Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazimiera 5

Czy uważacie , że ona jest ofiarą czy winowajczynią?

Polecane posty

Myslisz, ze kazda gwalcona kobieta krzyczy NIE? Jesli ona nie byla swiadoma tego co sie dzieje jak miala krzyczec NIE? Wszyscy, ktorzy tak latwo zrzucaja wine na te dziewczyne niech sobie wyobraza, ze to przytrafi sie ich corce!!! Wtedy tez uwazalibyscie, ze to nie byl gwalt i to ona jest winowajczynia?

Niestety moja nastoletnia siostra szlaja się z różnymi dziwnymi typami, moja matka nie ma wpływu na to co robi , bo mówi ,że idzie do koleżanki na godzinę ,a wraca schlana w środku nocy.I mówię z ręką na sercu , jeśli jej się coś takiego przytrafi to będzie tylko i wyłącznie JEJ WINA!

Gość winowajczyni tylko
raczej by mi wstyd było, że się gówniara puszcza, i że łamie zasady wpajane w domu..:o

Gość winowajczyni tylko
Kazimiera, dokładnie mam to samo ja bym zlała dupsko ale cóż.. niech sobie "żyje" potem będzie płacz..

Gość winowajczyni tylko
suche prawo nawet sobie nie wyobraża, jak ona je łamie i na ile sposobów..

--> Kazimiera 5 To się powtórzę, całe szczęście że prawa nie tworzą ludzie twojego pokroju. :o { dobra PISowczyku } Cokolwiek to dla ciebie oznacza, mnie to rozbawiło.

Gość czegos nie rozumiem tutaj
no i wyszło szydło z wora. Macie puszczalskie siostry wiec automatycznie ta dziewczyna dla was taka sama.

--> winowajczyni tylko Jak cie to razi złóż donos w prokuraturze , przypominam że za ukrywanie przestępstw (nieswoich) grożą sankcje karne. :P

Gość he he fajna opcja
kolesia do pudła za złamanie prawa, a panience kolczyk w pipkę do 25 - taki łączący wargi sromowe i koniec sexu:D:D:D

Gość winowajczyni tylko
eeee ja tam nic nie wiem:P ale ma 15 lat i sie puszcza (podobnie jak znaczna większość 15latek, stąd moje zdanie) poza tym wiem do czego małolaty, w przeciwieństwie do was, są zdolne, więc moje zdanie jeat takie a nie inne a siostrzyczka, cóż, jestem wstrętna, ale czekam aż wpadnie:o podłe to, ale z takim zachowaniem, a co gorsza - z takim podejściem do życia, daleko nie zajdzie, więc nie ma co żałować

Nie to ona Dziewica Orleańska i siłą ja na tą imprezę zaciągneli, tam jej dali tabletkę gwałtu w kieliszku Piccolo i dziewczynie krzywdę zrobili, łajzy jedne :O

Ciekawa jestem, ile lat maja Kazimiera, winowajczyni tylko i inni widzący winę w tej dziewczynce? Tak na marginesie.

Gość winowajczyni tylko
21, na szczęście, wyprowadzam się niedługo, nie będę musiała na TO patrzeć

Powoli więc zaczynam rozumieć Wasz brak szacunku, także dla bliskich....

Gość JA TYLE
UWAZAM,żE WINNI SA RODZICE I PO CZęSCI SRODOWISKO JAK MOżNA OSKARżAć DZIECIAKA ZA TO CO SIE STAłO???!!!!!!!!!!!!!

27 , a co? Kogo mam szanować?Rozwydrzone małolaty, dla których tylko kasa,firmowy łach i chłopaki (starsi o parę ładnych lat ) się liczą? Niestety jedna z nich to moja siostra i tylko za ten fakt mam ją szanować? Od kurwy mnie wyzwała bo kiedys poprosiłam ,żeby pozamiatała,a ona wielka pani i tips by jej odpadł:O

Zrobiono jej straszną krzywdę! Mam nadzieję, że wszyscy którzy mieli z tym coś wspólnego poniosą karę taką, na jaka zasługują! OBY! Nie rozumiem tych, którzy obarczają winą tę dziewczynę. Nie rozumiem Waszego bezmyślnego okrucieństwa! Nie mogę tego pojąć! Czy Wy w ogóle jesteście ludźmi?

