Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieternik reaktywacja

Ankieta czy lubisz takich facetów 27 króciutkich pytań

Polecane posty

Gość wogole nie lubie facetow

1. szczuplejszych od siebie- NIE 2. w okularkach (leczniczych)- NIE 3. z dluzszymi wlosami- NIE 4. z kolczykiem w uchu- NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu- NIE 6. z sygnetem- NIE 7. z pierscionkiem na palcu- NIE 9. w obcislych dżinsach- NIE 10. noszacych naszyjnki- NIE 11. farbujacych wlosy- NIE 12. z wlosami na zel- NIE 13. z dredami- NIE 14. z tatuazem- NIE 15.w stylu hip-chłop- NIE 16. w stylu metal- NIE 17. w stylu emo- NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)- NIE DOTYCZY 19. w stylu O-zone- NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)- NIE 21. inteligencików? TAK 22. noszacych męskie stringi- NIE 23. noszących męs,męskie japonki- NIE 24. metroseksualnych- NIE 25 lysych- 15 X NIE 26. w dresach na co dzien- NIE 27 z loczkami na glowie- NIE Mogłam od razu napisać: Nie.

1.Nie 2.Nie. 3. Tak 4. Tak. 5. Tak 6.Nie.. 7. Nie... 9. Tak, ale nie takich do przesady. 10. Tak. 11. Taaa... 12. Jak fajnie tak wygląda to spoko. 13. j.w 14. j.w 15. Taak. 16. Taaak. 17. NIEEEEEE 18. Bożee....Nie... 19. Nigdy ! 20. Nie... 21. No cóż... Niech będzie inteligentny, ale nie do przesady. 22. Nie... 23. Jak chce niech nosi. 24. Zadbanych, ale nie wyglądających jak kobiety :P. 25. Niee 26. Nieee.. 27. Spoko.

1 nie 2 tak 3 tak 4 nie 5 zalezy gdzie kolczyk:D 6 nie 7 :Dzalezy jaki pierscionek 8 nie 9,10,11,12,13-nie 14 tak 15 nie 16 nie 17 nie 18 nie 19 nie 20 tak 21,22,23-tak 24 tak 25 nie 26 nie 27 nie

1. szczuplejszych od siebie.....................o nie 2. w okularkach (leczniczych).................ujdzie 3. z dluzszymi wlosami...........................nie 4. z kolczykiem w uchu..........................ujdzie 5. z kolczykiem w innym miejscu.................hm jakiem??:D 6. z sygnetem............................................nie 7. z pierscionkiem na palcu............................nie 9. w obcislych dżinsach.................................nie 10. noszacych naszyjnki................................nie 11. farbujacych wlosy..................................nie!!! 12. z wlosami na zel....................................ujdzie 13. z dredami...........................................brudasy..nie!! 14. z tatuazem............................................nie 15.w stylu hip-chłop......................................nie 16. w stylu metal...........................................ujdzie 17. w stylu emo...........................................ujdzie 18. w stylu Tokio Hotel 19. w stylu O-zone 20. miśkowatych ......................................o tak :) 21. inteligencików?.................................ujdzie 22. noszacych męskie stringi.......................dla mnie :) tak 23. noszących męs,męskie japonki...................tak 24. metroseksualnych .....................................tak?? 25 lysych................................................TAK .!!!..adas slonko :* 26. w dresach na co dzien.............................nie 27 z loczkami na glowie................................nie

Gość matko no
1. szczuplejszych od siebie – nie 2. w okularkach (leczniczych) - nie 3. z dluzszymi wlosami - nie 4. z kolczykiem w uchu – nie za bardzo 5. z kolczykiem w innym miejscu - nie 6. z sygnetem - tak 7. z pierscionkiem na palcu – nie! 9. w obcislych dżinsach - nie 10. noszacych naszyjnki – naszyjniki nie, ale łańcuszki tak 11. farbujacych wlosy – nie! 12. z wlosami na zel- czasem 13. z dredami – nie! 14. z tatuażem – tak 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal – nie! 17. w stylu Emo – nie 18. w stylu Tokio Hotel - nie! 19. w stylu O-zone – nie! 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) – tak, uwielbiam 21. inteligencików? - tak 22. noszacych męskie springi – tak 23. noszących męskie japonki – nie za bardzo 24. metroseksualnych – NIE! 25 lysych - tak 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie – nie!

