Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieternik reaktywacja

Ankieta czy lubisz takich facetów 27 króciutkich pytań

Polecane posty

1-9 NIE 10 TAK 11 NIE 12 TAK 13-19 NIE 20 TAK/NIE (w zaleznosci od tego,co dla kogo znaczy misiakowaty.nie lubie,jak facet ma duzo miekkiego ciala ;p ale jesli ma go troche wiecej i jest ono w miare uformowane, to tak ;) 21-27 NIE

1. szczuplejszych od siebie - tak,byle nie anorektyk ;) 2. w okularkach (leczniczych) - no jak musi to trudno,ale wolałabym nie 3. z dluzszymi wlosami - do ramion max,długie jak u baby nie 4. z kolczykiem w uchu - ujdzie 5. z kolczykiem w innym miejscu - nie znosze kolczyków w nosie,czy w brwiach :O 6. z sygnetem - tak 7. z pierscionkiem na palcu - tak 9. w obcislych dżinsach - tak 10. noszacych naszyjnki - tak 11. farbujacych wlosy - zależy na jaki kolor,bez przesadyzmu 12. z wlosami na zel - tak,w małych ilościach jest to wręcz wskazane,byleby nie przesadzał 13. z dredami - NIEEEEEEEE....TAK SAMO IROKEZ BLEE 14. z tatuazem - ujdzie 15.w stylu hip-chłop - dys is maj fejwrit stajl :classic_cool: jes 16. w stylu metal - NIEEEEEEEEEE chyba jeszcze gorsze są tylko PUNKI :O 17. w stylu emo - NIEEEEEEEEEEE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - odpowiem,bo byłam na NIE już w podstawówce 19. w stylu O-zone - a co to? :D 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - to zależy 21. inteligencików? -hym? to zbyt ogólne pojęcie,ale jak sie wymądrza i jest zapracowanym studenciną to nie :D 22. noszacych męskie stringi - lol :D 23. noszących męs,męskie japonki- hehheh :D:D tak,ale to śmieszne 24. metroseksualnych - tak,ale bez przesady 25 lysych - no jasne ;) 26. w dresach na co dzien - ujdzie 27 z loczkami na glowie - byleby nie miał szopy na głowie ;) 28. z bródką - z brodziszczem na pewno nie a jak z taką małą na samej brodzie i bez wąsów tak 29 z wąsikiem - raczej nie ,kazałabym zgolić ;) 30. z baczkami - nie

Gość jestem nudna
1. szczuplejszych od siebie NIE 2. w okularkach (leczniczych) NIE MAM NIC PRZECIWKO 3. z dluzszymi wlosami NIE MAM NIC PRZECIWKO 4. z kolczykiem w uchu NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu NIE 6. z sygnetem NIE 7. z pierscionkiem na palcu NIE 9. w obcislych dżinsach NIE 10. noszacych naszyjnki NIE 11. farbujacych wlosy NIE 12. z wlosami na zel NIE 13. z dredami NIE 14. z tatuazem NIE MAM NIC PRZECIWKO (ZALEŻY OD TATUAŻU) 15.w stylu hip-chłop NIE 16. w stylu metal NIE 17. w stylu emo NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) NIE 19. w stylu O-zone NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK 21. inteligencików? TAK 22. noszacych męskie stringi NIE 23. noszących męs,męskie japonki NIE 24. metroseksualnych NIE 25 lysych NIE MAM NIC PRZECIWKO 26. w dresach na co dzien ZALEŻY OD DRESÓW ;) 27 z loczkami na glowie NIE MAM NIC PRZECIWKO

1. Nie 2. tak 3. tak, ale nie takimi po pas, 4. nie 5. nie 6.nie 7.to zależy ale raczej nie 9. to zależy 10. to zależy, może być 11. nie 12. raczej nie 13.nie nie nie 14. zależy, jeśli mały to może być 15. nie 16.nie nie nie 17. nie nie nie 18. mam więcej hehe 19. nie 20.raczej nie 21.raczej nie 22.o w życiu 23. tak 24. o w zyciu 25. to zależy, ale wolę włochatych 26. nie 27. może być

w zasadzie prawie wszystko można zaakceptować,jeśli nie jest przesadzone albo namówić faceta do zdjęcia naszyjnika czy pierścionka :D