Gość JA TYLE
CIEKAWE jaka byłaby wasza reakcja na to gdyby to przytrafiło sie waszemu dziecku...Też byście je oskarżali ,czy samych siebie ,czy tych ludzi ....no słucham..................................

Mozg nastolatka jeszcze sie rozwija. Przede wszystkim stad wiele glupich zachowan. Wiekszosc nastolatkow ma kontakt z alkoholem niezaleznie od tego z jakich rodzin pochodza. Moi rodzice trzymali mnie krotko ale i tak w liceum zdarzylo mi sie napic czy zapalic. Uczylam sie swietnie a to mnei jednak nie ominelo. To glupi wiek, wielu sie uda wyjsc z tego bez zadnych uszczerbkow na zdrowiu i psychice...Jej sie nie udalo i cene jaka za to picie zaplacila jest zbyt wysoka!

Gość winowajczyni tylko
nie mam dzieci, nie wiem jak się wtedy podchodzi do tego, natomiast wiem jak to wygląda od drugiej strony, i przeraża mnie wasza, rodzice, bo zapewne większość ma dizeciaki w podobnym iweku, na pewno święte i niewinne.. oj, straszne są teraz nastolatki.. ale widzi się co się chce widzieć

Gość JA TYLE
KAZIMIERA 5.........a czy zgwałcona kobieta też ponosi odpowiedzialniść!!

Gość winowajczyni tylko
kurcze, napić się a upić to DUŻA róznica i bez przesady, mózg nastolatka się rozwija - wcześniej go nie miał, nic nie wiedział, nic nie docierało i teraz na błędach sie uczy:o

14:48 Kazimiera 5: \"(...) Kogo mam szanować?Rozwydrzone małolaty, dla których tylko kasa,firmowy łach i chłopaki (starsi o parę ładnych lat ) się liczą? Niestety jedna z nich to moja siostra i tylko za ten fakt mam ją szanować? Od k**wy mnie wyzwała bo kiedys poprosiłam ,żeby pozamiatała,a ona wielka pani i tips by jej odpadł \" Jak nie umiesz szanować ludzi, to nie dziw sie, że łatwo znajda sie tacy, którzy nie uszanuja Ciebie. Ponadto: mylę się,m czy żywisz nienawiść do siostry? Dla mnie rzecz niepojeta! Miłośc braterska, po prosti gorzko sie śmieję.... Skoro tak piszesz o siostrze, sama nie jestes od niej lepsza. Wybacz, ale uważam, że po prostu nie szanujesz ludzi...

Ona nie była zgwałcona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli dobrowolnie idzie z nieznajomym typem do domu, jeśli jest pijana i film jej się urywa to ponosi. Jesli zaś zostaje napadnięta na ulicy przez nieznajomego , gwałcona przez męża , kogoś z rodziny itd... to nie!

Jeden po jednym piwie jest juz pijany :O Inny moze wypic sporo. Tolerancja na alkohol zalezy o indywidualnych predyspozycji :O

Gość winowajczyni tylko
ehh na szacunek trzeba zapracować.. a jak one same siebie nie szanują to my mamy szanować.. bez przesady!

Moja matka , której kradła pieniądze i notorycznie ją okłamuje też jej nie szanuje! Też jest złym człowiekiem??? ale dla was to przecież niewinne dzieci :O

Kazimiera ona tam byla ze swoimi kolegami!!! W ten posob mozna zabronic nastolatkom kontaktow z wszystkimi rowiesnikami bo niewiadomo, ktory okaze sie gwalcicielem!!