Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megig

Ile wolności potrzebuje facet?

Polecane posty

Gość DO megig
Dokładnie mój się tak zachowywał ,jak twój,okazało się że od 2 lat ma kochankę ,na dodatek mężatkę bez dziecka...uważam że on cię zdradza .

Gość ja tez mam 41
zwędziłabym tą komurkę jak poszedłby się kąpać ...trudno ale zajrzałabym...

ANNA 75- jutro go nie będzie więc tak zrobię.Podzwonię na wszystkie numery z billingu.chyba nie mam innego wyjścia.Mogę w końcu ze względu na córkę pożyć z nim jeszcze parę lat a jednocześnie mieć swoje życie.W końcu nie jestem z żelaza i od czsu do czasu chciałaby usłyszeć , że dobrze wyglądam czy dobrze coś zrobiłam.

Gość ja tez mam 41
no wreszcie jakiś błysk ...po prostu próbuj ...

Ma nokie a ja mam siemensa-kurczę na wt nie wiem jak ona działa wiec musiałabym poprosiś syna ( 16-jego pasierb) o pomoc.Ale to już byłoby przegiecie.a tak apropo-jak w noki spr.wiadomości?

Gość DO megig
znalazłam sms wysłany do kochanki w jego komórce ale doładnie go nie wykasował ,miał nokię i nie wiedział że w innym miejscu też trzeba smsa wysłanego wykasować,

Jeśli wiesz jak działa Nokia napisz proszę jak spr. sms-y. Jeśli mogę spytać- jesteście dalej razem?Jeśli nie chcesz -nie odp na to pytanie.

Gość DO megig
ale ona puszczała sygnały jak był w domu, póżniej on zaczął chować telefon ,zwiększyły się jego rachunki.więcej miał pracy po godzinach,chciał wychodzić tylko sam,przestał mnie zauważać

Gość hmmm...hmmm
podejrzana sprawka, szczególnie z tą szczoteczką, dezodorantami... Bo jeszcze siłownie można jakoś wytłumaczyć ale szczoteczka w pracy??? Może też mieć inną kartę do komórki z innym numerem telefonu. Możesz sprawdzić w portfelu czy w jakiejś kieszonce nie chowa czegoś takiego. Bilingi sobie też posprawdzaj. A jeśli chodzi o wiadomości w noki, wejdź w menu, w wiadomości. Ale przypuszczam że kasuje wszystko. Sprawdzaj co jakiś czas bo anuż raz zapomni skasować. Tylko na razie nie możesz nic dać poznać po sobie bo zacznie się maskować. Jeśli używa kompa w domu, musiałabyś znaleźć jakiegoś zaufanego informatyka który mu sprawdzi komp. A jak Ci się nie chce szukać to sobie sama znajdź jakiegoś kochanka i używaj życia...

Gość DO megig
noki on już nie ma.czy jesteśmy razem? jak chciałam żeby się opamiętał i udowodniłam że ma kochankę to zaczęło się piekło dla mnie ,wyzywał ,nie wracał do domu ,podobno w pracy nocował ,chciał nawet rozwodu,ale jak w końcu zebrałam siły i pogoniłam go z domu i z życia swego to,jak świnia wraca do domu ,ale może dlatego że go kochanica nie chce ,ale on nie chce zrozumieć że ja go też nie chcę ....koszmar..

Mój też ma sygnałki, 2 godziny temu też właśnie wyszedł, razem nie wychodziliśmy od jakiś 2 lat.dzisiaj powiedział , że idzie do \"kolegi\".Nawet jak proponowałam kino czy wyjazd na 2 dni to twierdził , że nie ma na to kasy.A teraz myślę , że kasę gdyby chciał to by zdobył.Zastanawia mnie tylko po co jeszcze ze mna jest?

DO MEGIG Mój przybrał strategię , że wszystko to moja wina - to ,że nie zarabia lepiej, to ,że nie mówi mi gdzie wychodzi, to , że nie wiem ile zarabia , to że ma zły humor itp.Ale Tobie współczuję-to nieciekawa sytuacja. Ja z kolei mam wrażenie , że mam w domu zamiast chłopa ciężarną w pierwszym trymestrze ciązy. Po dzisiejszej lekturz postów to chyba na 100% jestem pewna , że zq tym stoi jakaś kobitka.A jeśli tak -to fora ze dwora!