Gość Siedzę sama w domu
1. szczuplejszych od siebie...tacy nie istnieją :P 2. w okularkach (leczniczych)...mogą być 3. z dluzszymi wlosami...jeśli pasują facetowi, to owszem 4. z kolczykiem w uchu...eee...raczej niekoniecznie. z gejami by mi się kojarzył :P 5. z kolczykiem w innym miejscu...zależy od lokalizacji :) 6. z sygnetem...jak jakiś Cygan? :O ble 7. z pierscionkiem na palcu...zależy... 9. w obcislych dżinsach...nie! 10. noszacych naszyjnki...znaczy jakie naszyjniki? 11. farbujacych wlosy...nie! 12. z wlosami na zel...yy...jeśli nie wygląda przy tym jak jakiś włoski lowelas/dres/paker z siłowni - tak 13. z dredami...może być 14. z tatuazem...zależy jakim, zależy gdzie 15.w stylu hip-chłop...niekoniecznie... 16. w stylu metal....już lepiej :) 17. w stylu emo...oj nie... 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)...jestem za stara na to pytanie 19. w stylu O-zone...znaczy jakim? :O 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)...czemu nie :) 21. inteligencików?...mmm...:) 22. noszacych męskie stringi...nie! w ew związku tylko ja bym mogła nosić stringi :) 23. noszących męs,męskie japonki...jeśli nie nosi ich do skarpet - ok :) 24. metroseksualnych...nie lubię, jak facet ma więcej kosmetyków ode mnie 25 lysych...nooom :) 26. w dresach na co dzien...i od święta pewnie też? :O odpadają. 27 z loczkami na glowie...ale ile tych loczków? ;>

1. nie bardzo 2. tak 3.nie 4. nie 5. nie 6. nie 7. nie 9. nie 10.nie 11. nie 12. nie 13. nie 14.może być 15.nie 16. nie 17. nie 18. nie 19. nie 20. nie 21. tak 22.nie 23. nie 24. nie 25 tak 26.nie 27nie bardzo

Gość Justynka RRRRR
1. nie 2. nie 3. nie 4. nie 5. nie 6. nie 7. nie 9. nie 10. nie 11. nie 12. zależy ile tego żelu 13. nie 14. tak 15.nie 16. nie 17. nie 18. nie,ale mam więcej niż 14 lat :D (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. pojęcia nie mam jacy to fececi 20. tak 21. tak 22. ogólnie nie,ale jak to mój mężczyzna to dla śmiechu może założyć 23. tak 24. nie 25. tak 26. nie 27. tak

Gość wszystko na nie oprócz
21 i 24 :P

Gość 222222
1. szczuplejszych od siebie NIE 2. w okularkach (leczniczych) TAK 3. z dluzszymi wlosami NIE 4. z kolczykiem w uchu NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu NIE 6. z sygnetem NIE 7. z pierscionkiem na palcu NIE 9. w obcislych dżinsach TAK 10. noszacych naszyjnki TAK 11. farbujacych wlosy NIE 12. z wlosami na zel NIE 13. z dredami NIE 14. z tatuazem NIE 15.w stylu hip-chłop :D NIE 16. w stylu metal NIE 17. w stylu emo NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) MAM POWYZEJ 14 19. w stylu O-zone NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK 21. inteligencików? NIE 22. noszacych męskie stringi NIE 23. noszących męs,męskie japonki NIE 24. metroseksualnych NIE 25 lysych TAK 26. w dresach na co dzien NIE 27 z loczkami na glowie TAK

1. szczuplejszych od siebie-NIE 2. w okularkach (leczniczych)-NIE PRZESZKADZA MI 3. z dluzszymi wlosami-TAK 4. z kolczykiem w uchu-TAK 5. z kolczykiem w innym miejscu-TAK 6. z sygnetem-NIE 7. z pierscionkiem na palcu-NIE 9. w obcislych dżinsach-ZALEŻY JAK OBCISŁYCH :D 10. noszacych naszyjnki-ZALEŻY JAKIE 11. farbujacych wlosy-I TAK I NIE 12. z wlosami na zel-TAK 13. z dredami-TAK 14. z tatuazem=TAK 15.w stylu hip-chłop-TAK 16. w stylu metal-TAK 17. w stylu emo-? 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone-HAHA 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)-MOŻE BYĆ 21. inteligencików?-ALE TAKICH UMIARKOWANYCH 22. noszacych męskie stringi-NIE 23. noszących męs,męskie japonki-TAK 24. metroseksualnych -I TAK I NIE 25 lysych-MOŻE BYĆ 26. w dresach na co dzien- I TAK I NIE 27 z loczkami na glowie- I TAK I NIE hm?

