Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obof

Narzeczona miała 3 przede mną. czuję się jakby mnie zdradzała

Polecane posty

Gość rybka rekina
moj chlopak mial 3 dziewczyny przede mna ale ja dobrze wiem ze to z nimi to nie byla prawdziwa milosc tzn jakis udany seks tylko taki wybryk mlodosci i mi jakos to nie przeszkadza bylam troszke smutna jk mi sie do tego przyznal ale teraz z biegiem czasu sadze ze jest wobec mnie ok ze sie przyznal i sam mi powiedzial ze zaluje tego jakim byl majac 19 lat jestesmy razem 5 lat i sadze ze jestesmy najszczesliwsza rara na swiecie!!!!

Gość malenka45
no to szukaj innej juz nie jestes prawiczkiem i pierwsza masz zaliczona!!!!!!!!!zadowolony teraz szukaj nie dziewicy bo dziewica cie juz nie bedzie chciala ;)

ja miałam ponad 3 a jeszcze nie jestm zareczona ale chłopaka mam :P

to idź szukaj, skoro już znalazłeś rozwiązanie swojego jakże dużego problemu, to nie zawracaj ludziom dupy i idź na łowy!! DARZ BÓR!!

Gość nie żartuj to poważny problem

Gość nic nie mow
miala 3 przed toba? dzisiaj?!!

Gość bakarakaibaka
w cuda wierzycie!

Gość Waldek z Krakowa
Znajdziesz dziewicę to cię potem zdradzi, bo bedzie chciała sprawdzic jak jest z innym :P

Gość anagram
heh smiac sie chce czytajac niektore wypowiedzi Dlaczego malo inteligentni ludzi twierdza ze jesli jest dziewica to zdradzi bo bedzzie chciala zobaczyc jak jest z innym? Skoro taka ciekawska to juz dawno miala by 10 partnerow... Ot chocby z ciekawosci Widac nie jest taka kurwa co ja ciekawosc przez zycie prowadzi

Gość 22letnia dziewica
popieram wczeeśniejszą wypowiedź w 100%🖐️

Gość kiedyś jak wszystkie dziewica
urodziłam się dziewicą i zyłam do czasu jak dziewica, potem był ze mną rozdziewiczony przez inne były prawiczek. Po nim miałam prawiczka ale już nie byłam dziewicą. Ten drugi był dla spróbunku jak jest z innymi. Teraz chcę jeszcze próbować z innymi bo muszę sprawdzić jakie są różnice. Ja jako była dziewica wiem teraz to co nie wiedziałam, ten pierwszy miał o połowę mniejsze4go od tego drugiego. I był impotentem co nie rokowało nadziei na dobre pożycie małżeńskie aczkolwiek i taki może zrobić kobiecie dziecko.

Gość znikająca
biedny narzeczony przez byłych omamiony :classic_cool:

Gość anagram
czekalam na taka wypowiedz!!!! typu: kuzynka brata mej zony...... Nagle te co dawaly na lewo i prawo beda opowiadac o ciekawosci jak to bylu dziewicami i wogole....

Gość 22letnia dziewica
Mój chłopak nie jest impotentem, jest normalny i kochany, na innych nawet mi się nie chce patrzeć, a tym bardziej nie wyobrażam sobie, jak bym mogła interesowac się ich siurami:o Nawet jakby mieli 39cm, to mogę im pobłogosławić najwyżej:o Nie jestem pies i nie patrze na wielkosć kiełbasy:classic_cool:🖐️

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
litości! i co z tego, że miała a skąd mogła wiedzieć że kiedyś Ciebie pozna??? co to za myślenie rodem ze sedniowiecza???? a Ty co święty niby?:P

Gość chcę być psychologiem...
to idz do psychologa rady na kafeterii nic nie dadzą...masz dwa wyjścia: zaakceptowac przeszłość lub ją zostawic i nie miec takiego problemu.

to z tego że ja nie miałem dziewicy

Moim zdaniem Twoja narzeczona ma pecha bo w swoim zyciu natrafiala na skurwieli z Toba wlacznie

Gość masz jeszcze 3 wyjście
znależć dziewicę i narzeczoną z nią zdradzić

Gość marcepanii
o wypróbowanej kobiecie inni wiedzą za dużo

Gość to nic przyjemnego

Kiedyś też mialem podobny problem ale na szczęście już nie mam..:D Zmieniłłem kobietę i problem minął. Więc to wina twojej kobiety...

Gość to prawie jak zdrada

Gość a wiesz z kim

Gość Wiercibrzuch
z Ciebie będzie obof z pewnoscią. Zostaw Ty swoja narzeczoną w spokoju, bo jako żonę ją unieszcześliwisz. Szukaj dziewicy i sie z taką ożeń. Daje głwę pod topór kata, że w niedalekiej przyszłości, jako mąż tej niedziewicy będziesz pod pretekstem jej "zdrady przedmałżeńskiej" ja zdradzał. jestes beznadziejny przypadek. poza tym bedziesz upierdliwym zazdrośnikiem.

też bym taką zdradzał. To bardzo zły układ jak kobieta bardziej doświadzona niż facet