1. nie 2. nie przeszkadza mi 3. ewentualnie 4. NIE !! 5. tak :D :P 6. NIE !! 7. NIE !! 9. NIE !! 10. NIE !! 11. NIE !! 12. NIE !! 13. ewentualnie 14. tak 15.NIE !! 16. NIE !! 17. NIE !! 18. ja mam powyżej 14 lat :classic_cool: ale NIE !! :P 19. NIE !! 20. NIE !! 21. hmm umiarkowanych :D 22. PO STOKROĆ NIE !! 23. hmm tylko na basenie :D 24.NIE !! 25 NIE !! 26.NIE !! 27 NIE !! :P

Gość dziwne te pytania
1. szczuplejszych od siebie- NIE 2. w okularkach (leczniczych)- NIE 3. z dluzszymi wlosami- NIE 4. z kolczykiem w uchu- NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu- NIE 6. z sygnetem- NIE 7. z pierscionkiem na palcu- CZASAMI 9. w obcislych dżinsach- NIE 10. noszacych naszyjnki- NIE 11. farbujacych wlosy- NIE 12. z wlosami na zel- CZASAMI 13. z dredami- NIE 14. z tatuazem- CZASAMI 15.w stylu hip-chłop- CZASAMI 16. w stylu metal- NIE 17. w stylu emo- NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone- NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)- TAK 21. inteligencików?- CZASAMI 22. noszacych męskie stringi- NIE 23. noszących męs,męskie japonk- NIEi 24. metroseksualnych- NIE 25 lysych- NIE 26. w dresach na co dzien- CZASAMI 27 z loczkami na glowie- NIE

Gość nie/zalogowana ...
Misiek intelektualista (nie: inteligencik) w okularach na tak reszta na NIE !

Gość nie/zalogowana ...
Ewentualnie jeszcze lysy moze byc , tylko bron Boze w polaczeniu z dresem i ABS'em ;)

Gość oto moje zdanie na ten temat
1. szczuplejszych? NIE!!! 2. w okularach? nie przepadam, ale jakoś można to przeżyć 3. z dłuższymi włosami? tak 4. kolczyk w uchu? tak 5. kolczyk gdzie indziej? tak 6. sygnet? nieee 7. pierścionek? nieee (chyba że obrączka :-p ) 9. obcisłe dżinsy? raczej nie 10. naszyjniki? niekoniecznie 11. farbowane włosy? o nieee! 12. włosy na żel? NIE!!! 13. dredy? mogą być 14. tatuaże? o taaak! 15. hip-hop? nie 16. metal? nie 17. emo? nie 18. bez komentarza :-p zresztą mam więcej niż 14 lat 19. o- zone? nie 20. miśkowatych? TAAAAAAAAAAAAK! mój facet ukochany jest miśkiem i jest najpiękniejszy na świecie 21. inteligencik? może być 22. męski stringi? ooo nieee! 23. męskie japonki? nie, fuuuj! 24. metroseksualni? nie! 25. łysi? może być 26. w dresach? nie! 27. z loczkami? na głowie i nie tylko.. tak!

1. szczuplejszych od siebie .... nie :) 2. w okularkach (leczniczych) ... nie 3. z dluzszymi wlosami ... nein 4. z kolczykiem w uchu ... NIE !!!!! 5. z kolczykiem w innym miejscu .... zależy gdzie... brew może być ewentualnie 6. z sygnetem .... jak nie jest ciotą to tak :) 7. z pierscionkiem na palcu ... obojętne 9. w obcislych dżinsach ... zależy jak obcisłych :) teraz są modne ... ale generalnie nie :) 10. noszacych naszyjnki ... łancuszki - tak, wisiorki i tp - NIE 11. farbujacych wlosy ... zalezy na jaki kolor ... 12. z wlosami na zel ... obojętne 13. z dredami ... NIEEEEE :O !! 14. z tatuazem ... tak 15.w stylu hip-chłop ... eee nie 16. w stylu metal ... NIE 17. w stylu emo ... no comments :O 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone ... lubie ich :) mam takiego przyjaciela rodem z O zone :P 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) lubię :) 21. inteligencików? ... ewentualnie :P 22. noszacych męskie stringi ... nieeee 23. noszących męs,męskie japonki .... zalezy jak wygląda koleś, jezeli chuda wysoka ciota to nie :P 24. metroseksualnych .... obojętnie 25 lysych ... obojętnie 26. w dresach na co dzien ... nie 27 z loczkami na glowie ... NIEEE hm?

