Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Lena28
Pierwszego dnia to wygląda tak: 1 ćwiczenie każdą nogą 6 razy, 2 ćwiczenie obie nogi 6 razy, 3 ćwiczenie każdą nogą 6 razy, 4 ćwiczenie obie nogi 6 razy, 5 ćwiczenie ja robię ok. 20, 6 ćwiczenie 6 razy. I to jest jedna seria jeden cykl. 2 i 3 dzień to 2 takie serie, potem 4,5,6 dzień 3 serie. Od 7 dnia zawsze są 3 serie tylko zwiększa się ilość powtórzeń w każdym ćwiczeniu.

Gość mika222
hehe dzięki, wytłumaczyłaś mi jak dziecku...no ale to dobrze robiłam, bo te opisy są jakieś niejasne, bo nawet jak skończę bio to i tak będę robić te ćwiczenia co jakiś czas żeby podtrzymać efekty. dzięki Lena28! pozdrawiam

Gość Lena28
mika222 a jak długo zamierzasz brać bio? i od kiedy robisz 6 weidera?

Gość karolinciucha
mozecie mi podac link do tych cwiczen!!!!????

Gość mika222
Lena28 Bio Cla kończę niedługo bo już w zasadzie schudłam tyle ile chciałam, czyli gdzies za 2 tygodnie, może jeszcze kilogram spadnie :) a co do weidera to robie około 10 dni ale niestety nieregularnie i jakoś tak bez skałdu więc chyba muszę zacząć od nowa bo np. byłam chora kilka dni iw ogóle nie robiłam bo miałam gorączkę a chyba najdłużej można zrobić 1 dzien przerwy...pozdrawiam!

Gość karolinciucha
dzieki może to mo pomoże

Gość paulina88
Witam, 3 dni temu zaczęłam odchudzanie z BIO CLA z zieloną herbatą. Mam 20 lat, 162 cm wzrostu i ważę 78kg!! Wiem to stanowczo za dużo. Półtora roku temu stosowałam 14-dniową dietę na przemianę materii, schudłam z 74 kg na 67, ale po zakończeniu diety zaczęłam się strasznie obżerac i przytyłam do 82 kg. Później schydłam do 74-pijąc herbatę slim figura, chodząc na siłownię, robiąc brzuszki i stosując zdrowszą dietę, a teraz moja waga pokazuje 78kg. Strasznie chciałabym schudnąc, dlatego kupiłam te tabletki. Jem 3-4 posiłki dziennie, nie jem słodyczy, tłustych i smażonych rzeczy, cwiczę codziennie godzinę i łykam 3 tabletki BIO BLA i czekam na efekty. Wiem, że nie ędzie łatwo, ale spróbuję. Zastanawiam się tylko czy nie zwiększyc dawki. Napiszę jak zobaczę i poczuję efekty. Pozdrowionka i kciuki za wszystkich odchudzających się z BIO CLA.

Gość Lena28
Do karolinciucha Gdzieś przeczytałam, że czarna herbata ma podobne działanie jak czarna kawa. Jeśli ci tak bardzo zależy na utracie wagi to spróbuj moją trzydniową dietę zamieniając jedynie kawę na herbatę. To tylko trzy dni więc co ci szkodzi spróbować? Jeśli się zdecydujesz to daj znać jakie były efekty. Ja swoją zaczynam w poniedziałek więc może pomęczymy się razem? Pozdrawiam:)

lena28 od 6 weidera zaznaczyly mi sie mocno te gorne miesnie brzucha, te tuz pod zebrami. wcale mi sie to nie podoba, reszta mojego brzucha sie nie zmienila, wyglada to razem zle. myslisz ze zle robi te cwiczenia? a jesli tak to co moge robic zle?

