Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 no pewnie ze tak :P daj foto, fajnie sie z toba gada mmmmm ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 spier..chamka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 :) no co..nie chcialbys miec ostrej dziewczyny..ja mysle ze trzeba cie ustawic chlopczyku,moge pomoc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 nie wyspałeś się dzisiaj żes taki agresywny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 nie dziwi mnie że żadna cię nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiaa_22 Napisano Luty 18, 2007 To jak będzie? Nie chcesz mi zaufać? Mogę tylko obiecać, że na 100% jej tu nie wkleję :)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 ciekawe gdzie ci się w tym małym móżdzku iloraz inteligencji 140 zmiescił:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 ależ wcale nie jest tak, ze zadna mnie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 ejj ja tez obiecuje, naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 ależ wcale nie jest tak, ze zadna mnie nie chce hmmmm ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama_18 0 Napisano Luty 18, 2007 dlaczego nie masz dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 chamkaaaaaa a nie widzisz ile ma chetnych? przeciez sie odpedzic nie moze...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 nie ma dziewczyny bo w mozdzku nosi iloraz 20, a pozostale 120 w worku za uchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 mloda mama_18 Ale twój nick fajnie kontrastuje z moim, za to już Cię lubie;) Dlaczego...bo jestem tchórzem i leniem. Nie wiem co bardziej ale chyba trochę bardziej tchórzem a zaraz po tym leniem...;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 jokaftyra rzeczywiscie :p a ja jaka chetna, az mi swedzi zeby mu dokuczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 biedaku, musze ci powiedziec ze na forum kwilac ze nie masz dziewczyny odwagi nie nabierzesz jak w ogole mozna miec takiego nicka stalego, przeciez ci sie sni po nocach ze nigdy nie miales dziewczyny23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 co ci swędzi ćwoku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 co ty tam wiesz, a moze bede mial i to nie jedną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 jak możesz mówić do dziewczyny ćwoku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 jak se kupisz to bedziesz miał:P ale nie tutaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 jak byla dla mnie niemila....a co to dziewczyna to nie czlowiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiaa_22 Napisano Luty 18, 2007 Jak mi nie prześlesz fotki to napewno jedna szansa Cię ominie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiec jak chcesz chlopcze pozna Napisano Luty 18, 2007 poznac kogos jak fotki nie chcesz pokazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 nie z agencji Planuję w tym roku zrobić poważny krok w kierunku posiadania dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anusiaa_22 Napisano Luty 18, 2007 właśnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 haha w tym roku? spoko do grudnia duzo czasu, spokojnie przemysl czy na pewno tego chcesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 ja jestem bardzo wartosciowym czlowiekiem i gdybyscie poznaly mnie takiego jakim jestem naprawde to byscie sie o mnie bily;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 co cie rozsmieszylo w stwierdzeniu ze w tym roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 jesli powaznie myslisz o zwiazku to moze przestan obrazac dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 mi obrazanie dziewczyn w wirtualu zdarza sie niezmiernie rzadkoa w realu nie zdarzylo sie jeszcze nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach