Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość mika222
znalazłam takie cwiczenia http://www.videojug.com/film/how-to-get-a-flat-stomach ale nie wiem czy to dobre bo nie ma nic o ilosci powtorzen itd. a ten link wczesniej to mi nie dziala co podajecie.ale wiem juz na pewno ze 6weidera daje efekty ktore mi sie nie podobaja. lena28 ja tez wczoraj zajdłam 3 pączki wypiłam ze 2 litry wody łyknełam 6 bio, i jest ok! czasami potrzebna jest rozpusta.

Gość Lena28
ja na adres podany przez karolinciuchę też nie mogłam wejść ale ten który podałam mi działa. najwyżej skopiuj adres i wklej do mozilla

Gość monia-monia
KURDE PĄCZKI PRZESZŁY MI KOŁO NOSA BO DZISIAJ DOPIERO BĘDZIE KONIEC MOJEJ 3 DNIOWEJ DIETKI.ALE DZIEWCZYNY NIEWIEM JAK WAGA ALE SPODNIE LUŹNIEJSZE!TRZYMAJCIE SIĘ?

Gość monia-monia
dzięki trzydniówce pozbyłam się 2,3kg.Jestem zadowolona bo zawsze to coś!POLECAM!Za 10 dni znowu ją zastosuję.hejka

Gość babsi27
witam!juz kiedys bralam bio cla z zielona herbata przez 1,5miesiaca,do tego cwiczylam 4 razy w tygodniu.Naprawde tabletki pomogly mi schudnac,skora stala sie jedrniejsza,cellulit mniejszy.Niestety potem wrocilam do starych nawykow i pojawil sie efekt jojo.Jutro mam zamiar kupic i zaczac cwiczyc.Wiosna niedlugo,a ja zamierzam zgubic 12 kg.Mam juz za soba tydzien diety odchudzajacej i od jutra cla i aktywnosc fizyczna.Zastanawiam sie jeszcze co bedzie lepsze bio cla z zielona herbata,czy clarinol 1000...pozdrawiam serdecznie.

Gość Paris AA
Ja mam pytanie przymiezam sie do kupna tabletek odchydzajacych tylko nie wiem ktore wybrac clalinor cla, bio cla czy linea prosze o pomoc...aha jeszcze jedno czy mozna je przyjmowac z lekarstwami na padaczke? ;/

Gość mika222
ja brałam bio cla i na mnie podziałało super, jeśli będę wracać do tego typu suplementów to na pewno do bio, ja brałam głównie te małe kapsułki ale duże też są ok. według mnie to połączenie cla i zielonej herbaty jest kapitalne bo oprocz wagi zmniejszył mi sie znacznie cellulit i poprawiła skóra. pozdrawiam i powodzenia!

Gość mika222
zapomnialam dopisac, co do padaczki to koniecznie skonsultuj to z lekarzem, te tabletki sa bardzo bezpieczne ale ja bym na twoim miejscu zapytala lekarza prowadzacego czy nie ma przeciwwskazan, wiesz padaczka to powazna sprawa nie ma zartów. pozdrawiam i zdrowia!

Ostatnio dużo czytam komentarzy na temat odchudzania przy użyciu tabletek. Znalazłam metodę na odchudzanie!!! oczywiscie wspomagam się bio-cla, rano o 9.00 śniadanko, obiad między 15-16 godziną i na tyle koniec jedzenia. ZERO słodyczy!!! zero słodzonych napoi i herbat. Woda z cytryną wskazana bądź gorzka herbata. Dwa razy w tygodniu na basen i saune!!! a w pozostałe dni ćwiczę na rowerku albo leg magicu min 15 min. A TERAZ słuchajcie..... ......w dwa tygodnie schudłam 5kg !!!!!!!!!!!!!!! Pamiętajcie same tabletki nie wystarczą!!!

