Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczkaś

boli mnie odbyt

Polecane posty

Gość kasieczkaś

po analu :( chyba sie rozerwal :(

Gość to zrob sobie na expres
bedzie latwiej i szybciej:o

Gość zboczona do potęgi

Gość kasieczkas
dziekuej :( nikt tu do niczego nie podchodzi powaznie.... ja mam problem, chce spytac ludzi, ale widze, ze tu tylko prosta cholota....

Gość masz probLem
to idz do lekarza a nie pierdolisz sie ile wlezie...

Gość kasieczkas
prowokacja?kurwa....tu wszystko co normalne jest dla was prowokacja,a pedofile zadni wrazen nie....

Gość sama....
Kasieczka, może zostałaś przypadkowo zraniona lub mocniej obtarta i może Ci się zrobić przetoka (połączenie) do pochwy, bo zawartość jelit jest żrąco kwaśna i jak wniknie w rankę to przeżera okoliczne tkanki. Działaj jak najszybciej, bo naprawdę możesz mieć poważne kłopoty. Już mniejsza o ewentualny wstyd itp. Zdrowie ważniejsze.

Gość kasieczkas
kur... ;( ladnie sie pobawilam.... :(

Gość ytdk
boli cie odbyt to nie siedz na kompie .spadaj do lekarza. i to juz

Gość kasieczkas
jest 22:32 .. :( musz epoczekac...

Gość sama....
Teraz nie martw się tym, co było, tylko tym, co masz zrobić. Chyba odróżniłaś moje wypowiedzi od podszywów o tym samym nicku. Napisałam, co Ci może grozić w najgorszym wypadku, ale może wcale nie jest aż tak źle.

Gość gość
Mysle, ze teraz musisz pojsc do proktologa, przed ktorym sie bedziesz musiala sie wypiąć (uwaga na bąki, nie puszczaj!) i pozwolic sobie pogrzebac w odbytnicy reka pana doktora. Good luck! :classic_cool:

Gość kasieczkas
:O :(:(:((:(:(

Gość gość
Ło rety, no jesli Ty na powaznie piszesz, to zinterpretuj moja wypowiedz rowniez jako poważną...w sumie pisalam serio, z tymi bakami rowniez:o

Gość sama....
Pozdro, no kurczę, nie dołuj jej. A pomyślałaś, jakbyś się czuła, gdyby Tobie tak się przytrafiło. Wiesz, ile ją nerwów czeka do rana?

Gość marna-- prowokacja

Gość sama....
Bąki podczas rektoskopii, to normalka i nie ma powodu, żeby się z tego powodu peszyć.

Gość kasieczkas
po prostu...zdecydowalismy sie pierwszy raz na sex analny, wszystko bylo cudsownie, naprawde... i caliem przyjemnie... ale jeden mocniejszy ruch.. jesli mam opisac co czuje to wlasnie jakby byl rozerwany :( ide sie poloze,ale obiecuje jutro wam napisze co i jak. a wizyta u tego lekarza to nie za ciekawa bedzie... :O :( juz nawet nie mowie o wstydzie. do jutra!

Gość gość
Wiesz, jakos nie wierze w to....moja forumowa intuicja widzi w tym prowokacje. Jesli to nie jest prowokacja, to niestety, ale nie bede klamac, ze ja czeka mila wizyta u proktologa. I co za leszcza ma za afceta, co jej rozrywa anusa:o Za drzwi bym wyrzucila:o

Gość gość
No dobra, jesli to bylo na powaznie, to sory:o. Nie umrzesz od tego, takie rzeczy sie zdarzają. Good luck!Czego chcesz Idealisto?

Gość kasieczkas
szkoda,ze we wszystkim co najnormalniejsze i najzwyczajniejsze -w kazdym takim problemie widzicie prowokacje.jutro napisze,jak fascynuijaco bylo... :( :O :O

Gość sama....
Napisz jutro, bo cały czas mam nadzieję, że może nie będzie aż tak źle, jak napisałam. Trzymaj się.

Gość gość
Ja nie wiem Idealisto, z ktorym Idealista wtedy rozmawialam....nie mam do Ciebie odrobiny zaufania i nie mam pojecia co o Tobie sadzic, wiec nie chce mi sie zaprzyjazniac :classic_cool:🖐️

Gość gość
Nie chce mi sie ogladac Twojej koszulki, a ze nie mam nic do zaoferowania w zamian, pewnie tylko na nia przyjdzie mi sie gapic. Dziekuje, zostane tu 🖐️

Gość a12346
Ciekawe jak tam Kasia?

Gość kasieczkas
bo to przecież kakaowe oko 🌻

Gość a12346
No ale jak tam twoja pupa. Czy to było coś poważniejszego? Byłaś u lekarza? Pierwszy raz słyszę o czyms takim.

Gość kasieczkas
jestem zarejestrowana na 11.45 boje się :-o w nocy niestety zabrudziłam prześcieradło :-(

Gość a12346
Ale nadal boli cię pupa? A co na to twój partner? Czy on czuje się za to w jakiś sposób odpowiedzialny. Przecież taki sex wymaga dużej ostrożności. Nie wiem jak do tego mogło dojść.

Gość kasieczkas
boli ale już mniej jednak wygląda dość kiepsko :-o on jest dość zażenowany tym faktem i nie wie jak się zachować raz mnie przeprasza a potem mówi mi że to dlatego że się nie rozluźniłam jak trzeba :-o teraz jest na zajęciach (on jest obcokrajowcem), więc zobaczymy może pomyśli na chłodno po powrocie