Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 chodzi o robienie z siebie jeszcze większego zera niz się jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 na 11 a tak na serio to hmm hmmm hmmm sądząc po reakcjach dziewczyn, mimo mojego zachowania???...hm hm musi być nieźle, pewnie to że dodatkowo jestwem brunetem i bnardzo wysokim robi swoje no wiec nie wiem..może 9? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 czemu robisz z siebie pizducha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 pi co????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 p i z du cha to czym jesteś... skoro jesteś spoko człowiek to nie pierdol ze jest tak zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tye Napisano Luty 19, 2007 arturro twoje teksty są jak gaz rozweselający:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 udaje a co;P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 pierdolenie na kafe nic nie zmieni jeżeli jeszcze nie zauważyłeś... po prostu - zaciśnij zwieracze i spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 właśnie zacisnąłem zwieracze, będę tak trzymał ile wytrzymam, powiem wam jak skoncze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 jesteś pozerem a nie prawdziwą pełnoprawną pizdą! nie rozmawiamy już z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 naucz się najpierw pizdostwa, potem zakładaj topiki o tym żeś prawik prawdziwe pizdy tak nie piszą jak Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 pozerem kur de serio? to znaczy sie ze co? ze jaki jestem naprawde TO KIM JA DO CHOLERY JESTEM JAK NIE PI PĄ? BO W TAKIM RZIE TO JA JUZ NIE WIEM, POGUBILEM SIE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 no to kim ja jestem a kim nie jestem? moze do tego dojdzie ze i prawiczkiem nie jestem?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 dla mnie jestes pizdą do kwadratu ale skoro =Ja= nie widzi w Tobie pizdy to ja bym się nad sobą na Twoim miejscu zastanowił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojenyjeny Napisano Luty 19, 2007 Nie wiesz kim jesteś?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mysle ze ty Napisano Luty 19, 2007 kompletny z ciebie debil a my juz naprawde mamy ciebie dosyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 o kurde mać!!!! tożto =ja= jest dla ciebie takim autorytetem????? ja p i e r d o l e!!!!!!!!!!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 jesteś wrednym nieogolonym wujkojebcą i brak CI obycia w wielkim kafeteryjnym świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 wiecie co ja sie przynajmniej wydurniam anonimowo a co niektorzy z was wydurnaija sie nieanonimowo to dopiero idiotyzm ja tu sie wyglupiam wiecie taka odskocznia, rtobie sobie z was jajca dla relaxu;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojenyjeny Napisano Luty 19, 2007 Chcesz być zabawny, ale Ci to nie wychodzi:O Moja rada: nie próbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 oczywiście że jest nie umiem sobie większego leszcza wyobrazić więc on musi mieć talent do pizdostwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 świadczy to tylko o Tobie dla mnie jesteś piszczałką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 potrzeba Ci porządnej murzyńskiej tresury wielką czarną knagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arturroo gatttii Napisano Luty 19, 2007 czy Twój tata jest gwarantem w tej samej biedronce w której Twoja stara siedzi na kasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Luty 19, 2007 a co to jest gwarant i knaga:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja mam 27 lat 0 Napisano Luty 19, 2007 i nigdy nie miałem dziewczyny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dawid daj juz spokuj Napisano Luty 19, 2007 wiemy ze wstawiles swoje zdjecia na fotce, wiemy ze jestes wysoki i przystojny, ale jestes debilem, laski na ciebie leca ale co z tego jak jestes lajza i potarfisz tylko sluchac komplementow przez neta, tak dawidzie taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do a ja mam 27 lat Napisano Luty 19, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gttg Napisano Luty 19, 2007 nigdy nie miałem dziewczyny 23 przypomina mi puśke, ona też zawsze odchodzi, gdy zadawane jej są pytania, na które nie umie odpowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach