Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość czyraczek
Hej Caly dzien z ogromna uwaga czytałam Wasze wpisy i tez postanowilam cos wyskrobac. Dzis ide to bio cla z zielona, mam nadzieje, ze mi tez sie uda. Ja na codzien stosuje diete Montignaca, od miesiaca schudlam juz jakie 4,5 kilo staram sie cwiczyc w miare regularnie 2,3 razy w tygodniu, ale przez wyjazdy sluzbowe ostatni tydzien nie bylam ani razu. Jutro zaczne brac cla i napisze o efektach. Dodam tylko, ze we wrzesniu wychodze za maz i chce do tego czasu wymodelowac głownie ramiona i schudnac jeszcze jakie 8 kilo. Pozdrawiam

Gość asikk
Hej Dziewczyny:) ja od dzisiaj biorę bio cla, wcześniej brałam viva cla ale już zjadłam:) idzie wiosna więc trzeba coś ze sobą zrobić żeby jakoś wyglądać, moge stwierdzić że od 2 tygodni nie zjadłam ani kostki czekolady wogóle na słodycze nie mam ochoty:) i skóra mi się poprawiła:)jednak to działa:)..do tego trzymam diete i codziennie ćwicze ok 30min...i pije dużo wody..jak bedą kolejne efekty to dam znać.. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny powodzenia:)

Gość maszrumzzz
Prosze powiedzcie mi, czy przy zazywaniu bio tkanka miesniowa bardzo bardzo sie powieksza ? Bo boje sie , ze to moze nie wygladac zbytnio korzystnie. Prosze o szybka odpowiedz :)

Gość kasiuka
a skad pomysł ze tkanka mięśniowa się powiększa? pierwsze słysze :) tylko ze ten cholerny biust maleje ;P

Gość cyraczek
Jak to się powiększa? Tylko po braniu tabletek, kto Ci takich głupot naopowiadał. Nad mięsniami, żeby były widoczne pracuje się miesiącami, nie powiększają się po 2 treningach i braniu tabletek. Spokojnie

Mi jakiś biust nie maleje a chciałabym aby troszke zmalał bo mi przeszkadza :(

Gość maszrumzzz
uffff dziekiii

Gość kasiuka
mi tez przeszkadza, ale nie aż tak :P nosze rozmiar C/D i chce aby taki został a mi zrobil sie po tych tabletkach miekki i mam juz za duzy stanik:P

Mój biust waha się między D/E i naprawdę daje się we znaki no ale co ja mogę na to poradziś. Marta jak po diecie bo moja waga stoi w miejscu ;(. Może dlatego że nie mam tabletek niewiem. Ale jutro już będę miała i za 10 dni znów ją powtórzę ...

Gość MartaMartaMarta
Basik diete zaczne od jutra czyli pt sob i niedziela bo teraz bylam na wyjezdzie sluzbowym i balam sie ze moge byc zamulona;) jak sie tak zaglodze. Mam juz wszystko (choc nie wiele tego trzeba) do diety wiec zaczynamy;) Ja za to zrobilam przerwe z tabletkami i.... dostalam wilczego glodu mam nadzieje ze uda sie jakos je odstawic kiedy tylko zechce...?? Choc teraz ciezko bylo....

Gość chaneell
witam, czy tych tabletek bio c.l.a można używać w wieku 16 lat ? czy będą jakieś skutki uboczne?

Gość kasiuka
to zależy. Sama nei wiem od czego. mówi sie ze te tabletki mozna stosowac od 18 lat, ale dlaczego jest taka granica... pewnie dopiero mniej wiecej w wieku 18-20 lat mamy ustabilizowane wszystkie procesy, wiec ja nie radzę tabletek. a jak Ci zalezy to idz do lekarza. on bedzie wiedział :)

Gość Anjabaa
Witam, Witam...Ja tez juz po diecie(3-dniowej) i ...2kilo mniej jak dla mnie to super, dieta dosc drastyczna ale do przezycia, dlatego Życze Powodzenia i wiary w Siebie, POzdrawiam

Gość MartaMartaMarta
Zaczełam 3 dniowke jestempo sniadaniu i nie jest zle;) Tylko skad wzial sie taki przepis to jakas skrocona opcja diety kopenhaskiej??;) Mam dwa pytanka 1 czy krakersy to takie typu lajkonik słone? 2 do kurczaka badz plastra szynki sa warzywa marchewka seler i cos tam jeszcze czy trzeba je zjesc wszystkie po trochu czy wybrac jedno?

Do MArta Trzeba zjeść każdego warzywa po pół filiżanki. A co do krakersów to ja jadłam te lajkonika.Aha i w żadnym wypadku nie wolno uzywać przypraw ani cukru. A ja mam juz bio cla i zaczynam od nowa je brac. I powodzenia w diecie Pozdrawiam

Gość Lena28
Do Basik32 Nie wprowadzaj w błąd tylko dokładnie przeczytaj opis diety:) Do MartaMatraMarta Ja w diecie stosowałam krakersy tuc a co do warzyw to pierwszego dnia należy zjeść filiżankę mieszanki z buraka, marchewki oraz selera z piersią kurczaka a trzeciego dnia pół filiżanki buraczków oraz filiżankę kalafiora. W opisie diety jest to napisane :) Życzę powodzenia i wytrwałości. Daj znać jak ci poszło...

Gość MalaRybka
Osobiście sprawdziłam na sobie...i jak dla mnie to zadziwiające...wydałam te pare zł ale się opłaciło. Zgubiłam zbędne kilogramy, ograniczyło się spożywanie posiłków... NIe wiem jak dla innych ale jak dla mnie to pomógł i osobiście mogę polecić.

Gość Anjabaa
Lena28 a ta przerwa to musi byc konkretnie 10 dni nic mniej ani nic wiecej?? Pozdrawiam

Gość Lena28
Anjabaa ja zawsze robiłam dietę od poniedziałku do środy a potem przerwę 11 dni aby kolejną zacząć od poniedziałku.

moim mzdaniem tabletki nie daja zbytnio cudow tlyko wies zmoe sie myslisc bo nigdy nie uzywałąm ale raczej nie szkodziuała bym organizmowi :0 najlepiej iegaj albo cwicz :)

Gość Anjabaa
Lena28 dzieki wlasnie o to mi chodzilo bo ja tez myslalam zeby znow zaczac w poniedzialek, bo w niedziele to jakos tak mi nie pasuje...bez rosolku mamusi:-) Pozdrawiam

Gość MartaMartaMarta
Dzien drugi zakonczony, ale pierwszego dnia z warzyw zjadlam tylko marchewke zobaczymy jak to wpynie na chudniecie. Nie jest zle, balam sie ze bedzie gorzej...I wczoraj i dzisiaj zrobilam 14km na rowerze i siedzialm 0,5h w saunie a moze nawet 40 min (uwielbiam saune). Zwaze sie w poniedzialek rano i od razu dam znac.Narazie mam plasciutki brzuszek i zniknela okropna falda na ktorym kladl sie moj zaczny biust. Wydaje mi sie ze to pierwszy wiekszy efekt jaki widze po miesiacu. A no i od pon zaczynam 3 opakowanie bio mysle aby to bylo juz ostatnie ewentualnie przedostatnie ;) Biorac to drugie opakowanie mialam tyg przerwe... ale chyba nic sie nie zrobilo zlego;) ndz dzien ostatni ale juz mysle ze powtorze diete za 10 dni:D

Gość Martuh
jestem już po drugim opakowaniu bio i ubyło mi troszke w obwodach, z czego jestem bardzo zadowolona:) waga w zasadzie spadla tylko o kilogram, ale nie to jest dla mnie ważne... liczy się spalanie tkanki tluszczowej i wzmacnianie mięsniowej - ćwiczę prawie codziennie:) Skóra dzięki bio robi się naprawdę fantastyczna, taka gładka, że aż milutko:D

Gość MartaMartaMarta
powiem tak: 3 razy sie dzis juz wazylam ...trzy razy na innej wadze;) choc zafundowalam sobie niezly wycisk to moja waga pokazuje o 4.5kg mniej!! w ndz duzo spalam bylam bardzo slaba ale dzis jest super mam salatki do jedzenia zapas wody i chude miesko na wzmocnienie. Jestem bardzo zadowolona i dumna ze tyle ze mnie zeszlo. Boje sie tylko ze wyplukala sie ze mnie resztka wody i to stad taki efekt. Tak czy owak ciesze sie bardzo i w weekend po swietach powtorze ja drugi raz!!;) a teraz bede walczyc aby nie zdobyc zadnych nadprogramowych kg;D

Gość Madzia292
Witam!moge wiedziec jaka diete opisujecie?ja dopiero zaczynam swoja walke prosze o rady. pozdrawiam

Gość AchtUndAchtzig
Mam 167 cm i ważę 70 kg (figura gruszki - szczupłe ramionka i talia, ale tyłek wygląda jakby mi ktoś doczepił beczkę:/). Od ok 2 tygodni stosuję dietę MŻ (mniej żreć:)) i wskazówka ani drgnęła. Postanowiłam wcinać Bio CLA do obiadku 2, do śniadanka i kolacji po 1. Dodatkowo coraz więcej ćwiczę. Znalazłam świetną promocję na Allegro, gdzie za podwójne opakowanie 180 kaps. zapłaciłam 75zł. Z tego co widziałam, to było najtaniej. Zastanawia mnie tylko, czy Bio pomaga w usówaniu wody z organizmu? Biorę Dianę35 która strasznie zatrzymuje wodę i zastanawiam się, czy samo Bio sobie z tym poradzi, czy też muszę kupić coś ziołowego na siusianie:) Pozdrawiam wszystkich!

Gość Pyśka23
Witam:) Zakupiłam w necie bio c.l.a., dziś wzięłam 2 tabletki, mam zamiar brać po 3 dziennie. Myślę że na początek wystarczy. Do tego dietka, rowerek co drugi dzień i 1 w tyg. basenik:) Ważę 60 kg przy 163, chce zrzucić 5-6 kg i zgubić tą oponkę z brzuszka:p Pięć lat temu ważyłam 65 kg, udało mi się zrzucić 12 kg, brałam chrom, ale nie można go zbyt długo przyjmować, zreszta żołądek już później mnie po nim bolał. Mam nadzieje że tym razem tez sie uda:)) Wiara i pozytywne nastawienie to połowa sukcesu:) Pełna optymizmu wierzę że się uda!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kakasiulka21
Witam wszystkich:)Po prawie tygodniowej przerwie zakupiłam kolejne 30tabletek Bio CLA z zielona herbatą i zaostrzyłam swoją dietę i kurację:)Widzę efekty stosowania,a le jeszcze mi troche pracy zostało i mam trochę tłuszczyku do pozbycia się ale musze być silna i do 25 kwietnia się go pozbyć bo idę wtedy na wesele i ładna sukienka w rozmiarze mniejszym by sie przydała:)

Gość ona16lodz
Ja ogólnie tego nie używałam . Czytałam pełno forum , i pisali niektórzy ze schudli . Dzisiaj kupiłam sobie Bio-c.l.a i zobaczymy . Jak cos to napisze wam czy schudłam . Jak narazie moja waga to 54 . I wzrost 163 . Niektórzy mysla ze zeby schudnac , wystarczy tylko je brac , a one zrobią reszte . Uważam ze trzeba przy tym ćwiczyc i mniej jesc zeby były lepsze efekty . Mam zamiar diete zaczac od jutra. Codziennie bieganie i inne ćwiczenia . Napisze za jakis czas .