Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nut

Boje sie ze nie znajde odpowiedniego faceta-ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość nut

Czy wy tez tak macie ze boicie sie ze nie traficie na swoje polowki? Piszcie jak ktos tez ma takie obawy

Gość Ericco
A co to znaczy dla Ciebie "odpowiedni" facet?

moze nie lek w tym, ze nie znajdziesz odpowiedniego, a w tym, ze trafiasz na nieodpowiednich....?

Gość nut
To znaczy ktos kto bedzie mnie kochal, bedzie szczery wierny, bedzie moim wsparciem w trudnych chwilach. Ktos przy kim bede po prostu szczesliwa

Gość nut
Ja to wogole boje sie ze na zadnego nie trafie

Gość Ericco
Hm. Ciągle właśnie słyszę takie teksty z ust kobiet, a jak potem będąc w związku jestem takim niby "idealnym" facetem, to zostaję olany. A co znaczy być szczęśliwym? Bo to też takie ogólne stwierdzenie.

Gość nom ja tyż

Gość a ja w życiu nie
spotkam jakiejkolwiek zainteresowanej mną dziewczyny. Bo jestem beznadziejny i nieśmiały :( Masz lepiej :D

Gość nut
Jezeli ktos jest niesmialy nie znaczy to ze jest gorszy. Sa dziewczyny ktore wlasnie lubia takich facetow. Dlaczego uwazasz ze mam lepiej?

Gość nut
Ericco. Wiesz to zalezy. Dla mnie szczescie ma wiele znaczen. Ja gdybym trafila na idealnego mezczyzne na pewno bym go nie olala.

Gość a ja w życiu nie
bo jesteś dziewczyną :) Zawsze znajdzie się jakiś odważny, a jak będzie kiepski to można go kopnąć w .... ;) a jak masz normalne życie to jacyś chętni się na pewno znajdują Jasne lubią mocno nieśmiałych... na tyle mocno że aż aspołecznych a do tego nudnych i głupich. Wypisywanie tekstów na forum... szczyt mojej towarzyskiej aktywności :(

Gość Ericco
nut, jeszcze nie wiesz co piszesz :) Przecież facet idealny byłby dla kobiety zbyt przewidywalny, a tacy są nudni. I nie wierzę, że chciałabyś mieć idealnego faceta ;)

Gość nut
Nie jestem do konca pewna ze dziewczyny maja lepiej ale nie ukrywam ze poprawiles mi nieco humor swoja odpowiedzia. Osobiscie znam osoby ktore sa niesmiale i chcialyby poznac kogos rownie niesmialego. Wiele z nich poznalo.

Gość nut
Ericco. Chcialabym zeby mnie kochal, wsperal, byl szczery i lojalny a przede wszystkim okazywal mi duzo swojej milosci. Jezeli bedzie spelnial te warunki to dla mnie bedzie idealem.

Gość Ericco
Nie chcę się tu żalić, ale wyobraź sobie, że ja byłem dla swojej byłej kobiety właśnie takim "ideałem" i nagle po 3 latach razem się jej znudziłem. Potem wyszło na jaw, że w ciągu 2 kolejnych lat zdradziła mnie z trzema innymi. Od roku nie jesteśmy razem, a ja jeszcze do dzisiaj się po tym nie pozbierałem i mam przez nią uraz do kobiet.

Gość nut
Ericco jest mi na prawde przykro z powodu tego co sie stalo ale coz po prostu trafiles na kogos nieodpowiedniego. Na pewno kogos znajdziesz, kogos z kim bedziesz szczesliwy. Wiem ze jest ci teraz trudno i ciezko ci jest sie po tym pozbierac wielu ludzi tak ma. Musisz jednak pamietac i powtarzac to sobie caly czas ze to nie ty zawiniles byles wspanialy najlepszy jaki tylko mogles byc po prostu trafiles na nieodpowiednia osobe. Tak w zyciu sie zdarza wielu osobom. Na peno znajdziesz kogos i ulozysz sobie zycie. Moze to glupie ale wierze w szczecie innych ludzi a w swoje ani troche.

Gość hej nut
spokojnie, spotkasz kogos takiego sprawiasz wrazenie fajnej dziewczyny, nie wierze, ze przemkniesz niezauwazona kiedy juz w koncu na tego swojego faceta wpadniesz moje obawy sa o wiele bardziej uzasadnione, niz twoje, a i tak jesten pelen optymizmu zazwyczaj ;)

Gość baniak
Wiem, że nie trafię na faceta bo faceci stronią od kup. Miłość tylko dla pięknych kobiet?

Gość nut
Wiesz moze i masz racje bo czesto martwie sie o cos martwie gdy wszyscy mowia mi ze bedzie dobrze. Prawie zawsze okazuje sie ze martwilam sie niepotrzebnie ale nigdy nie jestem pewna czy na prawde wszystko bedzie dobrze podobnie jak i w tym przypadku. Ja poprostu nie wierze ze ktos zostanie moja druga poloweczka. A jakie sa twoje obawy?

Gość nut
baniak. Co dokladnie masz na mysli?

Gość hej nut
takie jak twoje ze nawet jesli juz znajde ta jedyna, to wcale nie jestem pewien ze zechce akurat mnie ;)

Gość baniak
Jak to co mam na myśli? Przecież to jasne i klarowne co napisałam... Problemy z interpretacją? Jestem K U P A. A jako ,że kupy z reguły są brzydkie to odpowiedź jest chyba jasna. Przekonałam się droga Nut nie raz, że miłość jest przeznaczona tylko ładnym dziewczynkom, móżdżek przetrawił wiadomość? A Ty kochana ładna chociaż jesteś?

Gość nut
No to przynajmniej nie jestem sama. Ale co zrobic zeby znalezc w moim przypadku chlopaka?

Gość hej nut
baniak, zgryzliwosc i zlosliwosc to jest wlasnie to czego potrzeba facetom

Gość nut
baniak.Moim zdaniem jestem przecietna ale wiele osob mowi mi ze jestem ladna. Milosc nie jest przeznaczona tylko dla pieknych panienek. Najwazniejsze to znalezc w sobie cos pieknego. Moim zdaniem mam ladne oczy i je wlasnie staram sie pokazywac najbardziej. Ty rowniez powinnas znalezc w sobie cos pieknego bo jestem przekonana na 100% ze cos takiego jest.

Gość baniak
Tak kurewsko zależy Ci na jakimś kutasie? Ja rozumiem, każdy potrzebuje akceptacji. Kupa już dawno temu przestała myśleć o tej płci. Bo po cóż sobie zaprzątać nimi głowę, skoro oni tylko z kupy drwią? Nie odpowiedziałaś na moje pytanie.

Gość nut
Ktore pytanie zdaje mi sie ze odpowiedzialam na wszystkie?

Gość hej nut
baniak, a tobie nie zalezy?

Gość nut
Tez chcialam o to spytac zalezy ci zeby kogos znalezc?

Gość baniak
Wiesz, kochana jak komicznie wygląda przyprawiający o mdłości grzyb szukający w sobie piękna? A nie daj Panie B. obnoszący się swoim pięknem, który znalazł niczym agent Mourder nocą w ciemnym kanale... ył. Wiesz złośliwi, okrutni LUDZIE lgną do takich jak kania do dżdżu. Mam w tym spore doświadczenie ,o piękna. Cóż widzisz, ładna jesteś, więc chuj Ci kochana czem prędzej w Twoją śliczną dupeczkę. Taki zagrzybiały chuj najlepiej ;). Przynajmniej długo się facetem nie pocieszysz a i zdrowie przy okazji stracisz. Zdychanko powolne bonuspak. Całuski.