Gość 6 weidera
chyba nie robisz zle bo mi tez tak sie robilo, niestety nei skonczylam 6 wiec nei wiem jak to sie dalej rozwinelo ale dosc sporo ja robilam i brzuch taki byl

Gość niczeczkka
witam, chcialabym sie dowiedziec czy mozna stosowac BIO CLA z innymi srodkami oczyszczajacymi i zmniejszajacymi łaknienie typu herbatki oczyszczajace?? slyszalam ostatnio o takim preparacie o FISIO czy wiecie jaka jest jego skutecznosc. wlasnie zamierzam rozpoczax stosowanie BIO CLA i zastanawiam sie czy moge stosowac to jednoczenie

Gość do paulina88
tylko musisz uważać żeby nie popełnic tego samego blędu co wcześniej, bo po każdym schudnięciu jeżeli zaczynasz się objadać na maksa przytyjesz więcej niż schudłaś, a organizm po odchudzaniu potem się domaga jedzenie znam to z dośw. ale trzeba to jakoś przetrzymać potem żołądek ci się trochę skurczy i problem zniknie. Najlpiej jak skończysz bio cla to kup sobie chrom żeby od razu po skonczeniu kuracji zmniejszyc laknienie i nie zaczac jes. aha jeszcze jedno ja bym na twoim miejscu brała około 6 dziennie tabletek bio cal bo masz dość sporą nadwagę. No i ćwiczenia spacery, dużo wody, wierzę że ci się uda!!! mika222

Gość do niczeczkka
niczeczkka nie wiem dokładnie czy bio cla z tym preparatem mozna stosować ale wiem że z większoscią tak, tylko trzeba zrobic 2 godziny przerwy między jednym a drugim, najlepiej zapytaj pani w aptece, pewnie jest bardziej kompetentna niz ja i ci poradzi. mika222

Gość karolinciucha
lena28 ok możemy razem się pomęczyć tylko że ja zaczne dopiero od jutra. oby nam sie udało

Gość niczeczkka
dziękuje bardzo za informacje. po przeczytaniu na ulotce składu tych preparatów doszlam do wniosku ze raczej nie powinno byc problemu skoro sa to prawie w 100% preparaty ziołowe. a FISIO pije sie przez caly dzien.

Gość ailantyna
Witam Zajrzałam tutaj raczej z ciekawości, ale skoro już jestem, to może się wypowiem. Osiem miesięcy temu urodziłam dziecko, w ciąży przytyłam 34 kilogramy, co oczywiście sprawiło, że się załamałam. Miałam nadzieję, że karmienie piersią zdziała cuda, ale się trochę przeliczyłam. Teraz odstawiłam dziecko już od piersi i postanowiłam się solidnie za siebie zabrać. Kupiłam Bio cla z zieloną herbatą jakieś dwa tygodnie temu i jem regularnie. Schudłam w ciągu tych dwóch tygodni 2 kilogramy. Ale... Bardzo ograniczyłam jedzenie. Samo bio cla sprawia, że w ogóle nie jestem głodna. Zdarzają się takie dni, kiedy od rana do wieczora nie czuję głodu w ogóle. I chęci na słodycze zerowe. Pod tym względem dla mnie na pewno rewelacja. Z drugiej strony taka utrata masy może też wynika z tego, że moje dziewczę właśnie uczy się chodzić i ciągle jestem w ruchu. Tak, czy siak, uważam, że bio cla działa... Pozdrawiam i życzę powodzenia w zrzucania zbędnych kilogramów

A bral ktos bio cla razem z suplementami zawierajacymi l-kartynine, np linea? U mnie sa zbyt marne efekty bio, a l-kartynina podobno jest skuteczna, z tym ze nie chce odstawiac bio skoro juz biore prawie 2 miesiace

Gość lala21
mam pytanko do osób które brały juz bio CLA, ja nigdy nie brałam żadnych tabletek a chciała bym spróbowac jak na nie zareaguje mój organizm czy po wybraniu 1pudełka bio CLA a nastepnie odstawieniu może cos byc? i czy wogóle po wybraniu 1 pudełka i ćwieczeniom uzyskam jakis efekt(schydnę) choćby 3-4 kg? prosze o rade kogos komu te proszki naprawde pomogły,z góry dziekuję!

