Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firmowe ubranka dla dzidzi

jak sprowadzic faceta na ziemie ? pomocy

Polecane posty

czy moze ktos mi powiedziec jak sprowadzić męża na ziemie? Syn ma 8 miesięcy a mąż ma korbe że mały musi mieć wszysko firmowe. fotelik do samochodu za 900zł - ok to dla bezpieczeństwa. ale ubranka? jakich użyć argumentów bo mi sie juz pomysły kończą a na moje jedno ale on ma setki odpowiedzi ;(

Jeżeli Was stać to z nim nie walcz, a firmowe ubranka super sprzedają się na allegro, więc jak dziecko wyrośnie nie będziesz miała problemu z ich sprzedażą, wtedy kasę możesz wydać na inne przyjemności;) Chyba, że planujecie 2 dziecko to już wtedy wydatki zmniejszą się do minimum;)

nie planuje drugiego dziecka. mąż często jeździ na delegacje i zwozi Małemu ubranka lub zabawki. tylko wg mnie to przesada żeby dziecko które nie chodzi miało adidaski Nike itp ;( a do niego nic nie dociera - wg niego Jego Synek zasługuje na wszystko naj itp ble ble ble

Gość noaleale
No ale w czym problem:O Stać Was na to , macie tylko jedno dziecko i jak piszesz nie planujecie drugiego .Mąz chce mu dać wszystko co najlepsze więc tylko się cieszyć. Myślę, że to problem na wyrost:O No chyba , że cierpi na tym Wasz budżet domowy?

nie, mąż zarabia b.dobrze. tylko że mieszamy w małej mieścinie gdzie dziecko w firmowym wozku i w firmowych ubrankach rzuca się w oczy...

delikatnie powiedziawszy...

a ja nie mam pojecia już jak mu przetłumaczyć że chciałabym mieć "normalne"dziecko a nie "firmowe"

Gość lllllllllllllllllllllll
jak mozna z takim palantem wogole byc a do tego miec dziecko,ograniczony prostak

Gość ciocia krysia
Jejku niektórzy ludzie to już naprawde nie mają problemów i muszą sobie sztuczne wymyslać!!!