Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Lena28
Anjabaa i co zaczęłaś dzisiaj? Ja nadal biorę a dodatkowo dzisiaj zaczynam trzy-dniówkę i mam nadzieję, że to wzmocni efekt.

dla mnie callanetics jest za nudny, milion tych samych powtorzen... ja biegam i robie aerobiczna szostke wiedera. juz prawie 3 tyg, troche chyba schudlam - na wadze 1 kg. chyba zwieksze dawke tabletek z 2 na 3 dziennie

Gość Lena28
Ja na callanetics nie mogę sobie pozwolić gdyż należy zrobić wszystkie ćwiczenia a moja córka bardzo różnie sypia a tylko wtedy mogę poświęcić czas dla siebie. Może bliżej wiosny zapiszę się na siłownię lub na aerobic bo córeczka będzie większa.

Gość Lena28
claudina czy ta szóstka wiedera daje efekty? a stosujesz jakąś dietę? ja po 10 dniach straciłam 2 kilo na wadze choć po ubraniach jeszcze tego nie widzę. zależy mi na spłaszczeniu brzucha i wysmukleniu nóg.

Gość monia_771
Witam! Wczoraj kupiłam BIO C.L.A z zieloną herbatą,ale mam mały problem,piszą tam żeby zażywać od 4 do 6 tabletek dziennie podczas POSIŁKU-wie ktoś czy podczas jednego czy można to rozłożyć na dwa posiłki?

Gość Lena28
Ja to rozbijam na dwie porcje. 2 tabletki jem ze śniadaniem i 2 tabletki do obiadu. Nie chciałam tak od razu brać 6. Efekty są bo w 10 dni straciłam 2 kilo i liczę na więcej... Daj znać na bieżąco jak ci idzie. A planujesz jakąś dietę i ćwiczenia? Życzę wytrwałości i powodzenia :)

Gość Lena28
Ja to rozbijam na dwie porcje. 2 tabletki jem ze śniadaniem i 2 tabletki do obiadu. Nie chciałam tak od razu brać 6. Efekty są bo w 10 dni straciłam 2 kilo i liczę na więcej... Daj znać na bieżąco jak ci idzie. A planujesz jakąś dietę i ćwiczenia? Życzę wytrwałości i powodzenia :)

podobno mozna jak sie chce, nawet na raz ale chyba lepiej jest rozlozyc i przy kazdym posilku brac ja dwa lata temu robilam 6 weidera i po jakims czasie tez mi sie znudzila, nie mowiac o tym ze strasznei ciezka byla;)

Gość Lena28
A były efekty po 6 wiedera?

nie zrobilam jej do konca ale dosc dlugo ja robilam i widzialam efekty, brzuch sie zmienial na lepsze, niestety przez to ze jej nie skonczylam a potem przez jakis czas nei cwiczylam brzuszkow efekty zniknely :)

Gość monia_771
Planuje ćwiczyć w domu w miarę możliwości,mam 5 letniego synka który nie bardzo daje mi chwilke dla mnie samej. Mam nadzieję,że mimo to choć troche schudnę.Dam znać jak coś się będzie działo z moją wagą i sylwetką.:)

lena28 poki co jestem na 12 dniu szostki weidera (a calosc trwa 6 tyg) i jeszcze optycznie zadnych zmian nie widze a mi tez najbardziej zalezy zeby schudl mi brzuch i boczki. dam znac jak zobacze efekty. jesli chodzi o diete to ja staram sie jesc malo, zdrowo i nie pozniej niz o 18, duzo wody, zero slodyczy i zero chleba! i tak jak juz pisalam biegam prawie codziennie przez ok godzine.

Gość Anjabaa
Hey Lena28 dzis mi przyszly ale dosc pozno i zaczynam od jutra, ale juz wczoraj zaczelam na rowerku pomykac, no i oczywiscie mam dietke, zobaczymy po tygodniu, bede sie odzywac, Pozdrawiam

Ja dzisiaj kupiłam CLA. mam 177 cm i waze 69 kg, a wakacje coraz blizej, wiec czas wziac sie za siebie:) czekam juz niecierpliwie na pierwsze efekty;P

Ja dzisiaj kupiłam CLA. mam 177 cm i waze 69 kg, a wakacje coraz blizej, wiec czas wziac sie za siebie:) czekam juz niecierpliwie na pierwsze efekty;P

Gość Lena28
18 stycznia miałam 66,5kg. Od 21 stycznia zażywam 2x po 2 kapsułki bio i 25 stycznia było kilogram mniej. 29 stycznia kolejny pożegnany kilogram. Dzisiaj się rano ważyłam i jest już 3,5 kilo mniej od wagi początkowej bo mam 63 kilo a chce mieć 56 więc czeka mnie jeszcze ciężka praca ale wierzę, że się uda. To dopiero dwa tygodnie... jeśli tempo spadku wagi nadal się utrzyma to za miesiąc powinnam mieć swoją wymarzoną wagę :)

