Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunny123

Mam depresje

Polecane posty

Gość Sunny123

Nie chce juz zyc, bo moje zycie jest do kitu tak jak i ja. Mieszkam teraz z bylym (bo mnie rzucil niedawno) i jego kolega za granica. Wlasnie jego kolega powiedzial, ze ma dosc awantur, ktore wszczynam co kilka dni. A wszczynam je, bo jak tu zyc w zgodzie z bylym, ktorego kocham, a ktory nigdy nie czul nic do mnie?? Jak wroce do Polski to bede mieszkala na wsi z rodzicami. Moja matka jest chora psychicznie i jak widac cos po niej odziedziczylam. Nienawidze sie za to. Dodatkowo w zyciu nigdy mi sie nie ukladalo. Najpierw w dziecinstwie bylam szykanowana, bo bylam jedynaczka, a do tego nie potrafilam nic odpowiedziec na zaczepki, tylko kladlam uszy po sobie i odchodzilam. Potem zakochiwalam sie zawsze bez wzajemnosci. Faceci brali, bo dawalam im wszystko, a po jakims czasie zostawiali.Czuje sie nikim, nikomu niepotrzeba, nic nie warta, bez honoru, bez szacunku do samej siebie, z psychika juz tak zorana, ze chyba niedlugo wyladuje w szpitalu psychiatrycznym. Najchetniej bym ze soba skonczyla, ale sie boje...Moze ktos zna dobry sposob - szybki i bezbolesny?

Gość walduuuś
nie szanowałaś sie, to teraz masz

Gość Sunny123
dzieki waldus, debilu

Gość Staruszek
Sunny 123. Nie win siebie. Depresja to brak pewnych substancji w organizmie. Idz do lekarza - dostaniesz lekarstwa i wszystko bedzie dobrze. Ja tez to mam - biore lekarstwa od kilku lat i po depresji. Stalem sie rowniez mniej wybuchowy. Pozdrawiam.

Gość Sunny123
Nie moge pojsc do lekarza, bo jestem za granica i nie mam ubezpieczenia

to trzeba bylo wykupić, boze jacy ludzie sa bezmyslni, to wracaj do polski laska i migiem do psychiatry

Gość Sunny123
Szkoda mi bylo kasy. Chyba nie wiecie jaka droga jest tu sluzba zdrowia!

Gość taka tam xxxzzzyyy
wroc do Polski,zostaw tego fagasa,znajdz prace i wyprowadz sie z tamtej wsi...milosc sama Cie znajdzie

Gość taka tam xxxzzzyyy
na innym topiku piszesz ze spotkalas sie z 60 facetami z netu to wybacz,ale cos z Toba nie tak,masz faceta a przygod szukasz,a potem dziwisz sie ze kazdy cie w dupe kopnal,chyba rzeczywiscie jestes psychiczna

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sunny123 lecz sie .Depresja jest powazna sprawą wracaj do Polski.Ja "przechodziłam"depresję tak ze potem kilka miesięcy nie wychodziłam z domu i łóżka:(

Gość Sunny123
Nie mam faceta, a to, ze sie spotkalam z 60 facetami z netu w ciagu 4 lat to co z tego?? Co w tym zlego?? Nie mialam jak poznawac ludzi, to poznawalam tak. Nie chodzilam wtedy z zadnym. Nie jestem jakas dziwka!

Gość wchodze
Wejdż na kafe............i wyrzyj się byle jakimi tekstami wyrzuć z siebie złośc ja wląsnie to robnie musze wyrzucic z siebie wściekłośc bo tez popadne

w dziale zdrowie i uroda jest topik podobny co nazywa sie :\"czy ja mam depresje.\"wejdz tam i pogadaj z laskami co maja podobne problema.🖐️paa

Gość Sunny123
Nie znalazlam tego tematu