Gość DO megig
jak facet zdradza to zawsze jest tak samo,czytając o zdradzie to widzimy że nasz też tak samo robił i dlatego tak łatwo dają się złapać na zdradzie ,ale nigdy się do niej nie przyznają ,mój w kościele bił się w pierś że z kochanką nie sypał ,ale potwierdził że byli kochankami....tak byli kochankami a przez 2 lata spotkań z nią nie spał...faceci to debile że takie głupoty wymyślają

Gość DO megig
postaraj się o bilingi ,i tam na pewno będzie jeden numer do którego najwięcej dzwonił i pisał smsy ,póżniej zadzwoń ale nie ze swojej komórki i sprawdz czy to jest kobieta,dowiedz z kim pracuje w pracy ,może to jakaś koleżanka

wszystko możliwe.W końcu to do pracy musi być wyspany.Jest też taka jedna osóbka-córka naszych wspólnych, starszych znajomych.Ma 26 lat, panienka-wiecznie ma jakiś problem z komputerem a mój jej pomaga.Przed świętami razem kupowali oprogramowanie( o czy oczywiście zapomniał mi powiedzieć) a na Sylwestra była JEDYNĄ kobieta która o półnicy pocałował prosto w usta.

Oczywiście wmawiał mi , że mam omamy wzrokowe.

Gość DO megig
więc postaraj się o bilingi i tam na pewno będzie ten wyjątkowy dla twego męża numer,postaraj się żeby ta dziewczyna była w twoim towarzystwie i zadzwoń w tym monecie na jej komórkę tylko żeby nie widziała że ty gdzieś dzwonisz

To do dzieła Lecę posprawdzać co się da.Do jutra.

Gość DO megig
tak my zdradzane mamy omamy , jesteśmy chore umysłowo,nie mamy co robić tylko głupoty wymyślamy itd .tak mówią mężowie o nas jak nas zdradzają

Gość DO megig
tylko zachowaj spokój ,powodzenia ,życzę ci o by okazało się że mąż cię nie zdradza..

No właśnie zacytowałaś mojego mężusia !!!! To jeszcze bardziej utwierdza mnie , że coś mataczy-ja zawsze wymyślam albo coś mi sie wydaje!Teraz to już zaczynam dzwonić póki go nie ma .Nara.I dzięki.

Gość zastępcza ikebana
megig więc historia o czekoladkach ma takie podłoże.... więc powiem Ci jedno... wolność. Wolność jest zawsze "od czegoś". Gdy ktoś zaczyna mówić o wolności oznacza to, że się chce od czegoś uwolnić- chce odejść od swojego zobowiazania. Taki jest sens słowa wolność. Czy Twój mąż ma kogoś? Nie wiadomo. Może tak, może nie. Wyznacza swoje granice (chowa, oddziela swoje osobiste przedmioty od przedmiotów należących do wspólności małżeńskiej- dokumenty, konto, ukrywa przed Tobą wyskość zarobków) On stracił zaangażowanie w Wasze małżeństwo. Co z tym zrobisz?

:D też jestem po 40tce ale takich numerów robić nie muszę :D A twój mąż wypełnia w 100% stereotyp faceta w kryzysie wieku średniego i nawet jeśli cię zdradza to robi to właśnie stereotypowo co świadczy o tym ,że nie potrafi kombinować;) Nie musi to jednak oznaczać,że cię zdradza.Może poprostu chce się na chwilę urwać z łańcucha.A może ty zrzęda jesteś? :)

Gość stonkaaa
megig dzwonisz do biura obslugi jego operatora sieciowego, mowisz ze zgubilas PIN, podajesz jego nr telefonu, dane wszystkie, ktore znasz no i włala masz PIN i jego komorka stoi otworem :) ale wymyslilam no nie

Gość stonkaaa
najpierw powiedz mu czy mozesz wyslac komus smsa z jego komorki, bo Ci sie skonczyla kasa na koncie/albo inny pretekst i niech sam Ci pokaze jak sie wysyla wiadomosci. A przy okazji zobaczysz czy broni telefonu jak lew i czy Cie spusci z oka jak bedziesz pisac smsa

Gość stonkaaa
"Mój przybrał strategię , że wszystko to moja wina"- typowe dla kretacza, chce odwwrocic Twoja uwage od jego osoby

wszystko możliwe,ze jeszcze nie ma kochanki,ale najwyraźniej wszystko idzie w tym kierunku.Zacznij tez znikac,posiedź u koleżanki,a jemu nie mów gdzie byłaś,ciekawe co zrobi.

dzięki za wszystkie posty,właśnie wrócił od koleżki i znowu było ścięcie.Chcę żeby mi podżyrował kredyt a on na to . ze owszem ale pod warunkami, że będzie miał święty spokój i że nie będę się wtrącać w jego sprawy no i jeszcze inne dziwne warunki.No i nie ma nic przeciwko białemu małżeństwu.A kom.óreczkę schował do kieszeni spodni a teraz razem z nią się kąpie.Billing zdobędę i spr.Tak jak pisze ikebana on się od wszystkiego odcina.Nie mam na niego sposobu i szczerze mówiąc jestem zmęczona tłumaczeniem sobie jego postępowania.Najchętniej zerwałabym z nim kontakt-i nie ważne czy już ma panienkę czy to kryzys-dołuje mnie psychicznie a taka atmosfera w domu to horror.

Gość temat zakończony