Gość vrs
czyli co, lepiej byc za grubym niz za chudym?

Gość kii
1. szczuplejszych od siebie- tak 2. w okularkach (leczniczych)- nie przeszkadza mi 3. z dluzszymi wlosami- nie!! 4. z kolczykiem w uchu- nie!! 5. z kolczykiem w innym miejscu- nie :/ 6. z sygnetem- nie 7. z pierscionkiem na palcu- nie 9. w obcislych dżinsach- nie 10. noszacych naszyjnki- nie 11. farbujacych wlosy- nie 12. z wlosami na zel- nie 13. z dredami- nie 14. z tatuazem- nie 15.w stylu hip-chłop nie 16. w stylu metal- nie 17. w stylu emo- nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)- czyli nie do mnie 19. w stylu O-zone- nie :( 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)- nie 21. inteligencików? iteligentnych ale nie inteligencikow ( to slowo ma jakies pejoratywne zabarwienie) 22. noszacych męskie stringi- nie, blee 23. noszących męs,męskie japonki- czemu nie? 24. metroseksualnych-nie wszytskich 25 lysych- nieeeeeeee ble ble ble 26. w dresach na co dzien- nie 27 z loczkami na glowie- zalezy jaka ma twarz

1. szczuplejszych od siebie ... raczej nie 2. w okularkach (leczniczych) - nie 3. z dluzszymi wlosami - oj tak :) 4. z kolczykiem w uchu ... nie 5. z kolczykiem w innym miejscu .... niee 6. z sygnetem .... nie 7. z pierscionkiem na palcu ... nie 9. w obcislych dżinsach ... nie :O 10. noszacych naszyjnki ... może być 11. farbujacych wlosy ... nie 12. z wlosami na zel ... tak 13. z dredami ... taaak :D 14. z tatuazem ... zależy jakim, ale ogólnie podoba mi się to 15.w stylu hip-hop ... nie!!! 16. w stylu metal ... tak :) 17. w stylu emo ... nie :O :O :O 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - nigdy w życiu... 19. w stylu O-zone ... raczej nie 20. miśkowatych - czyli napakowanych bezmózgów? Nienawidzę... 21. inteligencików? ... tak 22. noszacych męskie stringi ... nie 23. noszących męskie japonki .... nie 24. metroseksualnych .... nie 25 lysych ... NIE!!! 26. w dresach na co dzien ... nie 27 z loczkami na glowie ... nie

"czyli co, lepiej byc za grubym niz za chudym?" jak to zwykle u kobiet bywa, najlepiej polaczyc jedno z drugim. Tak samo, jak slodki dran, romantyczny maczo, i temu podobne. Wiec najlepiej byc chudym miskiem :D wydaje sie to dziwne? Nle nie dla kobiet :P

Emons ... chodzi oto aby miec normalną wagę ja jestem w sam raz wagę mam normalną :P a jesli jakies lasce by to przeszkadzało to niech sie leczy :P

Gość witaj w klubie...
ankieternik reaktywacja 1. szczuplejszych od siebie - tak 2. w okularkach (leczniczych) -tak 3. z dluzszymi wlosami - nie 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu -nie 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach -tak 10. noszacych naszyjnki - nie 11. farbujacych wlosy - nie 12. z wlosami na zel - nie 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - nie 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - nie 17. w stylu emo -?? (chyba tez nie, bo nie lubie jak ktos sie robi na jakis styl ale nie wiem co to znaczy "emo") 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - nie 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - tak 21. inteligencików? - nie 22. noszacych męskie stringi - nie 23. noszących męs,męskie japonki - nie 24. metroseksualnych - nie 25 lysych - tak 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - tak

