Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieternik reaktywacja

Ankieta czy lubisz takich facetów 27 króciutkich pytań

Polecane posty

Gość weffef
1.nie 2.nie 3.nie 4.nie 5.tak 6.nie 7.nie 9.tak i nie 10.pół na pół 11.zalezy jak komu pasuje 12.tak 13.nie 14.tak 15.nie 16.NIE 17.NIE 18.NIE 19.NIE 20.zalezy 21.nie 22.nie 23.nie 24.nie 25.tak 26.tak 27.nie hm.. żal

Prawie żadna z was nie lubi tu metali ani długich włosów tylko łysych. dziwne - a dlaczego? metale są obleśni,łysi normalni długie włosy pasują kobietom mnie raczej dziwi,że tak wielu osobom przeszkadza żel na włosach lub hip-chłopy,którzy zazwyczaj wyglądaja normalnie,no najwyżej te spodnie szerokie mogą denerwować... no i że tyle osób wybrałoby misiaczka no ale jak widać to wszystko jest kwestią gustu i tak najważniejszy jest charakter przy czym metale zazwyczaj mają okropny.Nie chce generalizować,ale nie znam ani jednego normalnego.Wszyscy są agresywni i brudni Obleśni to są żelusie, wypachnione panienki latające do solarium :) Ja lubiet takich wikingów, hippisów, metali. Mi się nie podoba charakter hip hopowców. Widziałas kiedyś metala psuzczającego jakąś muzykę z komórki w miejscy publicznym? Bo ja nie. Takie hip-chłopy robią to non stop a ta muzyka nie wydaje mi sie zbyt ambitna co wpływa na ich płykie charakterki i małe osobowości :) Nie mówię, że każdy, ale to są moje obserwacje, tak więc i ja potwierdzam, ze o gustach się nie dyskutuje, bo nie ma po co :D A to że facet jest brudny wcale by mi nie przeszkadzało, tylko żeby strasznie nie śmierdział :)

Obleśni to są żelusie, wypachnione panienki latające do solarium - to są już przesadzone żelusie :P takich też nie lubię,ale przecież dużo normalnych chłopaków ma trochę żelu na głowie i im jest ładnie...i nie są debilami żadnymi :O Widziałas kiedyś metala psuzczającego jakąś muzykę z komórki w miejscu publicznym? - w szkole jest to codzienność :P poza tym robią gorsze rzeczy Takie hip-chłopy robią to non stop a ta muzyka nie wydaje mi sie zbyt ambitna co wpływa na ich płykie charakterki i małe osobowości - to są wyjątki,które rzucają się w oczy,jest dużo normalnych osób słuchających rapu a muzyka wcale nie jest mało ambitna.Oczywiście jest dużo śmieci i głupich piosenek,ale tak jest w każdym rodzaju muzyki.A jak jesteśmy w temacie najczęściej z komórek puszczane jest komercyjne techno i disco polo :P no i pop też. A hip hop ze trzy razy w tramwaju słyszałam :D(ale to głównie ustawione jako dzwonek) no i też w szkole,ale rzadziej niż metal. Nie mówię, że każdy, ale to są moje obserwacje, tak więc i ja potwierdzam, ze o gustach się nie dyskutuje, bo nie ma po co - no ok,moje są inne,nie moja wina,że mam złe doświadczenia z metalowcami a dobre z hip hopowcami.Nigdy żaden hip hopowiec mnie nie zaczepiał,ani mi nie dokuczał.Czego nie można powiedzieć o metalach. A to że facet jest brudny wcale by mi nie przeszkadzało, tylko żeby strasznie nie śmierdział - jak dla mnie z dwojga złego lepsze jest przesadne dbanie o higienę niż calkowite jej zaniedbanie,no kurde porzygać sie można jak sie widzi te kołtuny i glany w upalne lato :D mój kuzyn to juz w ogóle,nie chce mu sie nawet zębów myć. Oczywiście zaznaczam,że krytykuje teraz subkulturę i metali ale nie samą muzykę.

Gość ja23lata mieć
1. szczuplejszych od siebie BEZ RÓŻNICY 2. w okularkach (leczniczych) TAK 3. z dluzszymi wlosami NIE 4. z kolczykiem w uchu TAK 5. z kolczykiem w innym miejscu TAK 6. z sygnetem NIE 7. z pierscionkiem na palcu NIE 9. w obcislych dżinsach NIE 10. noszacych naszyjnki NIE 11. farbujacych wlosyNIE 12. z wlosami na zel TAK 13. z dredami TAK 14. z tatuazem TAK 15.w stylu hip-chłop TAK 16. w stylu metal NIE NIE NIE!!!!!! 17. w stylu emo NIE NAWIDZE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) NIE 19. w stylu O-zone NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) NIE 21. inteligencików? NIE 22. noszacych męskie stringi NIE 23. noszących męs,męskie japonki TAK 24. metroseksualnych NIE 25 lysych TAK 26. w dresach na co dzien UWIELBIAM :D 27 z loczkami na glowie NIE WIEM hm? fACET MUSI BYĆ FACET,

Gość mooooooooooooooooooma
1. nie 2.tak 3.nie 4.nie 5.nie 6.nie 7.nie 9.nie 10.nie 11.nie 12.nie 13.tak 14.nie 15.nie 17.tak 18.nie 19.nie 20.nie 21.nie 22.nie 23.nie 24.nie 25.nie 26.nie 27.nie

