Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielu ich było

Z iloma osobami z netu się spotkaliście?

Polecane posty

Gość Z ok 10
Z tego 2, to były spatkania na "randkę" z osobami z chatów/irca jeszcze w liceum, gdy byłam młodsza i głupsza, a reszta osób to koleżanki, z forum na temat mojego hobby.

Kilka razy i jakoś nigdy nie byłam zadowolona. Zazwyczaj długo z kimś gadałam, czasem nawet całą noc, tematów miałam co nie miara, w końcu on zaczął nalegać na spotkanie, spotkałam się i czar prysł. Te osoby były sympatyczne, fajnie się z nimi gadało, ale większość tematów poruszyliśmy na GG i w realu nie było już o czym gadać, ja się denerwowałam, bo miałam świadomość, że ta osoba jest inna niż ją sobie wyobrażałam. Potem gadałam z tymi osobami jeszcze kilkakrotnie na GG, ale to już nie to samo. Czasem żałuję, że się z kimś spotkałam, bo tak miałam wirtualnego przyjaciela, a po spotkaniu w realu nie miałam już nikogo. Od pewnego czasu postanowiłam nie przenosić znajomości wirtualnych na real i informuję o tym na samym początku, żeby potem nie było niedomówień, chociaż przyznam szczerze, że faceci nie za bardzo chcą gadać z dziewczyną, która nie planuje spotkania, albo odwleka to w nieskończoność.

Jeśli miałbym liczyć wszystkich poznanych na różnych zlotach w ciągu tych prawie 7 lat jak mam net, to zebrałaby się ponad setka ludzi, grubo ponad setka :)

Gość uuupppaaaaa

mnóstwem :) z kafe z 7 osobami i zadnym spotkaniem się nie rozczarowałam (jesli źle policzyłam ,przepraszam:P jestem kiepska z matmy:P)

wiem:D oprócz kafe 1 dziewczyna z psiego forum , reszta to znajomości typowo zawodowe, ale spotykamy sie regularnie

Za każdym razem dziewczyna z Kafe okazywała się facetem. I chciał mi dać kwiaty, po czym mówił że pisze jako \"mam 26 lat i nigdy...\" :classic_cool:

prywatnie z jedną i się rozczarowałam ... w sprawach formalnych z 5 facetami i w miarę było ok.

Gość w sumie liczac
jeszcze raz to wyszlo mi 7

liczę, liczę, chyba 7 :) z niektórymi nawet utrzymuję zażyłe kontakty :) Czyli nie sami degeneraci czają się w sieci ;)

No tak :O Jak tylko powiedziałam Myrevinowi, że jadę do niego to On się zmył :O super !! :(

I tak Go znajdę !! Każdy taksówkarz w miescie wie gdzie mieszka Elvis :classic_cool: i gdzie pracuje tez wiedzą :)