Gość lala21
mam pytanko !nigdy nie brałam żadnych tabletek odchydzajacych a chcialabym spróbowac jak na nie zareaguje moj organim,mysle o bioCLA, czy po wybraniu 1 opakowania i odstawieniu cos bedzie? i czy po wybraniu jednego opakowania i cwiczeniom schudne chocby 3-4 kg?prosze o rade osoby ktorym te tabletki naprawde pomogły!z gory dziekuję!

Gość RENI_30
WITAJCIE obiecałam wcześniej, że jak będą efekty to napiszę. otóż efekty są!!! od 5 lutego biorę bio cla z zieloną herbatą po 4 tabletki dziennie ,a od 10 lutego zastosowałam dietę trzydniową "LENY 28" Przy diecie towarzyszyły mi moja mama i siostra-z tym, że one nie biorą tabletek. Mama schudła 5 kg.,siostra zaledwie 1kg.,a ja 2 kg.-kolejny dowód na to, że każdy organizm jest inny!!! Po bio zmniejszył mi się apetyt na słodkie (a jedna czekoladka dla mnie to było nic -mogłam ją zjeść w ciągu 10minut) i dalej miałam ochotę na słodkie. Następna dietka od 23 lutego bo musi być przerwa-jak będą dalsze efekty to oczywiście napiszę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymam kciuki.

Gość Lena28
Do Reni 30 Cieszę się, że dieta dała efekty (szczególnie u mamy :)) Ja na tej diecie też tracę tylko 2 kilo. Życzę dalszych sukcesów i wytrwałości. Daj znać jak ci idzie. Pozdrawiam :)

Cześć Diewczyny od dzisiaj jestem na dietce trzy dniowej, a od piątku biorę bio cla z zieloną herbatą, jak narazie zauważyłam że nie mam ochoty na słodycze ,a jestem ogromnym łakomczuchem i napewno mam lepszą przemianę materii. Nigdy nie stosowałm żadnej diety ale mam nadzieję że teraz wytrzymam wkońcu to tylko trzy dni

Cześć Diewczyny od dzisiaj jestem na dietce trzy dniowej, a od piątku biorę bio cla z zieloną herbatą, jak narazie zauważyłam że nie mam ochoty na słodycze ,a jestem ogromnym łakomczuchem i napewno mam lepszą przemianę materii. Nigdy nie stosowałm żadnej diety ale mam nadzieję że teraz wytrzymam wkońcu to tylko trzy dni

Gość Lena28
kasia321 jeśli miałabyś jakieś pytania dotyczące diety to pytaj, bardzo chętnie odpowiem :) Wytrzymasz te dni. Ja mam dzisiaj już drugi. Musisz tylko dobrze rozplanować posiłki byś wieczorem nie była głodna. Życzę powodzenia i widocznych efektów :)

Właśnie mój problem polega na tym że w ciągu dnia żadko jestem głodna, ogólnie jem mało za to wieczorami dopada mnie głód i nawet jak dużo nie zjem to ciągle coś podjadam, starm się z tym walczyć. Jak tak czytam Wasze wypowiedzi to jestm pełna optymizmu i wierze że uda mi się zrzucić moją znienawidzoną opone. Rok temu urodziłam drugie dziecko i do tej pory nie mogę dojść do siebie ale teraz sie zawziełam i wierze że mi się uda będe pisała o swoich postępach( mam nadzieję)

