Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Anjabaa
Zwyczajna 30 odnosnie cwiczen to na zajeciach w szkole uczono mnie ze tkanka tłuszczowa zaczyna sie spalac dopiero po 40 minutach treningu wiec lepiej nie codziennie a co drugi dzien a za to z godzinke, Ja jeżdze na rwoerze stacjonarnym wlasnie przez godzine, Pozdrawiam

Gość karolinciucha
ja codziennie cwicze ale tylko 30 min wiec z tego co tu czytam to za mało , bede musiała sie poprawic. a biore bio cla od stycznia i narazie tylko kilogram zrzucilam. ale dobre i to. jeszcze tylko 8kg ;-)

Gość zwyczajna30
Do Anjabaa Dzięki za radę ale nie mam aż tyle czasu żeby godzinke poswięcić na ćwiczenia postaram sie jakoś wygospodarować 50 minut może wystarczy na początek a potem zobaczymy Powodzenia dziewczyny Trzymam za nas kciuki!!!

Gość mazii
Do Ewelinka663 Jeśli chodzi o negatywne skutki to ja jedynie zaobserwowałam na samym początku stosowania bio-cla zmożoną suchość skóry w najwrażliwszych miejsca twarzy.Mianowicie w kącikach ust,koło uszu i na nosie.Ale ten objaw minął po paru dnia i już teraz jest w porządku.Ale również może być to spowodowane tym że mam bardzo wrażliwą skórę i dlatego te tabletki na samym początku tak na mnie podziałały.

Gość karolinciucha
do Anjabaa ja sie odchudzam już piąty tydzien i narazie dopiero kilogram dlatego gratuluje ci wyniku 3 kilo w 3 tyg.

lena28 tak robie nadal, jestem juz na 3 tygodniu, wlasciwie nie widze efektow jezeli chodzi o chudniecie... moze troche, gorna partia brazucha, ale boczki nadal mam... bardzo mnie to demobilizuje bo nienawidze juz tego weidera, teraz robie po 14 powtorzen i juz mam tego totalnie dosyc. ale musze przyznac ze czuje ze mam mocniejsze miesnie. zycze Ci wytrwalosci bo tego szybko bedziesz miala dosyc, ale jesli ma byc efekt to warto!

Gość Anjabaa
karolinciucha wyprobuj te cwiczenia i nam powiesz, a z tymi 40 minutami to tak po prostu mnie uczyli, a ruch obojetnie ile trwający jest bardzo wskazany, ja zalozylam sobie zrzucic jeszcze ze 3-4 kilo zobaczymy, Pozdrawiam

Gość Anjabaa
zwyczajna30 mysle ze bede juz efekty nawet po 50 minutach tylko nie zameczaj sie bardzo wazne jest tez stale tempo, Powodzenia, Pozdrawiam

Gość karolinciucha
do Anjabaa wczoraj dopiero zaczełam te cwiczenia ale jak cos mi pomoga to dam znac, ale powiem jaedno bardziej sie przy nich zmeczylam niz po 30 min biegu

Gość zwyczajna30
Do Anjabaa Ja słyszałam że tłuszcz zaczyna się spalać po 20 minutach dlatego postanowiłam ćwiczyć po 30 codziennie. Ale wczoraj udalo mi sie wygospodarować 40 minut. Myślę że jutro odważę się stanąć na wagę może będą jakieś efekty. Pozdrawiam

Gość Lena28
Witajcie dziewczyny... Co u was słychać? Ja nadal się męczę: ćwiczenia, 6 weidera (claudina masz rację z każdym dniem jest ciężej ale tak bardzo mi zależy na płaskim brzuchu, że na pewno się nie poddam), dieta trzydniowa (Anjabaa dzięki za info co do twojej diety, po skończeniu mojej spróbuję odżywiać się podobnie do ciebie i zobaczę czy będą efekty, dam ci znać) i bio. Od poniedziałku zaczynam chodzić na aerobik raz w tygodniu na godzinkę. Mam nadzieję, że to troszkę przyśpieszy efekt. Dzisiaj mija 3 tydzień od kiedy biorę bio i na razie waga wskazuje 4,5 - 5kg mniej a w pasie straciłam prawie 7 cm. Czy któraś z was zażywała zwykły bio cla i ten z zieloną herbatą? Kupiłam na allegro 90 z herbatą i 40 zwykłych było dodatkiem. Ponieważ wcześniej brałam z herbatą teraz jestem na tym zwykłym i mam wrażenie, że nie są tak skuteczne. No chyba, że mój organizm szybciej reaguje na ten z zieloną herbatą?

Gość karolinciucha
do lena28 jak ty to zrobilas ze tylr schudłas ja jestem w piatym miesiacu odchudzania i tylko kilogram. chyba sie załamie

Gość mika222
ja juz 6 kilo od kiedy napisałam tu pierwszy raz, ale tal 6 weidera to mnie normalnie dobija, ledwo wyrabiam,ehh no ale czego się nie robi dla ciała :P myślę ze bez bio bym nie osiagneła takich efektów w takim czasie, mięśnie mi się normalnie pokazały co w moim przypadku raczej niecodzienna sytuacja :P dziewczyny trzymam kciuki jak ja daje rade to wy tez!

Gość anka hula hula
Ja bralam bio cla z zielona herbata + bio slim wg zalecen na opakowaniach. bylo to w wakacje 2008. schudlam ok 5kg.. moglam bardzo malo jesc poniewaz hamowalo to moj apetyt, rowniez chcialo mi sie wiecej ruszac, zamiast jezdzic autobusem to spacerowalam i w ciagu dnia nawet mialam ochote cwiczyc np podczas robienia obiadu robilam sobie po 30 przysiadow. duzo pozytywnej energii.. po wakacjach odstawilam i apetyt powrocil.. nie przytylam po odstawieniu bardzo ale jakies 2-3 kg mi przybylo.. jedyny mankament jest taki ze od tamtego czasu bardzo zaczely mi wypadac wlosy i do tej pory wypadaja :( nigdy nie mialam problemu z wypadaniem wlosow do teraz.. mial ktos podobna sytuacje??

