Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotany Oskar23

Czy jedno małe rafaello zaszkodzi mojej dziewczynie na cere choc ma bardzo ładną

Polecane posty

Gość Zakłopotany Oskar23

Moja dziewczyna kompletnie nie je słodkiego bo mówi ze ciemna czekolada jest niezdrowa dla urody.Tak więc ostatnio zauważyłam że ona wogóle nie je słodyczy i strasznie schudła (ten modeling ja wykończy).Chcialem osłodzić jej troche dzionek i kupiłem dwa duże opakowania Raffaello.Trudno ja namówic bo uważa że jest słodkie i moze zaszkodzic jej cerze (szczerze to ma bardzo ładna ),więc niewiem w czym tkwi problem.Czy raffaello faktycznie szkodzi na cere(nawet jedno małe)A może to jej wymówka bo boi sie o figure?Musze sie chyba głęboko zastanoiwc jak ona mi takie fochy strzela tego nie i tego nie bo... zawsze daje wymówki

Gość pewnie ma anoreksje
:P

Gość lajksa
Jedno małe OPAKOWANIE mogłoby się odbić na jej cerze czy wadze, ale nie jedna mała kulka. Ona ma już fioła na punkcie wagi i cery i dlatego tak wybrzydza.

Gość ale podpucha
kolejna puszysta dziewczynka wymyslila temat ktory skonczy sie debata o anoreksji

Gość tez tak mysle
wy jestescei jakies psychiczne mi sie wydaje

Gość te Oskar
sam se zjedz, a nie gadaj

Gość laktacja
cukier to przeciez "biala smierc" wiec spoko, ze nie je slodyczy. lepiej zamiast takiego swinstwa zjesc jablko. w rafaello nie ma nic odzywczego. podejdz do tego z innej strony. moj tato uwielbia chleb ze smalcem. a ja tego nie tkne bo uwazam ze szkodzi urodzie. czy tez uznasz to za przesade, ze nie tkne nawet malej kanapeczki? nie to dobre co dobre ale to co kto lubi. milej niedzieli

Gość lajksa
No bez przesady. Zaszkodzi jej jedno małe Rafaello?? Wszystko z umiarem i będzie ok. Organizm potrzebuje również cukru. Jak zje jedno na jakiś czas to jej nie zaszkodzi.