ja tez używam bio cla i ćwiczę .. efekty pokazują się po 3-6 miesiącach wiec nie podawajcie się .. jeżeli nie zmienicie swojej diety na zdrowa raz na zawsze to zawsze będziecie miały efekt jojo .. taka jest prawda .. bo najpierw zdrowo się odżywiacie bierzecie tabletki i ćwiczycie a jak macie upragniona wagę to robicie to co przed odchudzaniem i jest efekt jojo wypijajcie duże ilości wody kto tu pisał że w ciągu dnia nie jest głodny a tylko wieczorem je ehhh nie wiem czy to wiesz ale masz przestawiony metabolizm .. jedynym sposobem aby to zmienić jest wmuszanie od rana tyle jedzenia aby starczyło śniadanie: 2 kanapki + szklanka wody 2 śniadanie : saładka lub owoc lub warzywa lub kanapka obiad: normalny tak zeby sie nie przejesc + szklanka wody 30 minut przed podwieczorek: sałatka kolacja coś dietetycznego to wszystko powinno się odbywać co 3 godziny i śniadanie w ciągu 30 minut od wstania .. tak wygląda prawidłowa dieta i prawidłowy metabolizm

Gość mazii
Zgadzam się z Tobą _Oriflame_ w 100%. Głodówka lub rzadkie jedzenie jest dobre tylko na krótki dystans. Potem mamy niestety tylko przykre skutki w postaci efektu jo-jo.Niestety ale mówię to z własnego doświadczenia .Ale teraz jestem już mądrzejsza o to doświadczenie i staram się tak odżywiać by jedzenie było dla mnie przyjemnością i nie doprowadzać się do uczucia głodu, czyli jem co 3 h (unikam niezdrowych potraw),pije ponad 2 litry wody w ciągu dnia. Warto dbać o siebie a przy okazji nie tracić zdrowia i wyczerpywać organizm.

Gość hyzka1
do każdego posiłku bierzecie te kapsułki? czy jakiś posiłek zostawiacie bez nich? jak najlepiej jest robic?

Gość babsi27

Gość Kakasiulka20
Cześć dziewczyny.Używam Bio Cla z zieloną herbatą już 2 dzień -1 tabletka na sniadanie i 2 na obiad,do tego zrezygnowałam z pieczywa zwykłego i wcinam wase,ograniczyłam słodycze do minimum,a ostatni posiłek tzn Activie jem przed 18.Do tego ponad 200brzuszków dziennie itp ćwiczenia.Na razie jestem pełna wiary w to,że co nieco uda mi się zgubić:) Ale dziewczyny potrzebuje waszej pomocy.Otóż mój brzuch po tych tabletkach wyglada jak balon:(mam pytanie czy to minie???????????bo się zaczynam tego obawiać troche;(aha czy po łykaniu tych tabletek wystepują jakieś skutki uboczne np.ból brzucha, zatwardzenia itp?? Jestem w tym nowa więc potrzebuje waszych wskazówek:)

ja koncze 2 opakowanie i nie widze zadnych skutkow ubocznych ale efektow ktorych sie spodziewalam czyli schudniecia tez nie za bardzo, tylko troche schudlam a duzo cwicze, malo jem i biore 3 biocla dziennie, nie wiem czy inwestowac w kolejne

Gość a ja też nie widze
w ogole nei schudlam, brzuch fajniejszy ale waga pokazuje wiecej a jestem w polowie drugego opakowania... uda sie zwiekszyly beznadzieja i wcale nei widac miesni mimo cwiczen. chyba w dni w ktrych sie nei cwiczy to nei dziala a codziennie nei mam czasu cwiczyc

Gość pysia986
hej laski,ja tez bralam bio cla,schudlam w sumie juz 16 kilo przez okolo 2 pierwsze miesiace zrzucilam 10 kilo,malo cwiczylam,bo tylko wieczorami(brzuszki,skakanka) i do tego dieta 1000kcal.jestem zadowolona z efektu,ale teraz te tabletki nie dzialaja na mnie,znalazlam za to inne PHASE 2 jak dla mnie rewelacja,mam po nich duzo energii,dobry humor i w ogole nie czuje glodu.jem 2 razy dziennie(okolo 1000kcal lub mniej)i jezdze na rowerze stacjonarnym conajmniej 30 minut dziennie,plus 30 pompek i inne cwiczenia na pilce fit ball. pozdrawiam i zycze Wam powodzenia :)

Gość pysia986
a i jeszcze cos ... ja bralam 6 tabletek dziennie,piłam conajmniej 2 litry wody niegazowanej i ostatni posilek musial byc przed 18 no i zero slodyczy. spróbujcie zwiekszyc dawke do 6 tabletek. ja zjadlam kilkanascie opakowan tych tabletek,ale warto bylo.