Gość monia_771
Witam! Przeczytałam na innym forum,że te ćwiczenia są skuteczne więc może spodobają się którejś z Was i je wykorzystacie.Pozdrawiam!:) 1. Rozgrzewka (min.10 minut) to juz zalezy od upodoban, polecam krazenia rąk (raz w przód, raz w tył), podskoki na jednej nodze, skakanie na skakance, bieg z wysokim unoszeniem kolan, szybkie marsze, krazenie biodrami. 2. Rozciaganie: a.Siadamy na podłodze tak aby jedna noga była wyprostowana, a druga zgieta . Robimy skłon do wyprostowanej nogi. 10 razy na kazda noge; b.Siadamy w rozkroku, zrób skłon do prawej nogi. Przytrzymaj dłońmi stopę lub łydkę i przyciągaj klatkę piersiową do nogi. Wytrzymaj w takiej pozycji 1 minutę. Wykonaj to samo ćwiczenie do drugiej nogi. c.Leżymy na podłodze, unieś wyprostowaną nogę do góry, chwyć łydkę dłońmi i powoli przyciągaj nogę do tułowia (druga noga leży wyprostowana na podłodze). Spróbuj wytrzymać minutę. To samo wykonaj na drugą nogę. 3. Ćwiczenia własciwe: Najlepiej by było wykonywac te cwiczenie tam, gdzie jest dostep do drabinek, ale jezeli nie ma to wystarczy fotel, albo biurko do podparcia. Stajemy bokim do drabinek ( badz fotela czy biurka) kładziemy prawa noge na szczebel (lub fotel, blad biurka), powstał kat 90 stopni. Lewa noga stoi powoli uginajac sie (jak do półprzysiadu, oczywiscie wykonujac to powoli Poczatkowo jest bardzo trudno albo potem przyzwyczaicie sie 5 razy kazda noga 4. Kładziemy sie na podlodze, bedziemy wykonywac 2 rodzaje nozyc ionowe i poziome. Pierwsze wykonujemy pionowe(nogi góra-dół)10 razy, nastepnie poziome(prawo-lewo). 5. Jest wiele rodzajów brzuszków, ale opisze tylko 3 z nich: a .Klasyczne - połóż się na podłodze, lub na jakimś materacu, jak masz dostęp do ławeczek do robienia brzuszków to z niej skorzystaj, i wykonuj pełne brzuszki z rękoma z tyłu głowy, staraj się łokci nie przybliżać do twarzy, tylko trzymać jak najbardziej odchylone. Jeżeli nie masz dostępu do ławeczki, połóż nogi pod jakimś szczeblem, albo poproś kogoś żeby Ci usiadł na stopach, tak abyś miał na czym się zaprzeć robiąc brzuszki. Wykonuj pełne brzuszki, kładąc się i do końca zginając. Pomiędzy 1 serią a 2 rób sobie przerwę koło 2 minut, a odstęp pomiędzy jednym brzuszkiem a drugim rób na około 1-2 sekundy; b. półbrzuszki - połóż się na podłodze, Nogi zegnij pod kątem 45 stopni, Wykonaj skłon, ale nie pełny, nie mogą się przy tym oderwać dolny odcinek pleców, czyli taki jakby półskłon, używaj tylko mięśni brzucha. c. podnosimy nogi o 90 stopni. Reca wzdłuz tułwia - powoli podnosimy tulów i rece. pamietajac o wyprostowanych nogach. wytrzymujemy 3 s. 10 razy. 6. Na koniec wykonujemy jeszcze bieg w miejscu ok. 3 min: 1 min - trucht 30 s - bieg szybki 1 min trucht 30s bieg szybki. PO 2 tygodniach sa juz efekty , ale trzeba je wykonywac dokładnie, ale nie codziennie. Najlepiej by bylo co drugi dzien POzdrawiam i zycze przyjemnych cwiczen

Gość zzzzzzzzzzxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
czy słyszał ktos o bio cla booster? jest cos takiego? czy osoby z nadciśnieniem moga te tabletki stosować?? bo therm line jest niewskazane a jak jest z bio cla?

Gość mika222
lala21 ja po 3 tyg. schudłam pierwsze 3 kilo, tylko ja mialam skowo utrate wagi, myśle ze jesli po jednym opakowaniu schudniesz tyle ile chcesz to mozesz zaprzestac na 1 paczce. ale kazdy organizm reaguje inaczej, jeden potrzebuje miesiaca inny 3 a inny więcej. ja akurat miałam fart bo szybko schudłam. pozdrawiam

Gość karolinciucha
no ja akurat naleze do tych co sie długo muszą meczyc bo prawie drugi miesiac sie odchudzam i dopiero 2 kologramy schudłam