Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieternik reaktywacja

Ankieta czy lubisz takich facetów 27 króciutkich pytań

Polecane posty

Gość popa
1 nie 2 tak 3 zdecydowanie nie 4 nie 5 tak 6 nie 7nie 9 czemu nie :) 10 tak,ale delikatnymi lancuszkami 11 zdecydowanie nie 12 tak 13 nie 14 tak 15 zalezy 16 nie 17 a co to? 18 w zyciu!!! 19 nie 20 tak 21 zalezy 22 nie 23 a co w tym zlego 24 nie 25nie 26 czemu nie 27 nie

Gość KKOBIETA 100 PROCENTOWA
1. szczuplejszych od siebie NIE 2. w okularkach (leczniczych) NIE 3. z dluzszymi wlosami NIE 4. z kolczykiem w uchu NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu NIE 6. z sygnetem TAK 7. z pierscionkiem na palcu MOŻE BYĆ 9. w obcislych dżinsach NIE ZA BARDZO 10. noszacych naszyjnki CZEMU NIE? 11. farbujacych wlosy NIE NIE NIE NIE ! 12. z wlosami na zel TAK :) 13. z dredami NIEEEEEE 14. z tatuazem TAK 15.w stylu hip-chłop NIE 16. w stylu metal NIE 17. w stylu emo NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) :O 19. w stylu O-zone :O 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) ZALEZY JAK BARDZO:p 21. inteligencików? BEZ PRZESADY 22. noszacych męskie stringi TYLKO DLA ŚMIECHU:p 23. noszących męs,męskie japonki TAK 24. metroseksualnych ? 25 lysych NIE 26. w dresach na co dzien NIE 27 z loczkami na glowie NIE;/ hm?

Gość aquaaqua
1. szczuplejszych od siebie ------------------- nie 2. w okularkach (leczniczych) ----------------- raczej nie 3. z dluzszymi wlosami -------------- zależy jaka fryzura, ale jak już to muszą być zadbane itp. 4. z kolczykiem w uchu -------------------------nie 5. z kolczykiem w innym miejscu -------------------------nie 6. z sygnetem-----------------------------------nie 7. z pierscionkiem na palcu-------------------------------nie 9. w obcislych dżinsach -------------------------------nie, ale nie mogą być też wory 10. noszacych naszyjnki -----------------------------nie 11. farbujacych wlosy -------------------------------nie 12. z wlosami na zel ------------------------------jedynie malutko 13. z dredami --------------------------------nie 14. z tatuazem ------------------------------------- może być, byle nie na całe ciało 15.w stylu hip-chłop -------------------------------- raczej nie 16. w stylu metal ------------------------------------ nie 17. w stylu emo -------------------------------- NIE!!! 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone ------------------------------------ NIE! 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) -------- ujdzie, ale musi być dobrze ubrany 21. inteligencików? -------------------------- hmmm nie 22. noszacych męskie stringi ----------------------------------- nie 23. noszących męs,męskie japonki ---------------------------- ujdzie 24. metroseksualnych --------------------------------------- nie, ew. lekko ;) 25 lysych -------------------------------- raczej nie 26. w dresach na co dzien -------------------------------- NIE! 27 z loczkami na glowie ------------------------ jak fajna fryzura to może być

Gość pocieszcie mnie lepiej
1. szczuplejszych od siebie -NIE 2. w okularkach (leczniczych) - OBOJETNE 3. z dluzszymi wlosami - TAK I NIE (COKOMU PASUJE) 4. z kolczykiem w uchu - NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu - NIE 6. z sygnetem - TAK 7. z pierscionkiem na palcu - NIE 9. w obcislych dżinsach - NIE 10. noszacych naszyjnki - NIE 11. farbujacych wlosy - NIE 12. z wlosami na zel - NIE 13. z dredami - NIE 14. z tatuazem - WOLE BEZ ALE JESLI MA 1 NIEZWIELKI TO MI NIE PRZESZKADZA 15.w stylu hip-chłop - NIE 16. w stylu metal - TROCHE 17. w stylu emo - CO TO JEST EMO. NIE WIEM, PEWNIE NIE... 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone NIE WIEM 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK 21. inteligencików? TAK 22. noszacych męskie stringi NIE 23. noszących męs,męskie japonki NA PLAZY OCZYWISCIE... TAK 24. metroseksualnych NIE 25 lysych TAK 26. w dresach na co dzien NIE 27 z loczkami na glowie TAK