Gość zwyczajna30
Gratuluje Lena28. Ja zażywam od ołowy listopada i tylko 2 kg mniej mi waga wskazuje. Nie wiem dlaczego, słodyczy nie jem wogule, po 18 też nie i ćwiczę codziennie po 30 minut a przy tym wypijam conajmniej 2,5 litra wody niegazowanej. Chciałabym ważyć 58 kg jak narazie ważę 65. Zobaczymy może sie uda. Jeszcze raz gratuluje i życzę powodzenia

Gość Lena28
Zwyczajna30 Ja od wczoraj jestem na trzy dniowej diecie błyskawicznej którą można powtarzać co 10 dni. Jutro kończę to w czwartek dam znać czy działa. Jem mało, ćwiczę, do każdego posiłku 2 szklanki wody i jeszcze w między czasie, nie jem po 18 tylko soki lub woda lub herbata receptury natury. Przed dietą jadłam na śniadanie musli z mlekiem + kawa, obiad koło południa (normalny ale w małej ilości), na kolację biszkopty z jogurtem naturalnym, jakiś owoc. Jeśli nie zdążę zjeść przed 18 a złapie mnie głód to jabłko, mandarynka lub sok, woda. Po tej trzydniowej diecie wracam do starego schematu. Poza ty zer słodyczy, przekąsek i podjadania. Aha.... staram się jeść co 4 godziny. A co ty jesz?

Gość zwyczajna30
Lena28 więc tak dzień zaczynam od kawy bez cukru. Około 8.30 jem śniadanie - grahamka z wędliną lub jakimś serkiem i do tego pomidor lub papryka (przed śniadaniem 2 tabletki biorę). Następnie ok 11.00 jakiś owoc jabłko, mandarynka lub kiwi. Ok. 13.30 jogurt z musli lub kefir, cały czas w międzyczasie pije wodę mineralną. Obiad ok 16.30 jak przedtem ale o połowe mniej (też 2 tabletki przed obiadem). I jak jestem wieczorem głodna to jem jakiegos owoca i tyle. A i ćwiczę codziennie po 30 minut.

Gość Lena28
Na pewno każdy organizm reaguje inaczej. Ja poza ćwiczeniami 10-30 minut w zależności na ile pół roczna córeczka mi pozwoli. Od dzisiaj zaczęłam 6 weidera bo podobno skuteczna a ja chciałabym spłaszczyć brzuch. Jeśli moja Trzydniowa dieta przyniesie efekty do dam ci znać w czwartek i ją prześlę. Jest bardzo prosta w stosowaniu... Aha... znalazłam inną błyskawiczną dietę trzydniową w której codziennie do obiadu je się 100g lodów waniliowych. Podobno traci się 3 kilo. To byłoby super! Spróbuję od poniedziałku bo uwielbiam lody.

Gość Lena28
Na pewno każdy organizm reaguje inaczej. Ja poza ćwiczeniami 10-30 minut w zależności na ile pół roczna córeczka mi pozwoli. Od dzisiaj zaczęłam 6 weidera bo podobno skuteczna a ja chciałabym spłaszczyć brzuch. Jeśli moja Trzydniowa dieta przyniesie efekty do dam ci znać w czwartek i ją prześlę. Jest bardzo prosta w stosowaniu... Aha... znalazłam inną błyskawiczną dietę trzydniową w której codziennie do obiadu je się 100g lodów waniliowych. Podobno traci się 3 kilo. To byłoby super! Spróbuję od poniedziałku bo uwielbiam lody.

Gość zwyczajna30
Dzięki Lena28 za radę i czekam w czwartek na przepis tej diety o ile daje jakieś efekty. Pozdrawiam

Gość zwyczajna30
Dzięki Lena28 za radę i czekam w czwartek na przepis tej diety o ile daje jakieś efekty. Pozdrawiam

Gość zwyczajna30
dzięki Lena28 czekam na przepis w czwartek o ile da jakies efekty. Pozdrawiam

Gość monia_771
LENA28 to ja też poproszę o te 2 diety 3 dniowe,może one mi też pomogą bo chcę stracić ponad 10 kg.

Gość Lena28

Gość Ania_D
Dziewczyny dajcie sobie spokój z dietami! Proponuje stosowac 3 godzinna przerwe miedzy małymi posiłkami. Najlepiej zaczac od 7, 10, 13, 16 i o 19 ostatni posiłek. W miedzy czasie można zjesc jakis owoc lub warzywo, ale bez objadania się. Do tego 30 minut np skakania na skakance. Do tego stosuje Bio CLA. Niestety mam teraz sesje i nie zawsze mam czas na posiłki a tymbardzoej cwiczenia, ale w tym tygodniu konczy mi sie sesja i zaczynam ostro brac sie za siebie. Wierze ze taka mieszanka (dieta 3 godzinna, ruch i bio cla) zdziałają cuda i pozbede się brzuszka i koszmarnych boków. Powodzenia!

Gość Anjabaa
Ania_d zgadzam sie z toba, tez mam ta diete co 3 godziny i jestem zadowaolona bo chudne, od tego tygodnia dodatkowo stosuje bio i jezdze na rowerku stacjonarnym, Pozdrawiam

Gość Lena28
Ania_D a co jesz co 3 godziny? Możesz mi podpowiedzieć. Też bym wolała jeść normalnie i regularnie niż stosować diety.