeproszeniem, ktory nic sam nie umie zrobic- tak mnie moje kochanie traktuje... :| a mnei krew zalewa.. za kazdym jego zdaniem chcialo by sie dopowiedziec: dobrze mamusiu... BEZ PRZESADY!!!!!!! nie wiem czy to kryzys czy ja w koncu zaczynam przecierac i otwierac oczy... :(

dziewczyny! sposob jest i to nie cny... ;] czytaliscie ksiazke dlaczego mezczyzni kochaja zoly? ! jest na nich sposob :D mi ta ksiazka pomogla... oczywiscie nie osiagam za kazdym razem sukcesu, ale jako tako sie udaje.. ogolnie tez bywam naturalna.. ale wazne to jest by nie bac sie powiedziec co myslisz, jak zle sie zachowa, wtedy wie, ze masz szacunek do samej siebie i sobie nie dasz tak latwo w kasze dmuchac. Nikt nie ma prawo wchodzic w twoje zycie i kierowac Toba. a tak poza tym, jesli traktuja was tak.. to nie badzcie poblazliwe.. pokazcie.. ze was zabolalo, ze jak jeszcze raz sie potworzy to naprawde inaczej pogadacie. Chcecie szacunku, to jak on zawini nie odzywajcie sie pierwsze... jesli mu zalezy a dobrze wie ze jego wina..to sie odezwie. Ja kiedys.. tez..taka bylam, odzywalam sie pierwsza... jak zawinil on, bo tesknilam bo mi bylo przykro.. a on to nie ladnie mowiac wykorzystywal, bo wiedzial ze sie odezwe ja pierwsza dlatego on nie zaczal pisac, starac sie. Kiedys przegial zbyt bardzo, nie mialam zamiaru sie odzywac.. nawet doszlo do zerwania.,odezwal sie.. on.. wiedzialam ze sie odezwie, bo w tamtej sytuacji nie mial wyjscia, dla mnie wtedy bylo czarne biale.. Odrazu mu nie przebaczylam oczywiscie, powazna rozmowa musiala byc, ale od tamtej pory, to ja sie nie odzywam peirwsza.. jak zawini, jasne na poczatku ciezko wytrzymac, ale jak za kazdym nastepnym razem cos zawini i sie odezwie. To nabierzecie pewnosci siebie i nie bedziecie pisac pierwsze :). Oczywiscie wam zycze i sobie, zeby takich sytuacji bylo najmniej , ale jak juz sie zdarzy, to wiecie jak sie zachowac. Ja sie przekonalam za trzecim razem, ze on sie na stowe odezwie, jak oczywiscie mu zalezy, a czemu nie odpisuje odrazu z powodu.. by zobaczyc, jak zareaguje, ale gdy odczyta w swoim meskim mozgu hyh ;p ze nie ma co liczyc ze na pisze to sam sie odezwie, bo wie ze zawinil . Oczywiscie wtedy mi jest latwiej... negocjowac..zmiany..bo mam argumenty , a on przeprasza i chce sie spotkac. Coraz mniej sytuacji do chodzi takich nie milych ale czasami sie zdarza. Niestety. Sorka.. ze tak duzo napisalam heh.. mam nadzieje ze nie zanudze, a troche pomoglam , mysle ze bede wpadac tu czasami jak znajde czas :) i wspierac was :) Oczywiscie jak macie pytania prosze bardzo :) odpowiem. Facetowi nigdy nie mozna do konca pokazac ze az za nadto nam zalezy bo potem to wykorzystuja, oni wiecznie lubia zdobywac i wtedy maja wiekszy szacunek do nas.. Wiec zapmietajcie haslo JAK MASZ DO SIEBIE SZACUNEK, DBASZ O SIEBIE TO I FACET BEDZIE INNY- pokrecone to troche, bo przeciez lubimy wylewać cała milosc na nich, ale trzeba miec ta bariere i dac odczuc facetowi ze mamy wlasne zycie. Jak cos nie teges- klotnia nie z naszej winy- kobiet. To nie rzucac sie tylko pokazac, ze Kocham Cie..ale przegiales i tak nie moze byc jesli chcemy ze soba byc.. i spedzic reszte zycia :) cieszac sie nawzajem soba.

\"a czy to wazne\" dziekuje :* bardzo mi ten wywod Twoj pomogl, naprawde... I masz w 100% racje... tylko co robic jak facet zaczyna przeginac nie w klotni, ale na calej linii??? Stosowac te zasady tak samo??? On nie widzi nawet ze robi cos zle, a generalnie chodzi o to, ze wciaz mnie strofuje - jak male dziecko! i to jeszcze z takimi pretensjami w glosie ze sie plakac chce !!! (zanzaczam, ze o WSZYSTKO- ostatnio o to ze mam nei jesc w pokoju bo krusze, i ze zle pranie do pralki wkladam!!!) Poza tym jest cholernym materialista, i tu znow - na jego niektore odzywki po prostu brak mi slow (ostani wynalazek byl taki, ze mimo ze kazde znas zarabia na wlasny rachunek, mam mu oddawac polowe za jego doajzdy do pracy...) nie wiem jak sie zachowywac i powoli trace sily.. Dobrze ze moge pracowac :D :* pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!

Gość basia78
Wiec co on takiego w sobie ma ze z nim jestes?

wiele innych pozytywnych cech, ale tu TU supiam sie na negatywnych... bo to o nie najbardziej chodzi prawda? potrafi byc czuly i kochany i troskliwy itp itd, i wiem ze chce dla mnei dobrze.. szkoda ze nie zawsze potrafi to okazac...

hej hm.....to masz ciezszy przypadek niz moj... ale.. kurcze... za bardzo dajesz soba pomiatac :( naprawde... Podaj e mail ja Ci wysle te ksiazke.... :) mysle ze powinna Ci pomoc... :) Hm.. moze jak wiesz..ze chce CI dowalic..specjalnie to olej jego slowa.. i zajmij sie czym innym...

Gość QlkQa
Czesc dziewczyny!! Zgadzam sie z moja poprzedniczka, nie wolno soba pomiatac i pokazywac ze jemu bardziej zalezy bo beda widziec ze cokolwiek zrobia wy i tak im wybaczycie bez zadnych konsekwencji....

Gość QlkQa
Czy ktos jeszcze ma dziaj problemy z facetem??:(

ja mam niezmiennie... :) Nie mialam czasu pisac bo dopiero z pracy wrocilam... ale juz mysle, ze ciezko mi bedzie przeprowadzic jakas rozmowe nawet z nim bo pozno konczymy pracy a pozniej to wiadomo -- obiadokolacja jakies film i sen... i mimo ze tak krotko sie w ciagu dnia widzimy to wciaz sa spiecia! ale na rozmowe poczekam chyba do weekendu... buzka!