Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazimiera 5

Czy uważacie , że ona jest ofiarą czy winowajczynią?

Polecane posty

Gość to ja tam występuję
:P

Gość Kazimiera 5
Moim zdaniem mogła nie pić, i uważam , ze to jej wina, a nie kolegów .

Gość jej wina ze sie upila
chlopakow wina, ze uprawiali z nia seks i to sfilmowali.

Jak 14-latka może być winowajczyną? I jaka jest jej wina????Kogo skrzywdziła???Chyba to ona jest pokrzywdzona, nie sądzisz???? Biedna dziewczyna, dziecko jeszcze....i co ja w szkole spotyka....:O:O:O:O:O http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3936867.html

Gość moze byc winowajczynia
w dodatku chyba nie wyciagla z tego zadnej nauki :O

Gość Kazimiera 5
Ty chyba nie wiesz do czego zdolne są 14:O To już nie dzieci jak to było 20 lat temu. Piją , ćpają i obciągają komu wlezie :O

To sa dzieci! Złe dzieci tez się zdarzaja, ale gdzie do licha są rodzice tych rozwydrzonych nastolatek. Rodzice sami sie pogubli, to i dzieci maja pzagubione i polątane.

--> Kazimiera 5 Uważaj bo i ciebie ktos kiedys wrzuci do jakiegos wora pospołu z indywiduami. :o

Cwaniaki nazywające ją winowajczyną, proszę wskażcie jej winę i tego, kto przez nią cierpi....

Pytam się co 14 letnia siksa robiła na imprezie z dorosłymi mężczyznami??? Chyba nie poszła tam robić wycinanek z papiru ?1:P

Gość jajajja
też myślę że nie jest winna.jest winna jedynie tego ze za duzo wypiła ale trudno tu nazwac ją winowajcą :owspłóczuję jej

--> Kazimiera 5 Zapamietaj. Tez możesz znaleźć się w takiej sytuacji aktos będzie sie pytał co ty tam robiłaś. :o Nie prowokuj.

Kazimiero i inni, którzy widza wine 14-latki.... trochę wyobraźni...same też możecie zostać wykorzystane nie wiadomo kiedy. Wówczas też bedziecie WINNE, przyjemnie??????

Gość ciotka dobra radaa
14 lat i upic sie tak zeby kompletnie nic nie pamietac? zawsze sie cos pamieta-chyba ze upije sie do nieprzytmnosci. pozatym chyba nie jest taka swieta skoro w ty wieku pije ile wlezie-inna sprawa ze mogla byc po np 2 piwach i cos jej dodali ale watpie

Do gardła , jej nie wlewali siłą , nie jest też napisane ,że jest to scena gwałtu. Robiła to dobrowolnie , a teraz lament i robi się z niej ofiarę . Gdzie byli rodzice do tej pory? Przypominam ,że to stało się w czerwcu zeszłego roku.

Gość jajajja
chyba nigdy nie piłaś alkoholu...czasami za bardzo uderza do głowy. żeby nazwac takie dziecko winne jedynie głupotą winowającą i jej nie wpsołczuć trezba mieć luźną klepke:o

myrevin, własnie miałam pisac o miłosierdziu i szacunku dla bliźniego..... :O:O:O:O:O Tym, co tak łatwo umieja wskazać winnych, życzę, żeby choć raz sami znalezli sie w kontrowersyjknym położeniu:O:O:O:O Skoro empatia nie działa, to moze własne doświadczenia:O:O:O:O

--> Kazimiera 5 Chciałabys by po dobrowolnym (chocby) seksie ktoś opublikował film w twoim mieście np ? A więc EOT. :O

Nie chodzi tu o samą publikację , a zdarzenie. Sama miałam kilkanaście lat , i jak chodziłam na imprezy to nie piłam do nieprzytomności , a jak z facetami się zadawałam to zdawałam sobie sprawę z tego co mogło z tego wyniknąć.

Gość winowajczyni tylko
jeśli gówniara upija się tak, że nie jest w stanie odmówić, a film nie pokazje absolutnie sceny gwałtu - to jest tylko i wyłącznie winowajczynią tej sytuacji podobnie chłopak, ale był pełnoletni, a te małe kurewki teraz tuninguja się tapetą że wyglądają na 20lilka lat i mógł nie wiedzieć że ma tylko 14 sama sobie winna - tyle jeśli myślała, że pić w tym wieku można, to jakie z niej dziecko? świadoma była co robi doskonale, nawet jeśli jej cos dosypali - 14latka pije tyle i szlaja się po "prywatnych" imprezach ze starszymi kolegami?? bo koleżanek tam nie było.. wiadomo po co się idzie na taką "imprezę":O

Gość dobra ok
przeciez nikt jej niczego nie dosypal, nikt nie zmusil do picia alkoholu i to nie byl gwalt!prawda jest taka, ze ona dobrowolnie pila i dobrowolnie sie bzykala!glupia gowniara!zalowac moge dziewczynki, ktorej na sile cos zrobiono, wbrew jej woli, koles ostatnia swinia i gnoj, dupe mu przerabia w wiezieniu mam nadzieje, ale ona tak samo winna i pamietajcie ze te "dziewczynki" 14-letnie sa tak wyuzdane czesto, ze 30-tka wypada slabo

Na podobnej zasadzie można określić winę zgwałconej kobiety, bo miała krótką spódnicę. Winą dziewczyny było to, że piła alkohol, chociaż nie powinna. Kara za to jest niewspółmiernie wielka - nakłonienie do seksu nietrzeźwego dzieciaka, opublikowanie tego w sieci i zniesławienie.