Gość Lena28
Mika222 czyli w jakim czasie straciłaś te 6 kilo?

Gość wanilia24
jaka diete stosujecie dziewczyny? ostra?? + oczywiscie bio cla

Gość karolinciucha
di wanilia24 zero słodyczy tzw czarne pieczywo, i jem 3 razy dziennie to tyle

Gość mika222
Lena28 ponad 1,5 miesiąca żeby nie skłamać musiałabym sprawdzić dokładnie mam w kalendarzu zapisane, mniej niż 2 w każdym bądź razie. Na mnie działają pierwszy tydzień nie czułam nic a potem takie skoki po 3tyg. 3 kilo potem nic i znowu 2-3. Tylko mnie się pić chce ale to dobrze bo zalecaja przy nich pic wode, wiec dobrze. A te włosy to ja myślę że bardziej przez diete bo jak mniej jesz to mniej witamin przyswajasz itd. ja jem witaminy przy odchudzaniu i sporo warzyw. z reszta moj organizm sie domaga sam jednego dnia jajka na twrado drugiego zjadam kilo marchewek hehe także wesoło mam...ale w ciąży nie jestem ;P

Gość anka hula hula
niewiem jak to jest z tymi wlosami ale diete zawsze mialam dobra, po prostu gdyt bralam bio cla jadlam mniejsze porcje.. zawsze pije minimalnie 1,5 litra wody dziennie + kilka zielonych herbat w ciagu dnia, podczas brania bio cla wogole nie jadlam slodyczy, teraz od czasu do czasu mi sie zdarzy. niewiem przez co dokladnie wypadaja mi wlosy ale napewno nie rpzez brak witamin.. moze jestem wrazliwa na jakis skladnik, no niewiem.. nikomu wiecej nie zaczely od tych tabletek wypadac wlosy?

Gość mika222
mnie wypadały ale od pigułek anty. dermatolog mi kazala odstawic i przeszło. a robiłas jakies badania krwi? w sumie teraz szukałam troche info ale nikt sie nie skarzy na wypadanie wlosow po bio, no bo zielona herbata na pewno nie a ten kwas linolowy czyli cla to też raczej same pozytywne własciowsci ma http://pl.wikipedia.org/wiki/CLA no nie wiem sama co ci poradzic moze jakas wizyta u lekarz bo czesto przyczyny wypadania włosów moga byc przez hormony skoro bierzesz witaminy to jedyne co mi przychodzi do głowy...dawaj znaki co i jak no i jak sie czegoś dowiesz.

Gość zwyczajna30
Witam Dziewczyny Tak jak wczoraj pisałam postanowiłam stanąć dzis na wagę i mam mniej o kolejny kilogram. Bardzo się cieszę bo zażywam juz 3 miesiące bio cla z zieloną herbatą.

Gość Zwyczajna30
Hej co chodzi o wypadanie włosów to bardzo dobre sa tabletki belissa ale trzeba je zażywać przez 3 miesiące po jednej codziennie mi pomogły a powiem że strasznie mi wypadały włosy, może ty tez spróbujesz powodzenia

Gość Lena28
Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z efektów jakie widzę. Kosztuje mnie to trochę wysiłku ale dziś stanęłam na wadze i jest tylko 61kg a 3 tygodnie temu było 66,5kg. Do osiągnięcia założonego celu jest już coraz bliżej. Zostało mi jeszcze min. 3kg a max. 6kg. Mam nadzieję, że się uda do końca lutego. Trzymajcie się, życzę wytrwałości a efekty na pewno będą :)

Gość Anjabaa
Lena28 moje gratulacje i dalszych sukcesów życze!!! A planuje dzis zaczac "6" Weidera, czy któras z was przeszla juz te cwiczenia? dajcie znac, a jesli chodzi o ta liczbe powtorzen to w pierwszym dniu ma byc 6 powtorzen do kazdego cwiczenia tak? Pozdrawiam

Gość Lena28
Dzięki :) Ja mam dzisiaj dopiero 10 dzień 6 weidera ale już widzę efekt bo brzuch troszkę się spłaszczył i po bokach pojawiło się zagłębienie. Nie jest lekko ale naprawdę warto. Pierwszy dzień robisz wszystkie ćwiczenia po 6 powtórzeń. Ja korzystam z takiej tabelki. Jak chcesz to mogę ci przesłać na maila bo tu nie ma możliwości wklejenia. Pozdrawiam :)

Gość Anjabaa
Dzieki Lena28, mam ta tabelke dzis sobie wydrukowalam tylko chcialam sie upewnic czy chodzi o to ze kazde z 6 cwiczenien robie z 6 powtorzeniami, Pa

Gość Lena28
Jedna seria to sześć ćwiczeń z 6 powtórzeniami każdego. W miarę upływu czasu zwiększa się ilość powtórzeń każdego ćwiczenia. Powodzenia i wytrwałości :)

Gość Anjabaa
Zobaczymy jak mi to bedzie szlo, choc wiem ze ciezko bo juz sprobowalam i troche szoku doznalam, ale bede cwiczyc, bede sie odzywac, Pa

Gość mika222
tak się zamotałam ze w końcu już sama nie wiem czy robię te ćwiczenia dobrze..czyli najpierw 1 po jednym cwiczeniu z całego cyklu i potem znowu? czy od razu 6 cwiczen z cyklu.