1. szczuplejszych od siebie - bez znaczenia 2. w okularkach (leczniczych) - tak 3. z dluzszymi wlosami - nie 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - zalezy w jakim :) 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach - nie 10. noszacych naszyjnki - zalezy 11. farbujacych wlosy - nie 12. z wlosami na zel - zalezy 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - zalezy 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - NIE! 17. w stylu emo - zalezy 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - tzn? 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - zalezy 21. inteligencików? - tak 22. noszacych męskie stringi - nie 23. noszących męs,męskie japonki - bez znaczenia 24. metroseksualnych - nie 25 lysych - zalezy ale raczej nie 26. w dresach na co dzien - NIE!!! 27 z loczkami na glowie - zalezy

1. szczuplejszych od siebie- nie 2. w okularkach (leczniczych)-nie 3. z dluzszymi wlosami-tak 4. z kolczykiem w uchu-obojetnie 5. z kolczykiem w innym miejscu-jak wyzej 6. z sygnetem-NIE! 7. z pierscionkiem na palcu-jezeli to nie jest obraczka to nie 9. w obcislych dżinsach-nie 10. noszacych naszyjnki-nie 11. farbujacych wlosy-zalezy jak ale raczej nie 12. z wlosami na zel-tak ale nie lubie jak faceci przesadzaja z zelem i jest efekt sopli albo mokrych wlosow 13. z dredami-nie 14. z tatuazem-bez rozniecy 15.w stylu hip-chłop-nie 16. w stylu metal-nie 17. w stylu emo-nie wiem co to za styl 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)-nie dotyczy 19. w stylu O-zone-nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)-nie 21. inteligencików?-nie 22. noszacych męskie stringi-nie 23. noszących męs,męskie japonki- 24. metroseksualnych-nie 25 lysych-nie 26. w dresach na co dzien-nie 27 z loczkami na glowie-tak

Gość sefsdfdsfds
1.moze byc 2. moze byc 3.tak 4.nie 5.nie 6.nie 7.nie 9.nie 10.nie 11.NIE!! 12.NIE!! 13.moze być 14 moze byc 15 nie 16 tak 17 NIE:D 18--- ( i tak nie:P 19 nie 20 ewentualnie 21 ewentualnie 22nie;P 23 nie 24 yy..nie 25 no raczej nie 26 nie 27 moze byc

Gość ajajajajajajajaja
1. szczuplejszych od siebie - mogą byc, nie przeszkadza mi to 2. w okularkach (leczniczych) - tak 3. z dluzszymi wlosami - wszystko jedno 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - absolutnie nie 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach - nie 10. noszacych naszyjnki - nie 11. farbujacych wlosy - nie 12. z wlosami na zel - absolutnie nie 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - nie 15.w stylu hip-chłop - absolutnie nie 16. w stylu metal - może byc 17. w stylu emo nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - nie wiem jaki to 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - tak 21. inteligencików? - inteligentnych tak, inteligencików nie 22. noszacych męskie stringi - mogą byc 23. noszących męs,męskie japonki - mogą byc 24. metroseksualnych - mogą byc 25 lysych - mogą byc 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - nie

Gość ohohoh ankietka jak miło...
1. szczuplejszych od siebie moze byc 2. w okularkach (leczniczych) moze byc 3. z dluzszymi wlosami moze byc 4. z kolczykiem w uchu moze byc 5. z kolczykiem w innym miejscu moze byc 6. z sygnetem moze byc 7. z pierscionkiem na palcu moze byc 9. w obcislych dżinsach moze byc 10. noszacych naszyjnki yyyy 11. farbujacych wlosy moze byc 12. z wlosami na zel moze byc 13. z dredami niee 14. z tatuazem moze byc 15.w stylu hip-chłop moze byc 16. w stylu metal moze byc 17. w stylu emo nieee 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone yyyyy 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) moze byc 21. inteligencików? moze byc 22. noszacych męskie stringi yyyy 23. noszących męs,męskie japonki moze byc 24. metroseksualnych nieee 25 lysych moze byc 26. w dresach na co dzien moze byc 27 z loczkami na glowie moze byc...

