Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczkaś

boli mnie odbyt

Polecane posty

Gość a12346
Jeżeli to jakiś południowiec to na chłodno raczej nie pomyśli. Oni mają duży temperament. Po takim numerze nie powinnaś mieć do niego zaufania. Jeszcze winę zrzuca na ciebie. Dla kobiety to naprawde trudna sytuacja a on jeszcze mówi że się nie rozluźniłaś. Weź wibratora i wsadź mu w tyłek. Poruszaj nim aż go zaboli i powiedz że się widocznie nie rozluźnił.

Gość kasieczkas
on jest Senegalczykiem, w sumie to starał się być delikatny ale wiesz... on ma dosc sporego penisa ale jak będzie nadal zwalał winę na mnie, to powiem że ma spadać! 😠

Gość a12346
No ale kogo to był pomysł. To co twoja cipka już mu nie wystarcza? Ale ty byłaś jakoś zabezpieczona? Czy on? Nieraz nie mogę zrozumieć postępowania niektórych dziewczyn. Nie chcę cie tu upominac bo każdy ma swój rozum ale wydaje mi się to dziwne. Tym bardziej jak ma sporego to powinien uważać. Dla niego to będzie niezauważalnie większy ruch do przodu a dla Ciebie masa cierpienia i wstydu. Czy warto było?

Gość kasieczkas
on był zabezpieczony a pomysł był jego ale nie powiedziałam "nie" czy warto było? NIE :-( zbieram sie do tego lekarza... dzięki 🌻

Gość kasieczkas
to byl podszyw, ja dopiero sie obudzilam :O ide wlasnie do lekarza po skierowanie, bo nic sie nie zmienilo :( :O

Gość a12346
Jak kogoś boli tyłek to nie wyleguje się do 11 bo nie może spać. I rano idzie do lekarza. więc nie ściemniaj gościu, że się obudziłeś...

Wygląda mi to na przypadek egoistycznego dupka, nawet nie uprzedzić. że będzie bolało... no kur.., to jest niedopuszczalne. :o

Co wy wiecie o seksie analnym???. :o ...tragedia...

Gość a12346
DES ---> a co ty wiesz o seksie analnym. Własnie wypowiedzi takich osób jak ty mogą uchronić laski od bólu i niemiłych przejść.

Powinnas pojsc jak najpredziej do lekarza, jestem ciekwa czy facet z ktorym to robilas uprawial juz wczesniej sex analny?? przeciez powienien wiedziec ,ze trzeba byc delikatnym ,wogole najlepiej byloby gdybys sama mogla kontrolowac glebokosc penetracjii.......ale to tak na przyszlosc

Gość CARVERA
Rzeczywiście ten facet to jakiś niewyżyty. A może one nie rozumie po polsku. Ty mówisz stop a on myśli że mocniej i głebiej. Dobrze że nie rozerwał ci gdzieś jelita w głębi. To wtedy już chyba tylko operacja.

Gość a12346
Ciekawe czy kasieczkas jeszcze napisze jak ta jej sprawa się skończyła i czy rzeczywiście jest tak źle jak się wydaje.

Pisałem pod pseudonimem, bardzo \"sexi\" pseudonimem. :D :classic_cool:

Może was już nie będzie tak bardzo bolało. :P

Gość kasieczkas
byłam... chyba mam szczęście w nieszczęściu zaczęło się źle, bo lekarz był facetem i wstyd mi było jak cholera ale okazał się miłym gościem, nawet nie spytał z jakiego to powodu tylko po prostu powiedział w czym rzecz i co robić w każdym razie uszkodzenie nie jest głębokie, jakiś tam mięsień prążkowany nie jest naruszony a wtedy byłoby źle, tak powiedział zapisał mi jakieś czopki, nasiadówki, lekka dieta i żeby dużo leżeć na brzuchu i za kilka dni powinno być dużo lepiej a co do Juliusa to się zastanowię :-o zadzwoniłam do niego po tym wszytskim a on tą łamaną polszczyzną, że to trzeba dziś powtórzyć tylko że z lepszym poślizgiem wrzasnełam do niego CZY TY K... W OGÓLE MNIE SŁUCHASZ?! boli mnie tyłek jak cholera a on mi gada, że trzeba powtórzyć z poślizgiem! :-o chyba go puszczę bokiem, wkurza mnie już takie coś

Gość a12346
DES myślę że to głównie zależy od faceta i tego jak nim kieruje kobieta. To jest najważniejsze w tym wszystkim.

Gość a12346
kasia on tylko myśli jak przerżnąć ci kolejny raz tyłek. Czy ty się nie boisz i czy byłaś go pewna. Widziałaś co ostatnio działo się jak okazało się że Simon Moloke zarażał dziewczyny. A kogo to był pomysł żeby włożył ci do tyłeczka. Twój czy jego?

Gość kasieczkas
jego inicjatywa ale nie zmuszął mnie - sama się zgodziłam teraz już wiem, że to sprawa dla bardziej scementowanych związków a nie ot tak sobie :-o

Gość jestem głupi i mam wszy
o zesz ty kurwa - co to za glupi temat!!!!!!!! To jeszcze gorsze niz seks z księdzem...

Gość a12346
Szkoda mi cię Kasiu. Bo wyobrażam sobie jaki to musiał być ból. Ale najbardziej mnie wkurza że gość zwala winę na ciebie a zaraz proponuje ci to znowu. Weź kur... jakiegoś bejzbola i wsadź mu w tyłek. I niech zobaczy jaka to przyjemność. I bez smarowania. A potem powiesz: bo się nie rozluźniłeś. Normalnie śmiech Kasiu. Co?

Gość wsadz mu w tyłek butlę przeciw
pozarową

Gość Obrzydliwe stwory analne
Nastawiasz dupe to masz, dupa sluzy do srania a nie do jebania

Gość powiedz to pedałom
:P

Ale najpierw lewatywka z kwasu siarkowego. :classic_cool:

Gość a12346
DES ale dla kogo ta lewatywka. Chyba dla tego gościa.

... nie bierzcie mnie poważnie kiedy nie piszę pod pseudonimem. :D

Oczywiście, że dla gościa. :classic_cool:

Ach i mam rozumieć że pierwszy raz było bez poślizgu? Masakra... Trzeba się edukować a nie wierzyć pierwszemu lepszemu jebace, co to on potrafi.