1. szczuplejszych od siebie..................... może być 2. w okularkach (leczniczych).................. TAK 3. z dłuższymi włosami ............................NIE 4. z kolczykiem w uchu ...........................NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu................ NIE 6. z sygnetem .......................................NIE 7. z pierścionkiem na palcu....................... TAK 9. w obcisłych dżinsach ...........................TAK 10. noszących naszyjniki .........................TAK 11. farbujących włosy............................. TAK 12. z włosami na żel................................ TAK 13. z dredami ........................................NIE 14. z tatuażem...................................... TAK 15.w stylu hip-chłop ................................NIE 16. w stylu metal.................................... NIE 17. w stylu emo...................................... NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone.................................. NIE 20. miśkowatych (ale ładnych z twarzy i fajnych z charakteru) NIE 21. inteligencików?..................................TAK 22. noszących męskie stringi..................... TAK 23. noszących męskie japonki ..............TAK 24. metroseksualnych..............................TAK 25 łysych..............................................TAK 26. w dresach na co dzień......................... NIE 27 z loczkami na głowie............................. może być

1. szczuplejszych od siebie - tzn. ode mnie? Tak, bo i tak facet zawsze będzie wyglądał na większego nawet jak jest chudszy :P 2. w okularkach (leczniczych) - nie ma znaczenia 3. z dluzszymi wlosami - może być 4. z kolczykiem w uchu - może być 5. z kolczykiem w innym miejscu - po co? :/ 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach - może być 10. noszacych naszyjnki - zalezy jakie 11. farbujacych wlosy - nie! 12. z wlosami na zel - nie! 13. z dredami - nie! 14. z tatuazem - tak 15.w stylu hip-chłop - nie! 16. w stylu metal - może być ale umiarkowanie, a nie jakiś czarny makijaż i ozdoby (pieszczochy, obroże i inne gówna) 17. w stylu emo - nie!!!!!!! 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - a to nie emo? 19. w stylu O-zone - ble! 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - a co to znaczy? Że grubszych czy miśkowatych z charakteru? Może być. 21. inteligencików? - nie 22. noszacych męskie stringi - nie! Mój Tata takie nosi, fuj :P 23. noszących męs,męskie japonki - jak ja mu każę to tak, ale jak to jego wybór to nie :P 24. metroseksualnych - NIE! 25 lysych - może być, ale ogólnie to mi się nie podobają całkiem łysi, niech chociaż będzie ten 1mm :P 26. w dresach na co dzien - :/ nie za wygodnie mu? 27 z loczkami na glowie - to nie jego wina, że ma kręcone włosy przecież :P hm?

1. szczuplejszych od siebie- tak 2. w okularkach (leczniczych)- nie:o 3. z dluzszymi wlosami- taaaaaaaaaak! 4. z kolczykiem w uchu- nie:p 5. z kolczykiem w innym miejscu= nie:p 6. z sygnetem= hmmm? 7. z pierscionkiem na palcu--obleci 9. w obcislych dżinsach--- pedzioo?:D 10. noszacych naszyjnki-- ujdzie 11. farbujacych wlosy--- tylko nie na blond:o 12. z wlosami na zel-- nie!!!!!! 13. z dredami- nie! 14. z tatuazem- moze byc:p 15.w stylu hip-chłop-- nu baaa;) 16. w stylu metal-- nie nie nie! 17. w stylu emo---- fuuuuuuj 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia)-- o żesz, co to za pytanie:o 19. w stylu O-zone-- niee 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)-- może:p 21. inteligencików?-- zależy czy przemądrzałych:p 22. noszacych męskie stringi-- kurwa:o 23. noszących męs,męskie japonki ee tam.. może byc:p 24. metroseksualnych whats?:D 25 lysych-- mmmmmm 26. w dresach na co dzien-- trzeba przemyślec:classic_cool: 27 z loczkami na glowie-- tak, ale nie z rubym ryjem:D hm?