1.nie 2.ujdzie 3.tak 4.raczej nie 5.nie 6.nie 7.nie przeszkadza mi 9.raczej nie 10.nie 11.nie 12.jesli jest go mało to ok 13.nie 14.tak 15.ujdzie 16.j.w 17.NIEEE! 19.nie 20.tak 21.nie 22.nie 23.moze byc 24.raczej nie 25.zalezy 26.nie 27.moze byc

1obojetnie 2 obojetnie 3moze byc;;) 4obojetnie 5moze byc 6nie 7ok 8ok 10nie 11ni3 12ok 13ok 14 15 16 tak 17 18 19 nie 20tak 21 22 nie 23 tak 24 nie 25 26 27 obojetnie

Gość Omatara
1. szczuplejszych od siebie - nie 2. w okularkach (leczniczych) - tak sobie 3. z dluzszymi wlosami - nie 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu -nie 6. z sygnetem -nie 7. z pierscionkiem na palcu-nie 9. w obcislych dżinsach-nie 10. noszacych naszyjnki-nie 11. farbujacych wlosy-nie 12. z wlosami na zel-troche moze byc 13. z dredami-nie 14. z tatuazem-nie 15.w stylu hip-chłop-nie 16. w stylu metal-nie 17. w stylu emo-nie 18. w stylu Tokio Hotel -nie (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone-nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)-moze byc 21. inteligencików?-nie calkiem 22. noszacych męskie stringi-nie 23. noszących męs,męskie japonki-nie 24. metroseksualnych-ujdzie 25 lysych-nie bardzo 26. w dresach na co dzien-nie 27 z loczkami na glowie-nie

Gość fsdfsdf
1. szczuplejszych od siebie......................nie 2. w okularkach (leczniczych).........................zdecydowanie TAK 3. z dluzszymi wlosami.............tylko troche dluzszymi moze byc 4. z kolczykiem w uchu......nie 5. z kolczykiem w innym miejscu.... nie 6. z sygnetem.....nie 7. z pierscionkiem na palcu....NIE 9. w obcislych dżinsach.....NIE 10. noszacych naszyjnki.....NIE 11. farbujacych wlosy....NIE 12. z wlosami na zel.....hmmm ewentualnie 'uszłoby' ;) 13. z dredami....hmm średnio 14. z tatuazem... hmm zalezy jakim, ewentulanie moze byc 15.w stylu hip-chłop...nie 16. w stylu metal... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 17. w stylu emo... nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) HAHA :D 19. w stylu O-zone...sama nie wiem 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru).. raczej nie 21. inteligencików?... tak, bardzo :) 22. noszacych męskie stringi.. hmm nie zaglądam facetom w spodnie, najpierw ich polubiam lub nie, ale wolałabym żeby mój mężczyzna takich nie nosił 23. noszących męs,męskie japonki.. obojetne 24. metroseksualnych ... raczej nie 25 lysych... nie 26. w dresach na co dzien.. nie 27 z loczkami na glowie.. moze byc

Gość dfgfghgjkjkjkl
1. szczuplejszych od siebie - NIE 2. w okularkach (leczniczych) - MOZE BYC 3. z dluzszymi wlosami - TAK 4. z kolczykiem w uchu - OBOJETNE 5. z kolczykiem w innym miejscu - OBOJETNE 6. z sygnetem - NIE 7. z pierscionkiem na palcu - NIE 9. w obcislych dżinsach - RACZEJ NIE 10. noszacych naszyjnki - MOZE BYC 11. farbujacych wlosy - NIE 12. z wlosami na zel - NIE 13. z dredami - TAK 14. z tatuazem - OBOJETNE 15.w stylu hip-chłop - NIE!!!!!!!!:o 16. w stylu metal - TAK 17. w stylu emo - NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - NIEZBYT - NIE PODOBA MI SIE FIZJONOMIA M&M'sa :o 21. inteligencików? - TAK 22. noszacych męskie stringi - NIE:o 23. noszących męs,męskie japonki - NIE 24. metroseksualnych - NIE 25 lysych - NIE 26. w dresach na co dzien - NIE 27 z loczkami na glowie - MOZE BYC - UROCZE;)

Gość co to jest styl Ozone
:D:D:D:D

Gość sporo tych pytań
1. szczuplejszych od siebie - nie myślałam o tym 2. w okularkach (leczniczych) - koniecznie! 3. z dluzszymi wlosami - nie lubię 4. z kolczykiem w uchu - wolałabym nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - fuj 6. z sygnetem - raczej nie 7. z pierscionkiem na palcu - zdecydowanie nie 9. w obcislych dżinsach - ujdzie 10. noszacych naszyjnki - zależy jakie 11. farbujacych wlosy - no coś ty 12. z wlosami na zel - byle nie przesadził 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - nie 15.w stylu hip-chłop - ujdzie 16. w stylu metal - ujdzie 17. w stylu emo - nie (to nie facet, to dziecko) 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - za stara na odpowiedź 19. w stylu O-zone - co to jest? 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) tak, tak i tak! 21. inteligencików? - też na tak 22. noszacych męskie stringi - wszystko mi jedno 23. noszących męs,męskie japonki - ujdzie 24. metroseksualnych - nie mam zdania 25 lysych - tak 26. w dresach na co dzien - tylko po domu 27 z loczkami na glowie - tak

Gość kjhcuihu
uhahahaha...... :-D :-D :-D rozwaliło mnie pytanie adresowane do "kobiet poniżej 14 roku życia" to dziewczynki wiesz?