1.może :-) 2. tak :-) 3. tak :-) 4. może być. 5. nie 6. nie! :o 7. nie :o 9. NIE!! :o:o:o 10. ciężko stwierdzić. 11. zależy jaki kolor. 12. NIEEEE!!! :o:o:o 13. tak :-) :-) :-) 14. zależy jakim. 15. tak :-) 16. nie :o 17. w pewnym sensie. :D:D:D:D 19. BLEEE!! NIEEE!! 20 tak!! :-) 21. tak :-) 22. NIE! 23. nie chyba :o 24. nie 25. nie chyba. 26. nie. 27. zależy z jakimi.

1. nie 2. nie 3. nie 4. tak 5. tak 6. nie 7.nie 9. nie 10. nie 11. nie 12. tak 13. nie 14. tak 15. tak 16. nie 17. nie 18. nie 19. nie 20. tak 21. tak 22. nie 23. nie 24. nie 25. tak 26. nie na codzień 27. nie

Gość eeeeeeeeeeeehhhhhhh
1. nie 2. nie koniecznie ale ogolnie mi chyba zwisa 3. nie 4. tak 5. tak 6. nie 7. tak 8. nie ma pytania:) 9. nie 10. może być 11. nie 12.może być 13. raczej nie 14. tak 15. tak 16. nie 17. nie 18. mam 25 lat:) 19. nie 20. nie 21. nie 22. nie 23. może byc 24. nie 25. jeśli wypadły, to nie:) 26. nie 27.nie a tak naprawde wszystko zalezy czy np taki pan z kolczykiem albo tatuazem ma ładną twarz ciało i mózg :) czy tez nie:)

1. nie 2. czemu nie 3. nie 4. nie 5. nie 6. nie 7. tak 9. nie 10. nie 11. moze byc 12. tak 13. nie 14. nie 15.nie 16. nie 17. nie 18. ? 19. nie 20. tak:) 21. nie 22. nie 23. tak sobie 24. tak sobie 25. nie 26. nie 27. ujdzie

tera ja! 1. szczuplejszych od siebie - nie 2. w okularkach (leczniczych) - tak 3. z dluzszymi wlosami - tak 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - tak 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - ino z obręczą :P 9. w obcislych dżinsach - tak 10. noszacych naszyjnki - nie 11. farbujacych wlosy - :( 12. z wlosami na zel - nie! 13. z dredami - tak :D 14. z tatuazem - tak! 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - nie 17. w stylu emo - nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - :o 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - tak 21. inteligencików? - eeee, kę? inteligętnych tak! 22. noszacych męskie stringi - :( 23. noszących męs,męskie japonki - nie! 24. metroseksualnych - nie bardzo :( 25 lysych - nie 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - tak

Gość Dreamcatcher
1. raczej nie, musi być dobrze zbudowany, a nie jakis kościsty, ostatnio klepnęłam kolegę w plecy i mało nie przebiła mi ręki wystająca, chuda łopatka ;) 2. jeśli pasują do twarzy - jak najbardziej, patrz: Sam z Barw Szczęścia ;P 3. raczej nie bardzo 4. nie 5. nie, mój były chłopak miał przebitą wargę jakimś gwoździem, nie wyglądało to zbytnio estetycznie 6. jeszcze takiego nie spotkałam, ale czemu nie? 7. pewnie 9. owszem 10. subtelny - jak najbardziej, patrz: Wade Robson 11. delikatnie - może być, mój drugi kolega miał kiedyś fioletowe pasemka, miałam ochotę go zjeść ;D 12. bardzo 13. nie 14. nie bardzo 15. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 16. jak wyżej 17. tak ;) 18. chyba żartujesz 19. jak wyżej 20. bardzo, bardzo, bardzo, mam takiego przyjaciela i jest naprawdę całkiem calkiem ;D 21. zwłaszcza, jeśli jest nawiedzony - nie 22. nie 23. niee 24. nie do przesady 25. nie 26. nie 27. sweeet ;P