Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczkaś

boli mnie odbyt

Polecane posty

Gość podobno pierwszy lepszy jebaka
umie zagrać menueta na swojej fujarce.

A co ty umiesz? Pochwal się. :)

Gość ja umiem puszczać bańki mydlan
e odbytem , oraz gram na harfie nogą w trakcie kopulacji :P

WOW.. jestem pod wrażeniem. ;)

Gość a12346
Nie dobijajcie dziewczyny. I tak się juz nacierpiała. Mnie tylko zastanawia jakiego długiego ma ten gość. I pewnie czarnego. Ciekawe jak taki smakuje?

Gość na pewno miał półtora metra
i poczuła do w gardle.

Zależy, gdzie go najpierw umoczy. :P A czy czarni brudzą białą bieliznę??? To tylko kolor skóry... :P

Gość a12346
Ale na pewno bardziej się pocą. A to nie zawsze musi być przyjemne. Ciekawe jak się liże taką czarną spoconą pałkę. Ale marzenia. Ale nigdy analu bez poślizgu i to w dodatku z czarnym.

Ale dobrze, że ktoś zapamiętałaś coś z tej lekcji. :)

Gość simon Moll
też się dobrze bawił bez poslizgu...

Gość a12346
Mylisz się Simon Moloke bawił się z poślizgiem bo wszystkie laski go chciały. Pewnie był dobry w te klocki tylko że miał hiva. Kobiety jednak podnieca taka egzotyka. Chciały pewniem spróbowac jak to jest z czarnym i teraz płaczą. Jak Kasia. Kasia napiszesz coś? Chociaz powiedz jaki był ten klient.

Pamiętajcie jak facet chce was zmusić do anala- nie dawać, jak ktoś się będzie naprawdę znał, to same będziecie go o to błagały. :D To wasz tyłek i macie prawo robić z nim co się wam podoba. Musicie dobrze wiedzieć w czyje ręce go oddajecie. Kto ryzykuje, dużo czasem traci. :P

Gość oczywiscie wzajemnie
też ci zycze udanego współzycia:)

Kasia pusc go kantem ,nie wiesz co zrobi Ci nastepnym razem ,potrzebny Ci delikatny ,czuly facet a nie gosc bez wyczucia z maczugom do kolana ..:))pozadrawiam

A nie może byc delikatny, z maczugą do kolana? ;P

Gość Yhh
Ja bym go olała, czy faceta podnieca to ze lasce sprawia bół?.. ohh.... ;(

Gość chlopak z wawy 27lat
porste ze faceta podnieca jak sprawia bol kobiecie;-))) to jest piekne uczucie przynajamiej dla mnie

Moze masz zapedy sadystyczne ,lubisz patrzec jak boli??/Nie zebym miala Ci to za zle...

Gość 37
sam se włóż wibrator w tyłek jak sprawia ci przyjemność ból

Gość kasieczkas
dzięki za rady i chyba właśnie tak będzie Julius okazał się skończonym d..pkiem, powiedziałam mu dzisiaj ze nie chce tego powtarzać , nawet po zagojeniu no chyba mam prawo przez jakiś czas nie chcieć, nie? niemówię że do końca życia, ale przynajmniej przez pół roku pewnie będę miała uraz :-o a on gdy zobaczył, że to nie żarty zaczął pitolić że w jego kraju TO jest (czyli anal) naturalna sprawa i że on nie może bez tego żyć, więc musze się luiczyć z jego skokami w bok a gdzi ezainteresowanie MNĄ??? powiedziałam mu że jest d..pkiem, i znowu zmienił front i zacął przepraszać no i stanęło na tym że mamy 1 miesiąc na zastanwoeinie się co dalej z nami ale chyba nie zamierzam tego kontynuować, bardzo mnie rozczarował :o

Gość a12346
Skąd ty go wzięłaś? W jego kraju taka tradycja że tylko anal. O ja cię przepraszam. Daj se spokój. Jak taka tradycja to te ich laski muszą mieć chyba odbyty z metalu. Bo on się raczej na tym nie zna.

Gość kasieczkas
wiesz, to może być akurat prawda, skąd możemy wiedzieć co tam w Senegalu się wyrabia tylko w ogóle po co te gadki? powinien po prostu przeprosić, dac mi trochę czasu i nie poruszać natrętnie tematu ból dziś mniejszy.... ale jeszcze się nie wypróżniałam, mam jakąś blokadę :-o

Gość a12346
Pewnie będzie bolało. Teraz psychicznie się zablokowałaś więc z wypróżniania nici. Ale kiedyś w końcu będziesz musiała. A propos to czy nie ma tam u ciebie fajnych krajowych chłopaków? Po co się narażać. Nie rozumiem. Ale to twoja sprawa.

tak ,powinien przynajmniej czuc jakas odpwoiedzilanosc ,przeprosic ,pocalowac i dac ci czas na to zeby pupcia wyzdrowiala,A on co........ az zal sluchac.

Gość dokładnie tak
ej no przeciez ktoś się nadal pod autorkę podszywa....

Gość a12346
Dokładnie tak ---> nie sądzę.

Gość kasieczkas
przykro, ze tu tylko podszywy. ale ja nie bede nicku na czarno rezerwowac przed kazdym problemem. Odkad powiedzialam, ze ide spac - nie napisalam tu ani jednego posta. widze, ze podszywacz mial niezly ubaw, no nic. mimo to dzieki za rady, te poczatkowe, bo gdyby nie one, pewnie do lekarza bym nie poszla.... zycze mlej kontynuacji zabawy... :O kosztem mojego problemu. [ julius?! zalosne... :O]

Gość kasieczkas
no tak...widzę, że ktos uważa że ma "fajne "poczucie humoru :-o (i co masz do imenia Julius, co?! :o) i tak już zamierzałam kończyć ten temat... więc dzieki za rady, i za zarozumienie szczególnie dla a12346 🌻