Gość mooooooooooooooooooma
tzn 16.tak 17.nie 15.nie

1.nie 2.nie 3.nie 4.tak 5.bez znaczenia 6.nie 7.bez znaczenia 8.brak pytania 9.nie 10.bez znaczenia 11.bez znaczenia 12.nie 13.bez znaczenia 14.raczej nie 15.nie 16.tak 17.nie 18.nie 19.nie 20.tak 21.nie 22.nie 23.nie 24.nie 25.nie 26.nie 27.bez znaczenia

1.nie 2.tak 3.taaakkkkkk 4.nie 5.nie 6.nieeeeee 7.nieeeeee 8.nie 9.nie 10.nie 11.zależy 12.zależy 13.tak 14.nie bardzo 15.nie 16.nie 17.nie 18.nie 19.nie 20.tak 21.nie bardzo 22.nieeee 23.tak jak ma zadbane stopy 24.zależy 25.zależy 26.nie 27.nie

1.nie 2.tak 3.taaakkkkkk 4.nie 5.nie 6.nieeeeee 7.nieeeeee 8.nie 9.nie 10.nie 11.zależy 12.zależy 13.tak 14.nie bardzo 15.nie 16.nie 17.nie 18.nie 19.nie 20.tak 21.nie bardzo 22.nieeee 23.tak jak ma zadbane stopy 24.zależy 25.zależy 26.nie 27.nie

Gość fhkjkjljl
1. nie 2. nie przywiazuje do tego zbyt duzej wagi 3. wole w krotszych 4. nie 5. nie 6. nie 7.nie 9.raczej nie 10. nie jedynie lancuszek 11.nie 13. nie 14 tak 15.nie 16.nie 17.nie 18.nie 19.nie" 20.tak 21.nie 22.nie 23.tak 24.nie 25.tak byle nie "dres" 26.tak 27. hmm

Gość BHTDRDHHUHY
1. szczuplejszych od siebie NIE 2. w okularkach (leczniczych) NIE 3. z dluzszymi wlosami NIE 4. z kolczykiem w uchu NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu NIE 6. z sygnetem NIE JAK STARY DZIAD 7. z pierscionkiem na palcu NIE 9. w obcislych dżinsach NIE 10. noszacych naszyjnki NIE 11. farbujacych wlosy NIE 12. z wlosami na zel TAK 13. z dredami NIE 14. z tatuazem MOZE BYC ZALEZY CZY PASUJE MU I CO PRZEDSTAWIA 15.w stylu hip-chłop NIE 16. w stylu metal NIE 17. w stylu emo NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) NIE 19. w stylu O-zone MOZE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) NIE 21. inteligencików? NIE 22. noszacych męskie stringi NIE BO GEJOWACI 23. noszących męs,męskie japonki NIE 24. metroseksualnych NIE 25 lysych NIE 26. w dresach na co dzien MOZE BYC 27 z loczkami na glowie NIE

Gość llllllllllkkdkdjf
1. szczuplejszych od siebie.............nie 2. w okularkach (leczniczych).................może być 3. z dluzszymi wlosami...........................tak 4. z kolczykiem w uchu..........................może być 5. z kolczykiem w innym miejscu...............moze być 6. z sygnetem......................................moze byc 7. z pierscionkiem na palcu.......................moze byc 9. w obcislych dżinsach............................moze byc 10. noszacych naszyjnki..........................tak 11. farbujacych wlosy..............................moze byc 12. z wlosami na zel..................................tak 13. z dredami..........................................nie 14. z tatuazem.........................................może być 15.w stylu hip-chłop...................................NIE 16. w stylu metal.......................................tak 17. w stylu emo.........................................nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)...............................- 19. w stylu O-zone....................................nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)...moze byc 21. inteligencików?.........................................TAK 22. noszacych męskie stringi.............................nie 23. noszących męs,męskie japonki........................moze byc 24. metroseksualnych ......................................ewentualnie 25 lysych......................................................nie 26. w dresach na co dzien..................................nie 27 z loczkami na glowie.....................................moze byc

Gość Wkladam do siateczki po
1. szczuplejszych od siebie.............TAK 2. w okularkach (leczniczych).................TAK 3. z dluzszymi wlosami...........................tak 4. z kolczykiem w uchu..........................TAK 5. z kolczykiem w innym miejscu...............NIE 6. z sygnetem......................................NIE 7. z pierscionkiem na palcu.......................Z OBRACZKA 9. w obcislych dżinsach............................TAK 10. noszacych naszyjnki..........................TAK 11. farbujacych wlosy..............................TAK, ale na czarno 12. z wlosami na zel..................................NIE 13. z dredami..........................................NIE 14. z tatuazem.........................................TAK 15.w stylu hip-chłop...................................NIE 16. w stylu metal.......................................tak 17. w stylu emo.........................................NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)...............................- 19. w stylu O-zone...................................NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)...NIE 21. inteligencików?.........................................TAK 22. noszacych męskie stringi.............................nie 23. noszących męs,męskie japonki........................NIE 24. metroseksualnych ......................................NIE 25 lysych...................................................... nie 26. w dresach na co dzien..................................nie 27 z loczkami na glowie.....................................TAK