Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MariaW_INNOWACJE

MĘŻCZYZNA - obniżone libido - ???

Polecane posty

Zaczynam nowy temat - czy ktoś spotkał się z takim problemem: obniżone libido u faceta a problem z hormonami?? Powody niskiego libido mogą być różne: stres, przemęczenie, kłótnie z bliską osobą. U nas wszystko zawsze bylo super, z braku czasu i natłoku obowiązków nie rzucaliśmy się na siebie codziennie, ale przynajmniej w weekendy robiliśmy sobie łóżkowe wakacje ;) Nagle, od prawie miesiąca - NIC. Rozmawialiśmy ze 2 razy - wszystko z psychicznego punktu widzenia jest dobrze, kochamy się bardzo, w sumie nawet mamy czas, ale jakoś się to rozmywa. Mój chłopak tłumaczy to tak, że czuje się ociężały, nic mu się nie chce, tak jakby to było mega lenistwo albo... depresja jakoaś czy co ;) Jeśli to kwestia hormonów - to co powinno się zbadać?? Proszę o przyłączenie się do dyskusji i ewentualne uwagi, Pozdrawiam ;)

Gość doradzam
zbadac poziom testosteronu ... mój maz tez tak miał ... czesto takie sytuacje maja miejsce jeżeli jest sie za bardzo zapracowanym .. zestersowanym ... u nas było troszke inaczej ... staramy się o dziecko 1,5 roku ... psychika tez mam duże znaczenie - bo niby jest oki ale tak naprawde cos się dzieje ... mój maz moze się kochac ale nie kilka razy pod rząd np. w ciągu nocy 3 razy - nie za bardzo .... wyczerpuje go także kochanie się codzienne - w celu - posiadania dzidziusia np. 5 razy - dzień po dniu ... zastanawiam sie dlaczego tak jest - niby temperament ma ognisty ale w łózku robi wysiadkę - kocham go jednak mocno - i dzięki romowom jest lepiej - do tego bierze teraz testosteron - przepisamy przez lekarza - nazywa się undestor! jezeli chcecie poznac przyczyne polecam zrobić badanie nasienia - moze brakuje jakiś witamin ?