Gość rrrrrrrrrrrrrroooooo
1. szczuplejszych od siebie - nie 2. w okularkach (leczniczych) - tak 3. z dluzszymi wlosami - troche dluzsze moga byc, ale nie do ramion albo z kucykiem blleeeehhhh 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - NIE! 6. z sygnetem - snob (nie) 7. z pierscionkiem na palcu - ujdzie 9. w obcislych dżinsach - ok 10. noszacych naszyjnki - nie (chyba ze cieniutki, jeden) 11. farbujacych wlosy - NIE! 12. z wlosami na zel - ok 13. z dredami - nie (brud!) 14. z tatuazem - raczej nie 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - nie 17. w stylu emo - nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - ok 21. inteligencików? - tak 22. noszacych męskie stringi - nie wazne 23. noszących męs,męskie japonki - ok 24. metroseksualnych - nie 25 lysych - NIE!!! 26. w dresach na co dzien - o Boze! 27 z loczkami na glowie - nie ich wina ;) ok

Gość nothing's gonna stop me
1. szczuplejszych od siebie - Mało takich, ale tak 2. w okularkach (leczniczych) - Byleby modne 3. z dluzszymi wlosami - NIezbyt 4. z kolczykiem w uchu - NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu - NIE 6. z sygnetem - NIE 7. z pierscionkiem na palcu - NIE 9. w obcislych dżinsach - TAK 10. noszacych naszyjnki - Łańcuszek jak już 11. farbujacych wlosy - NIE 12. z wlosami na zel - Może być 13. z dredami - NIE 14. z tatuazem - Nie przeszkadza mi 15.w stylu hip-chłop - NIE 16. w stylu metal - NIE 17. w stylu emo - NIE 18. w stylu Tokio Hotel - MAM 20 lat (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - HMmm może być :D 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - Czemu nie? 21. inteligencików? - Żeby się nie wymądrzał 22. noszacych męskie stringi - NIE 23. noszących męs,męskie japonki - NIE 24. metroseksualnych - NIE 25 lysych - NIE 26. w dresach na co dzien - NIE 27 z loczkami na glowie - Hmm...

1. szczuplejszych od siebie - NIE !!! 2. w okularkach (leczniczych) - NIE 3. z dluzszymi wlosami - NIE 4. z kolczykiem w uchu - NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. z kolczykiem w innym miejscu - NIE 6. z sygnetem - NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7. z pierscionkiem na palcu - NIE!!!!!!!!!!!!!!!! 9. w obcislych dżinsach - NIE 10. noszacych naszyjnki - NIE 11. farbujacych wlosy - NIE 12. z wlosami na zel - MOZE BYC 13. z dredami - NIE 14. z tatuazem - MOZE BYC 15.w stylu hip-chłop - MOZE BYC 16. w stylu metal - NIE 17. w stylu emo - NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK 21. inteligencików? TAK 22. noszacych męskie stringi NIE 23. noszących męs,męskie japonki NIEEEE 24. metroseksualnych NIEEE 25 lysych - TAK 26. w dresach na co dzien TAK 27 z loczkami na glowie TAK

Gość kikkor
1. nie da się. to byłoby już niebezpieczne dla zdrowia 2. tak 3. tak 4. nie! 5. tylko kolczyk na karku i bridge ale to podchodzi pod jakiś fetysz... 6. nie. 7. tylko obrączka 8. 9. obojętnie 10. obojętnie 11. tak 12. nie 13. nie 14. tak (ash stymest mmmm) 15. nie 16. tak 17. w pierwotnym tego słowa znaczeniu tak. pomalowani chłopcy nie. 18. - 19. NIE! 20. NIE! 21. tak 22. nie 23. tak 24. tak 25. nie 26. nie 27. tak.

Prawie żadna z was nie lubi tu metali ani długich włosów tylko łysych. dziwne - a dlaczego? :) metale są obleśni,łysi normalni :D długie włosy pasują kobietom :P mnie raczej dziwi,że tak wielu osobom przeszkadza żel na włosach lub hip-chłopy,którzy zazwyczaj wyglądaja normalnie,no najwyżej te spodnie szerokie mogą denerwować... no i że tyle osób wybrałoby misiaczka :D no ale jak widać to wszystko jest kwestią gustu

i tak najważniejszy jest charakter ;) przy czym metale zazwyczaj mają okropny.Nie chce generalizować,ale nie znam ani jednego normalnego.Wszyscy są agresywni i brudni

wy moze też macie zle doświadczenia na przykład z hip-hopowcami,ja mam akurat z nimi najlepsze

Gość rozmawiasz sama ze sobą
??? :-)