Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzycho

Kocham dziewczynę ale jej dzieciak mnie denerwuje

Polecane posty

Gość facet olej ją
nie dziwie ci sie ze drazni cię jej bachor, zupełnie to rozumiem! nie ma co sie wiązac z kobietą z dzieckiem, chyba ze sam miałbs dziecko. Odpuść ją, bo zawsze będziesz dla niej tym drugim.

facet olej ją ---> jak będzie miał swoje dziecko, to też będzie tym drugim. Nie o to chodzi

Gość używanej nie chciałem
a co dopiero taką z dzieckiem

Gość casa
zycze szczescia :D

Gość casa
milo mi

Gość casa
jakich januszkow?

Gość moja gorzka historia
Coż, moja mama miała dwoje nieślubnych dzieci (blizniakow) - totalny błąd młodości, afcet się ulotnił po tym jak zaszła w ciążę...Mój tata zakochał sie w mame bez pamięci i stwierdził, że dzieci nei stanowią problemu...Wzięli ślub gdy moi bracia mieli 4 lata...Mój ojciec nie należy do osób wylewnych, ale ja z siostrą czułyśmy jako tako jego miłość, natomista braciom on nigdy nie potrafił pokazać uczuć :( Bił ich, krzyczał...Mnie i siostry nigdy nie uderzył...Bracia zeszli na złą drogę, dziś mają 35 lat i nie potrafią sobie ułożyć życia, mają problemy z alkoholem, rozpad małżeństwa jeden ma za sobą, wciąż wracają do domu nie potrafią się usamodzielnić. Z 1 strony ojciec pozwala im mieszkać, z 2 nigdy im nie okazał uczuć i myślę że oni mają do neigo żal...Strasznie to wszystko skomplikowane, najbardziej żal mi mamy bo ona to traktuje jako zapłate za błąd młodości, chce pomoc braciom a im już chyba nic nie pomoże...Więc przyjęcie czyjegoś dziecka wiąże sie z dużą odpowiedzialnością dojrzałością, trzeba sie mocno zastanowić bo pózniej można skrzywdzić dziecko!

A sądząc po twoich wypowiedziach, ne obraz się, ale jesteś jeszcze niedojrzały i myślę że nie poradziłbyś sobie z tym...

Poza tym Krzycho nie masz szacunku dla kobiet i tym bardziej dla tej kobiety, skoro najpierw mowisz że ja kochasz a na końcu twierdzisz ze nie była porządna bo nie ejst dziewicą i ma dziecko...

Wiesz, powiem Ci tak, że moja mama miałą tę dwójkę dzieci nieślubnych a nigdy mojego ojca nie zdradziła, jest wspaniała żoną i matką, dzięki niej zawdzięczam to że skonczyłam studia i mam swoje zasady, uwawżam że bardzo dobrze mnie wychowała i kocham ją bezgranicznie...Więc zanim zaczniesz obrażać kobiety z dzieckiem pomyśl troche i zastanow sie nad tym , że może problem tkwi w Tobie?

jej miłość byął może zbyt bezgraniczna w stosunku do braci i dlatego teraz sobie nei radzą bo mama zbyt długo im pomagałą, ale myślę że w ten sposób próbowałą wynagrodzić im bark miłości ze strony ojca...i dlatego tak to wygląda...

Twardziel jak wziął z bliźniakami ale bokiem mu to wyszło nawet własnego syna nie ma a cudze wychował

Nie ważne po ktorej stronie jest problem ważne z jakiej przyczyny a niewątpliwie ona jest przyczyną mojego problemu

Gość to imie jest przyczyna moich

Gość mdlosci
a moze to ty tam siedzisz

Gość o boszzee
widac Krzys zes smarkacz malo odpowiedzialny do tego, co nie miales pojecia zaczynajac cokolwiek z Ta kobieta ze ma dziecko?czemu odrazu sie nie wycofales? w ogole po co zaczynales? takich cymbałów jak ty chodzi coniemiara, brak mi słow na gosci którzy w taki sposob sie wypowiadaja na temat kobiet nie wspomnbe juz o dzieciach, padalcu idz lepiej sie lecz i nie zatruwaj zycia ani tej kobiecie ani nikomu innemu bo jak widac nie jestes zdolny do jakichkolwiek uczuc! zygac sie chce

Gość qwertyuiio
Tacy ludzie niestety też istnieją

Gość o boszzee
i wtym probelm, ze istnieja..

\"rzygać\" się pisze analfabetko pełno teraz niewykształconych kurw

Gość o boszzee
ty sie zajmij lepiej sobą durniu niz wytykaniem bledów ortograficznych

tyle jest teraz 20 letnich zdzir że aż niedobrze się robi

Gość qwertyuiio
Ciekawe co by ta dziewczyna powiedziała czytając co on pisze. Niektóre nawet nie wiedzą z kim mają do czynienia

Gość o boszzee
rozumiem ze okreslajac wiek patrzysz przez pryzmat siebie?:D

Gość o boszzee
ta biedna dziewczyna pewnie nie jest w ogole swiadoma z kim jest, mam nadzieje ze w pore sie zorientuje, wspolczuc tylko

Gość karolciaqxqx
Krzysiu, a wiesz, że nieślubne dzieci biora się również z gwałtu? I co- też takie matki nazwiesz zdzirami?

niestety baaardzo wiele dziewczyn nie wie, z kim ma do czynienia, więcej niż nam się wydaje - smutne, ale prawdziwe

Gość qwertyuiio
A nawet jak ktoś takiej powie to tak łatwo nie uwierzy