Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nut

Boje sie ze nie znajde odpowiedniego faceta-ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość nut
Dlaczego tak uwazasz?

Gość baniak
Niby jakim cudem panie kutas miało by mi zależeć, skoro taka bronz kupa ze mnie? (: Panie! Pan by mnie zobaczył to bym Panu odpowiadać nie musiała! Wybacz Pan ale o ile znam się na męskich gustach i guścikach to w małych smordliwych ohydztwach bynajmniej nie gustują (;.

Gość nut
Nie wierze ze jestes taka brzydka jak piszesz masz swoje zdjecie na komputerze?

Gość baniak
Nie, nie kochana. Nie dam Ci żadnego zdjęcia. Przynajmniej w sieci mogę być normalna na tyle, że mnie nie widzisz :).

Gość hej nut
wiesz baniak, mysle ze uciekalbym zanim bym jeszcze cie zobaczyl, bez wzgledu na to jak wygladasz zlosliwosc i podlosc jest wszedzie, ludzie szukaja czegos przeciwnego ale widze, ze juz na wszelki wypadek przyjelas agresywna postawe nie mi oceniac dlaczego i czy slusznie, ale czasem w tlumie beznadziejnie zlych ludzi mozna znalezc zyczliwa dusze

Gość nut
Spojrz na siebie i zastano sie co masz w sobie pieknego bo kazdy cos ma moze figura, oczy, cera... A jezeli nic nie znajdziesz w co watpie to np. wybierz sie do fryzjera zmien fryzure idz do dobrego stylisty oni na pewno pomoga

Gość nut
Hej nut. jaki jest twoj ideal kobiety co powinna miec zeby zdobyc twoje serce?

Gość hej nut
boje sie przy baniaku powiedziec ;) :D

Gość nut
baniak mysle ze nie bedzie mial nic przeciwko a ja chcialabym to wiedziec wiec prosze napisz czekam na szybka odpowiedz

Gość baniak
Kutasku perfidny Ty mi powiedz lepiej jak będąc kupą nie być złośliwym czy też podłym? Jak wiecznie znosić poniżenia z waszej strony za to że jest się kupą? Czuć się jak gówno na podeszwie w dajmy no..w upalny dzień w domku bożym. Pod czas gdy piękne kobiety nawet nie znają tego uczucia i pławią się w swoim szczęściu. Mnie tylko zastanawia jak to jest, że WY kutasy jesteście tacy podli i złośliwi chociaż kupszatalmi nie jesteście? he? Na wszelki wypadek? hehe.

Gość nut
baniak. Zdaje mi sie czy masz za soba nie szczesliwy zwiazek? Hej nut. po prosty napisz jaki jest twoj ideal na prawde zalezy mi na tym

Gość nut
Boje sie ze nie znajde faceta dla siebie wiec zalezy mi zebys powiedzial co chcielibyscie zeby wasz ideal mial

Gość baniak
Piszże hejfiut :). Będę miała na co bluzgać. Nieszczęśliwy związek? Kochanie moje śliczne pewno sto razy wydymane. Nikt mnie nie chce, to jaki związek? Hello America! O związkach to wiem tyle co Ty o fizyce kwantowej czyli tyle samo co świnia o polityce .

Gość hej nut
ale co? myslisz ze w ten sposob mnie sprowokujesz? nie chce mi sie wymieniac zlosliwosci, dzieki jesli naprawde chcesz wiedziec... choc podejrzewam, ze cokolwiek napisze czeka mnie kolejna porcja zlosliwosci z twojej strony, to szczerze ci powiem, ze frustracja ludzi, ktorzy uwazaja sie za brzydkich wywodzi sie stad, ze sami przykladaja duza wage do wygladu i biora za pewne to, ze kazdy tak robi marzysz kiedys o kims? albo marzylas? jak wygladal ten ktos?

Gość nut
Hej Nut. Do kogo byly te trzy ostatnie pytania? baniak. ile masz lat jestes przed 20-stka?

Gość nut
Odpowiedzcie na moje pytania prosze

Gość baniak
Wiesz Hejfiut? Wisiało by mi i powiewało dumnie niczym flaga amerykańska to, że niczym nie różnie się od Twojej kupy gdyby nie to, że przedstawiciele Twojej płci od początku mojej nędznej edukacji aż po jej koniec, liczmy 17 lat przyperdalali się do mojej aparycji. Na prawdę, wierz mi :). O ile te pytania były skierowane do kupsztala to Ci powiem, że o nikim nie marze, dlaczego mam się dodatkowo wprowadzać w stan czarnej rozpaczy? Kiedyś liczyłam na osobę która by mnie zaakceptowała, i zaufaj kutas że nie wiele mnie interesowało czy też kupsztybrzydal czy laleczka liczyłam na to co w głowie. Widać się przeliczyłam i ześwirowałam.

Gość hej nut
dobra, nut, napisze troche baniak mi i tak nie uwierzy i wysmieje, a przynajmniej powie ze jestem nieszczery :) ale co tam czasem sobie marze, ze mam przy sobie kobiete, ktora rozumie mnie zanim cokolwiek powiem. przede wszsytkim pelna ciepla i milosci. inteligentna i madra. na tyle zebym ja szanowal i jednoczesnie na tyle zeby jakims cudem ona mnie szanowala. taka ktorej bylbym pewien, ze nigdy mnie nie zdradzi. taka ktora by rozumiala co to znaczy szzcery zwiazek i partnerstwo. przed ktora bym sie mogl otworzyc do konca, i ktora by sie przede mna otworzyla. i tak... sliczna rowniez. i kobieca. ale pojecie piekna sa rozne.

Gość hej nut
wierze ci baniak. wiem jak dzieciaki potrafia byc okrutne. czesc z tego wyrasta, czesc nigdy nie przestaje byc dzieciakami. wiesz nie bede ci mowiil, ze nigdy nie wiadomo, ze cos powinnas zrobic tylko nie moge zrozumiec dlaczego nawet tutaj, tu gdzie jak sama mowisz mozesz byc 'normalna' jest w tobie tyle jadu powiesz mi ze tylko odbijasz pileczke? a musisz?

Gość nut
I naprawde tylko tyle wystarczyloby zeby ktos zdobyl twoje serce? dzieki tobie zaczynam wierzyc ze kiedykolwiek znajde kogos takiego, troche podobnego do ciebie

Gość nut
Odp. Hej nut

Gość baniak
Normalna mogę być na "tyle", że nikt mnie tu "nie widzi". Rozumiesz hejnutella? Nie odbijam piłeczki. Słuchaj robie to co zawsze, czyli wyżywam się na tym co się w życiu poszczęściło lub też niebawem to nastąpi. Trochę mnie boli fakt ,że nut się nie uraziła tym co jej powiedziałam (dziołcha no co z Tobą ?!). Alboś taka głupia albo mocna ;). Musieć muszę, taki los parującego gówna. Wracając do Ciebie nut. To nie jest tylko tyle tylko AŻ TYLE. Wymagania hejchuj to Ty masz niczym vista.

Gość nut
Nie nie urazilam sie moim zdaniem jest to tylko tyle. Na prawde nie wierze w to ze kiedykolwiek znajde osobe ktora mnie pokocha :(

Gość baniak
Powiedz nut, ile masz lat?

Gość nut
A jak ci sie wydaje?

Gość baniak
Wydaje mi się, że niewiele ;).

Gość nut
A dokladnie?

Gość baniak
A chcesz w mordę?

Gość nut
Wolalabym nie zdradzac na razie ile lat mam ale nie tak niewiele

Gość NieWiemCoMyslec
...No więc Kochana.. co ja Ci poradzić mogę.. 🌻 Teraz się zastanawiasz..nie wierzysz.... ale zobaczysz uwierzysz! :) i napewno trafisz na taką osobę.Każdy ma swoją drugą połówke.:) Miłość sama puka do drzwi..to prawda,nie trzeba jej szukac.Spotkasz ją...a ona spotka Ciebie :). Wiem..wiem..będziesz zastanawiała się długo.. czy to jest to,czy to jest miłość Twojego życia,czy to ten wybranek.Jednak uwierz mi..pokochasz i ktoś pokocha Ciebie a wtedy zrozumiesz... :) I pamiętaj,nie ma ideałów :) ...Napewno,kiedyś spotkasz Tego jedynego,daje sobie rękę uciąć :) i..życze powodzenia ! 🌻