Gość mazii
Kakasiulka20 napisz proszę czy te posiłki w czasie których bierzesz Bio są bardzo obfite?Bo to niezbyt dobrze że masz wzdęcia po tych tabletkach.A jeżeli chodzi o skutki uboczne to jakiekolwiek zatwardzenia nie powinny występować bo właśnie sens brania tych tabletek jest poprawa przemiany materii.

Gość Kakasiulka21
Witaj mazii:) Przyczyna wzdętego brzuszka się wyjaśniła dziś rano (ciężkie kobiece dni nastały:)) Mój jadłospis:na śniadanie kromeczka wasy z pomidorem,na obiad rybka z wasą i na kolacje activia.Do tego kilka mocnych herbatek zielonych.I nie czuje sie glodna nic a nic:) Nie wiem czy to skutek brania activi czy tych tabletek ale po jedzeniu już nie czuje się jakby mi miały guziki w spodniach strzelić:) Pozdrawiam cieplutko:)

Gość mazii
To cieszę się że sprawa się wyjaśniła:)Trudno powiedzieć które z tych produktów Ci pomogły ale najważniejsze że wzdęcia ustały:)Pisz czasami jak tam Ci idzie kuracja Bio .Pozdrawiam:)

Gość zabadak
Nie szkoda Wam wątroby, lepiej kupić sobie zieloną herbatę i pić 4 razy dziennie.

Gość janinkaaaaaa
hej. biorę bio z herbatą już od stycznia,(na dzień zjadam 4 tabletki) ćwicze jjem mnie a schudłam raptem 2 kg.... ;/// zastanawiam sie czy jak bym teraz [rzerwala ale da;ej ćwiczyła i jadła tak samo to czy przytyję????? nie będzie efektu jo-jo miała któraś z was taką sytuacje??

Gość Onaaa789
hmmm.. mam takie pytanie.. czy zazywajac te tabletki piersi tez sie pomniejszaja.??

tak, ale nie konkretnie od tabletek, tylko chodzi o to ze jak spalasz tluszcz to wszedzie a piersi sa cale z tkanki tluszczowej wiec sie zmniejsza niestety! ja ogolnie spalam tluszcz wszedzie tylko nie tam gdzie bym chciala ale jestem cierpliwa

Gość Lena28
hej dziewczyny! jak tam wasze odchudzanie? ja dzisiaj ponownie (po 10 dniach przerwy) rozpoczęłam moją dietę. mam nadzieję, że przyniesie efekty :) poza tym w poniedziałki będę chodzić na aerobik ( dziś zaczynam). przez ostatni tydzień trochę odpuściłam więc teraz muszę się porządnie przyłożyć...

Gość do leny
hej. Lena mam pytanie dotyczące diety 3 dniowej... czy tą kawe można pić chociaz z odrobiną mleka???? i po diev=cie nie bedzie efektu jo-jo???? troszke sie tego obawiam że po diecie zjem wszystko co znajde...

Gość Lena28
kawę musi być czarna, bez dodatków ale można ją zastąpić czarną gorzką herbatą. ja efektu jo-jo nie miałam a po skończeniu pilnowałam się by wracać do poprzedniego sposobu jedzenia :) jadłam co trzy godziny w małych porcjach a gdy byłam głodna to piłam wodę lub jadłam owoce. jeśli się zdecydujesz to daj znać jakie efekty... pozdrawiam :)

Gość do lenyx
myśle że sie zdecyduję :) już od jutra :) kurcze z ta kawa .... ale cóż dam rae... tak myśle... :)

Gość Lena28
to tylko trzy dni więc na pewno wytrzymasz. ja dziś mam pierwszy dzień. powodzenia i pisz na bieżąco jak ci idzie. będę trzymać kciuki :)