Gość 50siątka jestem
1.nie 2.nie ma znaczenia 3.tak 4.nie 5.nie 6.nie 7.nie 9.nie 10.nie 11.nie 12.nie 13.nie ma znaczenia 14.ewentualnie w niewidocznym miejscu 15.nie 16.nie 17? 19.? 20.nie 21.nie moze być głupi;) 22.nie 23.nie ma znaczenia 24.tak 25.nie 26.nie 27.nie ma znaczenia 23

Gość leniwiec33
zajebista ankieta jaka jest różnica między EMO a TOKIO HOTEL ?! Myślałam że to to samo ....

1. szczuplejszych od siebie - NIE 2. w okularkach (leczniczych) - OBOJĘTNE 3. z dluzszymi wlosami - TAK 4. z kolczykiem w uchu - NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu - NIE 6. z sygnetem - NIE 7. z pierscionkiem na palcu - NIE 9. w obcislych dżinsach - NIE 10. noszacych naszyjnki - NIE 11. farbujacych wlosy - NIE 12. z wlosami na zel - NIE 13. z dredami - TAK 14. z tatuazem - ZALEZY JAKI I GDZIE :P 15.w stylu hip-chłop - NIE 16. w stylu metal - TAK 17. w stylu emo - NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - TAK 21. inteligencików? - TAK 22. noszacych męskie stringi - NIE 23. noszących japonki - NIE 24. metroseksualnych - NIE 25 lysych - NIE 26. w dresach na co dzien - NIE 27 z loczkami na glowie - TAK

Oj , przepraszam bardzo za błąd! ja przeczytałam zamiast 'z dluzszymi wlosami' to 'z dluzszymi wąsami':D nie.. nie lubię hipisów:o

1. tak 2. tak 3. tak 4. tak 5. tak 6. nie 7. nie 9. tak 10. nie 11. nie 12.nie 13. TAK! 14. tak 15.nie 16. nie 17. nie 18. -- 19. nie 20. tak 21. tak 22. nie 23. nie 24. nie 25. tak 26. nie 27. tak

To i ja się dorzucę.. 1. szczuplejszych od siebie - NIE 2. w okularkach (leczniczych) - TAK 3. z dluzszymi wlosami - TAK 4. z kolczykiem w uchu - zależy jak to akurat wygląda an konkretnym facecie 5. z kolczykiem w innym miejscu - j.w., ale raczej TAK 6. z sygnetem - NIE NIE NIE!!! 7. z pierscionkiem na palcu - NIE NIE NIE!!! 9. w obcislych dżinsach - NIE NIE NIE!!! 10. noszacych naszyjnk - iNIE NIE NIE!!! 11. farbujacych wlosy - NIE NIE NIE!!! 12. z wlosami na zel - NIE NIE NIE!!! 13. z dredami - TAK jesli nie sa jakieś brzydkie czy niechlujne 14. z tatuazem - TAK 15.w stylu hip-chłop - NIE 16. w stylu metal - ju NIE (podobali mi się na etapie liceum) 17. w stylu emo - NIE NIE NIE!!! 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - j.w. - myslałam że to to samo, ale może za tsara na to jestem ;) 19. w stylu O-zone - nie znam 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - TAK ale nie ciapowatych 21. inteligencików? - raczej NIE 22. noszacych męskie stringi - NIE NIE NIE!!! 23. noszących męs,męskie japonki - TAK 24. metroseksualnych - NIE 25 lysych - NIE 26. w dresach na co dzien - NIE NIE NIE!!! 27 z loczkami na glowie - NIE

