Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 ale z ciebie alfa i omega bardzo wartosciowy czlowiek hmmm...na razie dowiedzialam sie ze przeklinasz, wyzywasz kobiety- bo to czlowiek, jestes tchorzem i leniem...kurcze ja cie nie chce!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 obrazasz rzadko...czuje sie zaszczycona....:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 tobie chamka sie poprostu nalezalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 dobra.....najgorsze ze jestem tchorzem i leniem serio ale to nie wasza sprawa a moj problem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 rzeczywiscie jak do tej pory przegralem zycie:( i co tu robic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 1. zmienic nick na jakis optymistyczny 2. problemem twoim jest brak dziewczyny, a tu jej nie znajdziesz- wiec udaj sie tam gdzie masz wieksze szanse, a tutaj ewentualnie jak ktos cie zechce posluchac zdawaj relacje 3. nie uzalaj sie nad soba bo tylko sie cofasz w rozwoju 4. wszystko jedno czy zasluzylam, trzymaj zawsze fason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez przesady........ Napisano Luty 18, 2007 nie załamuj się:) rzeczywistość jest inna niż tu na kafe, na pewno gdzieś czeka na ciebie twoja druga połówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Wy jesteście jednak kochane........:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jokaftyra Napisano Luty 18, 2007 tak ale nawet jeśli gdzieś na niego czeka to i tak ją odstraszy i obrazi bo przeciez kobieta to tylko czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chamkaaaaaa Napisano Luty 18, 2007 no to juz powinienes miec nick "znajde dzieczyne w tym roku23" :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możliwość Napisano Luty 18, 2007 zastanawiam się nad jednym, bo przecież nie jesteś tu od dzis, prawda? czy spotkałeś na tym forum dziewczynę, którą polubiłeś? jeśli tak to dlaczego jej tego nie powiesz? jeśli nie to znaczy, że za dużo od nas wymagasz, sam mówisz, że kobieta to tylko człowiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 Spotkałem ale jest zajęta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możliwość Napisano Luty 18, 2007 powiedziała ci to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 nie ma o czym mowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 18, 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Oscar_%28maskotka_okr%C4%99towa%29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możliwość Napisano Luty 18, 2007 ty rzeczywiście jesteś postacią tragiczną, można by o tobie dramat napisać:O życzę ci żeby twoja historia skonczyła się happy endem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możliwość Napisano Luty 18, 2007 jaki to ma związek z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Logi Tech Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppppppppppp Napisano Luty 20, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łączenie tematów. Napisano Luty 20, 2007 W moim życiu nie ma miejsca na dziewczynę 20:44 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 20:45 =Ja= Zapewne Ktoś powiedział Polak potrafi On uwierzył bo wiarę miał Ojczyznę i Boga w sercu A dłonie jak stal 20:45 zonka od zaraz dalczego tak sadzisz;>?? nie miales czasu na nic czy jak to rozumiemc;>? 20:45 to masz problem pod tytułem "nie maiłem dziewczyny" z głowy! Ciesz się 20:50 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 W moim zyciu nie ma miejsce na dziewczynę, ponieważ ja nie nadaję się, żeby mieć dziewczynę. Nie spełniam wymagań dziewczyn. Jestem dziwakiem i prowadzę życie pełne dziwnych nawyków, dziwnych czynności. Nie ma w nim za to wielu normalnych czynności, jakie wykonują normalne chłopaki. Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 20:54 =Ja= W moim życiu nie ma bo jestem brzydalem i żadna mnie nie chce Ktoś powiedział Polak potrafi On uwierzył bo wiarę miał Ojczyznę i Boga w sercu A dłonie jak stal 20:56 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Nie zarabiam bo jeszcze studiuje, co do życia toważyskiego i imprez to nie wiem kiedy można powiedzieć, że się tego nie ma. trochę mam tyle, że mało. Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 20:57 *angel* Kochani chłopcy,przestańcie się użalać nad sobą ,bo na pewno znajdziecie dziewczyny ,trochę wiary w siebie. P.S Czasem lubimy dziwaków BóG DaŁ MI sKrZyDłA...AnIoŁy NiE PłAcZą,OnE ZaStYgAjĄ w cMeNtArNe PoMnIkI... 21:07 To może wreszcie przestaniesz nam się naprzykrzać swoimi durnymi wpisami pt "nie będę miał dziewczyny" itp. Pierwszy krok już zrobiłeś: zdałeś sobie sprawę, że nie ma w Twoim życiu miejsca na dziewczynę, drugi również zrobiłeś: zrozumiałeś dlaczego tak jest, teraz zrób trzeci: zniknij stąd, albo zamilknij - świat od razu będzie lepszy. 21:08 =Ja= Masz dużo nauki przecież Tam właśnie my mamy Beznadziejni na znajomych samotni przed komputerem Ktoś powiedział Polak potrafi On uwierzył bo wiarę miał Ojczyznę i Boga w sercu A dłonie jak stal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach