Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazimiera 5

Czy uważacie , że ona jest ofiarą czy winowajczynią?

Polecane posty

Gość samategochciala
przeciez seks wsrod 14 latkow to teraz norma. na dyskotece co druga to 14,13 latka w miniowie bez majtek czekajaca na szybki numerek. a wy piszecie 'biedne dzieci' ? to smieszne. to mlodociane kurewki ktore dobrze wiedza co robia. niedobrze mi sie robi na sama mysl o tych wyuzdanych gowniarach. i nie gadajcie glupot ze to wina rodzicow, itp. to sa czesto dziewczyny z dobrych domow, w domu udaja niewiniatka a na dyskotece to zwykle kurwy.

Aha, i w wieku 14 czy 15 lat miałam znajomych w różnym wieku. I jakoś nikt nikogo nie zerżnął po pijanemu. Dlaczego od razu zakładać, że każdy trochę starszy chłopak tylko patrzy, jakby tu zaprowadzić do siebie młodszą dziewczynę, upić i przelecieć?

Gość winowajczyni tylko
wychowanie wychowaniem, co z tego, że wie, że to jest złe, jeśli towarzystwo od razu będzie inaczej patrzeć na nią jak się bzyknie czy coś innego zrobi swój rozum trzeba mieć, a jak nie ma to - ani rodzice, ani szkoła nie pomogą dziecko jest "czyste" samo w sobie, a jak ktoś takie ma podejście jak ta panna to dzieckiem na pewno nie jest

Gość winowajczyni tylko
Anake "Aha, i w wieku 14 czy 15 lat miałam znajomych w różnym wieku. I jakoś nikt nikogo nie zerżnął po pijanemu. Dlaczego od razu zakładać, że każdy trochę starszy chłopak tylko patrzy, jakby tu zaprowadzić do siebie młodszą dziewczynę, upić i przelecieć?" - dokładnie czemu zakładasz że to on ją przeleciał, bo starszy, a nie ona jemu dała bo chciała, bo jej hamulce puściły i chciała?

Pewne jest, ze bedzie miala przynajmniej pamiatke ;) :P.

Nie wierze w to co czytam. Chyba tylko w Polsce mozliwe jest by kobieta/dziewczyna wykorzystana seksualnie okrzyknieta zostala przez ludzi winna. Dojrzewanie to trudny okres, nastolatki sa wtedy podatne na wpywy stad czesto eksperymenty z alkoholem i narkotykami. To co zrobili Ci chlopcy to gwalt!!! Pod wplywem alkoholu nie zdolna byla do podejmowania decyzji czy sprzeciwu. To ich tu powinno sie osadzac nie ja. Powinni zostac sadzeni jak dorosli.

Teorio, z zewnątrz oglądanie pijanej wygląda trochę inaczej. Posłużę się przykładem z takiej jednej imprezki, też dokumentowanej zdjęciami. Nie było mnie tam, znam to z opowieści, a zdjęcia mam. Koledzy bawili się rzekłabym dość ostro, alkoholu wchłonęli sporo i wpadli na genialny pomysł ostrzyżenia jednego z nich na łyso. Koleś był już ledwo ciepły, acz wyglądało to (na zdjęciach i w naturze) jakby cała rzecz wyjątkowo mu się podobała. Wcale się nie bronił, wręcz się uśmiechał, cały zadowolony. Rano wyszło na jaw, że nic nie pamięta, strzyżenia nie chciał i nawet nie planował. Tyle, że on stracił tylko włosy, a po dłuższej sesji przed lustrem doszedł do wniosku, że na złe mu nie wyszło. Natomiast z boku wyglądało to tak, jakby tego chciał. No i był znacznie starszy i zakładam, że lepiej tolerował alkohol. Wyraźnie napisałam, że ona j e s t winna, że piła. Natomiast wątpię, żeby wiedziała, czym to grozi. Kto z nas zakłada, że znajomi go upiją i przelecą...

Czy w czerwcu ubiegłego roku nie wiedziała ,że sexualnie została wykorzystana? W poniedziałek jej sie dopiero przypomniało???

Ananke ---> no mi tyko chodzi o to, że jest winna bo nie musiała pić alkoholu ale w tej kwestii sie zgadzamy jak widze co do reszty podzielam Twoje zdanie

Gość Co_Z_Tymi_Dzieciakami
jest jeszte ten film na necie?

Gość to fakt skoro nie pamietała
o tym fakcie, to akurat wtedy gdy afera wybuchła w szkole o tym sobie przypomniała?????????????????????????????????? dziwne

Gość winowajczyni tylko
no tak, kto zakłada, że alkohol moze doprowadzic do utraty kontroli nad wlasna osobą? i kto zakładaże nastoletni chłopcy, którym hormony buzuja, nie skorzystaja z pijanej panienki, ktora rozkłada nogi? no kto??:O wykorzystali sytuację, fakt, podle że ktoś to umieścił w sieci, ale może to akurat osoba postronna ktora obserwowała a nie uczestniczyła, (podżegania do gwałtu nie było) etc ale sama sobie winna

Gość nie broniła się więc to nie by
ł gwałt!!! poza tym ona już taka jest rozrywkowa. Znam ją doskonale... ni pierwszy i nie ostatni jej wspaniały wyczyn

winowajczyni tylko --> a dlaczego ty zakładasz, że ona tego chciała? Mogła nie bardzo wiedzieć, co się z nią dzieje. Zresztą, mieszajcie ją z blotem, ile chcecie. Wyłączam się. I dalej uważam, że choć dziewczyna zrobiła źle pijąc, to to co się stało potem, zawdzięcza głównie nie sobie, a tym kolesiom.

--> nie broniła się więc to nie by No nie był. Prawo okresla to jako pedofilie. :o

Gość cikawie........
SJP: winowajca «osoba, która zrobiła coś złego» • winowajczyni jakie to zło ona niby wyrządziła?????sobie????jesli sobie, to i tak nie wolno nazwać tego winą. Winne sa również zgwałcone kobiety, bo nosiły mini:/ Topik ten zdominowali kretyni!!!!!!!I nie ma sie co obrażać, ludzie bez serca i rozumu!

Myrevin, ja juz wolę nie czytąc tu ludzi, jacy \"mili\" są dla innych...tych upokorzonych. pomocna dłoń? Tak , jesli mi potrzeba, a potem do kosza:P

Gość a ona niby zrobiła coś dobrego
????? 1. Spotkanie w domu z podejrzanymi typami 2. Upicie się 3. Sex 4. Sytuacja miała miejsce w czerwcu, więc skoro ona niczego nie pamięta, to jakim cudem sobie nagle to przypomniała??? 5.Przez takie jak ona, które zaczyją w ten sposób jest taka a ie inna opinia o Polkach.......

Winna jest tego co jej rodzina teraz przechodzi, bo jej widocznie nie przeszkadzało to co się stało przez kilka miesięcy. Nie pisałam ,że winne są kobiety ubierające się wyzywająco , ale pijane w 3 dupy i szlajające się z lumpami są .

\"no tak, kto zakłada, że alkohol moze doprowadzic do utraty kontroli nad wlasna osobą? i kto zakładaże nastoletni chłopcy, którym hormony buzuja, nie skorzystaja z pijanej panienki, ktora rozkłada nogi? no kto??\" Na przykład ja. Mam kuzyna w tym wieku (18), a on ma kolegów. Święci nie są, alkoholu próbowali, ze dwa razy zdarzyło się, że jakieś dziewczyny się upiły prawie do nieprzytomności. Odespała swoje, miała potężnego kaca, koledzy ją wyśmiali następnego dnia. Nic więcej się nie stało. Nikt tam nikogo nie zerżnął, nie sfilmował i nie zamiescił tego w sieci. I na tym kończę.

Gość winowajczyni tylko
nie mam serca dla osób (młodziutkich które powinny się uczyć a nie szlajac i chlac ile wlezie) które nie myślą głowa tylko dupą takie jest moje zdanie oczywiście że mini nie usprawiedliwia gwałtu, podobnie jak alkohol nie usprawiedliwia jej, że dała facetowi dupy a ktoś z boku to nagrał a i tak winny będzie tylko ten chłopak, zapewne też pijany, może tez nie pamiętał ze ją bzykał?? dajcie spokój, nawet nie wiecie jak się wasze dzieci bawią a plujcie jadem.. tak tak.. tak sobie mowcie.. ale to nie są już dzieci:o nawet jeśli chodą w różowych sweterkach.. widzieliście ile jest takich małolat powyginanych jak rasowe kurwy choćby na Fotce? taaa.. dzieci biedne..

Gość winowajczyni tylko
Anouk, więc pogratulowac małolacie kolegów jak się z takimi typkami zadamała, to tym bardziej:o

Gość czegos nie rozumiem tutaj
dlaczego od razu z podejrzanymi typami. Przeciez mogla ich znac. Nie osadzajcie od tylu. Teraz to oni podejrzane typy a wczesniej mogli byc dosc zwyczajni w jej oczach.

Gość winowajczyni tylko
no skoro to oni tylko winni, bo ją upili i zgwałcili to muszą być od razu podejrzani:o

Wiele kobiet wykorzystanych seksualnie i zgwalconych nie zglasza tego nigdy na policje...To ogromny szok, kobiety molestowane czesto same czuja sie winne. Wedlug mnie niezlaeznie od tgo w jakim stanie znajduje sie kobieta jesli nei wyrazi ona zgody na stosunek jest ofiara gwaltu!!! Dotyczy to nawet prostytutek!!! Ta sytuacja przypomniala mi film z Jodie Foster pt. \"Oskarzeni\" http://pl.wikipedia.org/wiki/Oskar%C5%BCeni Tu streszczenie filmu dla tych, ktorzy go nie znaja...Sytuacja bardo podobna...

Gość ******************************
a co jeśli wyraziła zgodę?

{ a co jeśli wyraziła zgodę? } Dzieci wykorzystywane sksualnie często wyrażaja zgodę. Prawo jednak karze pedofilie bez względu na to czy ofiara wyrażala zgodę, czy też nie.

J.Foster na tym filmie wyraźnie krzyczała NIE , jak ją gwałcili na automatach do gry!

Gość winowajczyni tylko
dokładnie:o dziecko - powodzenia jeśli jesteś w stanie po sorry, rozłożonych nogach stwierdzić czy ma 14lat... pochwy raczej od okeru dojrzewania wszstkie takie same:o a tapeta robi swoje z 14nastki, której ledwo cycki urosły, masz 20 i za cholere nie rozpoznasz ze to dzieciak