1. szczuplejszych od siebie....... moze byc 2. w okularkach (leczniczych)....... nie przeszkadza mi 3. z dluzszymi wlosami......... tak 4. z kolczykiem w uchu............ moze być (byle nie brylancik :o ) 5. z kolczykiem w innym miejscu...... ewentualnie w brwi 6. z sygnetem........ NIE 7. z pierscionkiem na palcu...... nie 9. w obcislych dżinsach........... NIE 10. noszacych naszyjnki....... tak 11. farbujacych wlosy...... nie 12. z wlosami na zel........ jesli troszke, to tak 13. z dredami......... moze być 14. z tatuazem.......... moze byc 15.w stylu hip-chłop....... tak 16. w stylu metal...... w ostatecznosci 17. w stylu emo........... NIEEEE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone...... NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru).... nie 21. inteligencików?........ tak 22. noszacych męskie stringi........ NIE 23. noszących męs,męskie japonki...... nie 24. metroseksualnych........NIE 25 lysych...... TAK 26. w dresach na co dzien..... nie 27 z loczkami na glowie.... moze być

Gość święta Terenia
w odpowiedzi na ankietę: z wszystkich punktów tylko tatuaż jest ciekawy i sexi, i może być łysyfacet, ale jeśli się goli dlatego, że zaczął łysieć- bo za duze zakola- tragedia :-P

Gość leniwiec33
1. szczuplejszych od siebie - MOŻE BYC ALE WTEDY JA JESTEM NA CENZUROWANYM 2. w okularkach (leczniczych) - OBOJĘTNE 3. z dluzszymi wlosami - TAK 4. z kolczykiem w uchu - MOŻE BYC 5. z kolczykiem w innym miejscu - TAK ALE OPRÓCZ TWARZY 6. z sygnetem - NIE, ŹLE MI SIE KOJARZY, ALE GOŚC MOZE BYC SPOKO 7. z pierscionkiem na palcu - MOŻE BYC 9. w obcislych dżinsach - MOŻE BYC 10. noszacych naszyjnki - TAK 11. farbujacych wlosy - TO NAWET LUBIĘ 12. z wlosami na zel - MOŻE BYC 13. z dredami - TAK 14. z tatuazem - ZALEZY JAKI I GDZIE 15.w stylu hip-chłop - NIE PRZEPADAM ALE LICZY SIĘ OSOBOWOŚC 16. w stylu metal - TAK 17. w stylu emo - TAK jeśli nie będzie malował oczu czarną kredką np moją :-) 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) ?! 19. w stylu O-zone - ?! CO TO U LICHA JEST BOYSBAND Z RUMUNII ? 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - TAK 21. inteligencików? - TAK 22. noszacych męskie stringi - MRAUUUUUUUU 23. noszących japonki - TAK 24. metroseksualnych - MRAUUUUUUUU 25 lysych - WOLĘ GDY FACET MA WŁOSY 26. w dresach na co dzien - LICZY SIĘ OSOBOWOŚC 27 z loczkami na glowie - TAK

Gość krtka
moje kryteria to: brązowe, ogniste oczy, czarne, smoliste włosy, szczupły, zadbany, jeśli chodzi o dodatki i rekwizyty- może być kolczyk, pierścionek, okulary, dredy lub żel(bez przesady jednak), loczki, byle nie wszystko razem ;), reszta odpada..

na ponizsze udzielam odpowiedzi NIE: 15.w stylu hip-chłop 17. w stylu emo 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone cala reszta kwalifikuje do polubienia, a z lubienia, jak wiadomo, nic wiecej wynikac nie musi. ;]

Gość agnieccchaa...26
1. szczuplejszych od siebie -- BROŃ BOŻE 2. w okularkach (leczniczych) -- NIE 3. z dluzszymi wlosami -- NIE 4. z kolczykiem w uchu -- MOŻE BYĆ 5. z kolczykiem w innym miejscu -- MOŻE BYĆ 6. z sygnetem -- RACZEJ NIE 7. z pierscionkiem na palcu -- NIE :o 9. w obcislych dżinsach -- TYLKO OBCISLYCH NA PUPIE, A NIE NA ŁYDKACH :) 10. noszacych naszyjnki - ŁAŃCUSZEK MI NIE PRZESZKADZA 11. farbujacych wlosy - CHYBA ŻE JASNE PASEMKA 12. z wlosami na zel - TAK 13. z dredami - ABSOLUTNIE NIE!! 14. z tatuazem - TAK :) 15.w stylu hip-chłop - NIE!! 16. w stylu metal - NIE 17. w stylu emo - NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - NIE, MAM POWYZEJ 14 LAT :) 19. w stylu O-zone - NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - LEKKA NADWAGA TAK - ALE TYLKO JESLI IDZIE W PARZE Z LEKKĄ MUSKULATORĄ, OTYŁOSC NIE 21. inteligencików? -- INTELIGENCIKÓW? NIE ROZUMIEM? INTELIGENTNYCH TAK 22. noszacych męskie stringi - NIE!!!!! 23. noszących męs,męskie japonki - NIE 24. metroseksualnych - BROŃ BOŻE 25 lysych - TAK 26. w dresach na co dzien - PO DOMU TAK, NA WYSJCIA NIE 27 z loczkami na glowie - NIE

1. szczuplejszych od siebie - nie 2. w okularkach (leczniczych) - nie 3. z dluzszymi wlosami - nie 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - nie 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach - nie 10. noszacych naszyjnki - nie 11. farbujacych wlosy - nie 12. z wlosami na zel - tak 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - nie 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - nie 17. w stylu emo - nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - nie 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - nie 21. inteligencików? - tak 22. noszacych męskie stringi - nie 23. noszących męs,męskie japonki - tak 24. metroseksualnych - tak 25 lysych - nie 26. w dresach na co dzien - tak 27 z loczkami na glowie - tak

przegapilam dopiske "to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia", wiec sami mozecie sobie je wykreslic z mojej odpowiedzi. :p

Gość brakkkkkkkkkkk
ankieternik reaktywacja 1. szczuplejszych od siebie ---------> Obojętne 2. w okularkach (leczniczych)--------> NIE 3. z dluzszymi wlosami------------>NIE 4. z kolczykiem w uchu--------------->TAK 5. z kolczykiem w innym miejscu------------->TAK 6. z sygnetem-------------------------->TAK 7. z pierscionkiem na palcu-------------> NIE 9. w obcislych dżinsach---------->TAK 10. noszacych naszyjnki---------->NIE 11. farbujacych wlosy------------>TAK 12. z wlosami na zel------------TAK!!:) 13. z dredami--------->NIE! (fuj) 14. z tatuazem---------->TAK 15.w stylu hip-chłop---------->NIE 16. w stylu metal---------->NIE!! 17. w stylu emo--------->NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone--------->NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)----->?? 21. inteligencików?--------->NIE 22. noszacych męskie stringi-------->Hmm chyba NIE 23. noszących męs,męskie japonki----------->NIE!! (broń boże) 24. metroseksualnych ------------>TAK:) 25 lysych----------------->NIE 26. w dresach na co dzien------------>NIE 27 z loczkami na glowie--------->NIE

Gość madziulkkaaaaa
1. szczuplejszych od siebie.............TAK 2. w okularkach (leczniczych)..........MOŻE BYĆ 3. z dluzszymi wlosami...................RACZEJ NIE 4. z kolczykiem w uchu..................RACZEJ NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu......RACZEJ NIE 6. z sygnetem.............................NIE 7. z pierscionkiem na palcu.............NIE 9. w obcislych dżinsach.................RACZEJ NIE 10. noszacych naszyjnki...............MOZE BYC 11. farbujacych wlosy...................NIE 12. z wlosami na zel.....................TAK 13. z dredami.............................NIE!!! 14. z tatuazem...........................RACZEJ NIE 15.w stylu hip-chłop.....................NIE 16. w stylu metal.........................NIE 17. w stylu emo...........................??? 18. w stylu Tokio Hotel.................??? 19. w stylu O-zone......................??? 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)...MOZE BYC 21. inteligencików?.....................MOZE BYC 22. noszacych męskie stringi.........NIE!!! 23. noszących męs,męskie japonki..NIE 24. metroseksualnych..................NIE!!! 25 lysych..................................MOZE BYC 26. w dresach na co dzien.............NIE 27. z loczkami na glowie...............MOZE BYC 28. z bródką.............................TAK- tylko króciutka 29. z wąsikiem...........................NIE 30. z baczkami..........................NIE

Gość jak nie ma jak ma
1.nie (ale tylko dlatego że ja jestem bardzo szczupła, więc jeszcze szczuplejszy- nie znam :D) 2.tak, bardzo lubię 3.tak (im dłuższe tym lepsze) 4.tak 5.tak 6.nie 7.nie 8.-nie ma pytania nr 8??? 9.tak 10.tak 11.tak 12.nie 13.tak 14.tak 15.nie 16.tak 17.nie 18.mam więcej niż 14 lat :classic_cool: 19.nie 20.tak 21.tak 22.nie 23.tak 24.nie 25.tak 26.? 27.tak :)

1. szczuplejszych od siebie NIE 2. w okularkach (leczniczych) TAK 3. z dluzszymi wlosami NIE 4. z kolczykiem w uchu TAK 5. z kolczykiem w innym miejscu NIEKONIECZNIE 6. z sygnetem NIE 7. z pierscionkiem na palcu NIE 9. w obcislych dżinsach NIE 10. noszacych naszyjnki NIE 11. farbujacych wlosy NIE 12. z wlosami na zel UJDZIE 13. z dredami NIE 14. z tatuazem TAK 15.w stylu hip-chłop NIE 16. w stylu metal TYM BARDZIEJ NIE 17. w stylu emo JESZCZE BARDZIEJ NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) NIE MOJA GRUPA WIEKOWA :P 19. w stylu O-zone 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK 21. inteligencików? TAK 22. noszacych męskie stringi NIE 23. noszących męs,męskie japonki NIE 24. metroseksualnych OBY NIE SPĘDZAL WIECEJ CZASU W LAZIENCE NIZ JA :D 25 lysych NIE 26. w dresach na co dzien ABSOLUTNIE NIE 27 z loczkami na glowie RACZEJ NIE

28. z bródką.............................Tak:D 29. z wąsikiem..........................TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! 30. z baczkami.......................... może:p

1- nie 2-raczej tak 3-zalezy 4-raczej nie 5-nie 6-nie 7-nie 9-nie 10-moze byc 11-nie 12-moze byc 13-nie 14-tak 15-nie 16-nie 17-nie 18-nie 19-nie 20-tak 21-tak 22-nie 23-tak 24-nie 25-moze byc 26-nie 27-bez znaczenia

1. szczuplejszych od siebie - NIE 2. w okularkach (leczniczych) - TAK 3. z dluzszymi wlosami - TAK 4. z kolczykiem w uchu - NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu - TAK 6. z sygnetem - NIE (Damięcki) hehe 7. z pierscionkiem na palcu- NIE 9. w obcislych dżinsach -NIE 10. noszacych naszyjnki - NIE 11. farbujacych wlosy - NIE 12. z wlosami na zel -NIE 13. z dredami -TAK 14. z tatuazem - TAK ale zalezy z jakim 15.w stylu hip-chłop- NIE 16. w stylu metal- ROZNIE TO BYWA 17. w stylu emo- O NIE !!!! 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) HEHEHE 19. w stylu O-zone -NO NIEWIEM 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK 21. inteligencików? TAK 22. noszacych męskie stringi- NIE 23. noszących męs,męskie japonki-NIE 24. metroseksualnych -NIE 25 lysych-TAK 26. w dresach na co dzien-NIE 27 z loczkami na glowie-TAK hm?-TAK :d