Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka -fajka

nie kupie wozka tanszego niz 2000zl

Polecane posty

popieram majka-fajka to chodząca głupota dla niej nie jest ważne co ten wózek ma za korzysci tylko metka z ceną najważniesza pewnie nawet nie spodziewa sie dziecka bo przeciez każda z nas patrzy tylko na komfort dla malucha. ja sama sie spodziewam dziecka i stac mnie na wszystko ale nie kupuje drogiego wózka bo ten co nam sie podoba jest w super cenie i to wystarczy sugeruje sie by mi było wygodnie a przedewszystkim mojemu maluchowi http://www.implast.com.pl/

nie kupie wózka tanszego niz 50 zł:)

Do patichris1 no tak ty masz synka 10m-cy przecież pisałaś pozdrawiam

Gość o czym Wy tyle gadacie

Gość patichris1
wlasnie max je,nie mialam czasu zeby odpisac.no ma 10 miesiecy.nie mampojecia jak sie te zdiecia wysyla,pokazalabym ci mojego malego

Gość o czym Wy tyle gadacie
6 stron!! WOW!!!

Gość bogattta
a ja nie dam za mniej jak 2000 zl, i się ladnie ubiorę, a dzieci niech rodza te biedne

nie pszejmuj sie nauczymy sie kiedys ktos nam pokarze twój synek pewnie juz raczkuje moja zaczeła jak miała9m-cy

Gość patichris1
co ty.nie wiem kiedy bedzie raczkowal ,chyba mu sie ´nie chce,bo ma dupke za ciezka-hehehehe ale wiesz przymierza sie,moze niedlugo wystartuje-zobaczymy

moja tez sie długo bujała na rączkacz i juz myslałam ze sie nie nauczy az pewnego dnia poprostu wystartowała

kazde dzieckorozwija sie w swoim tempie mojej kolezanki córka zaczeła chodzic w wieki10m-cy a moja dopiero jak skończyła roczek nie ma reguły

Gość patichris1
mojej cioci znajomej corka miala 7 miesiecy i szla prowadzona za rece oczywiscie .to dopiero mnie zdziwilo.no ale kazde dziecko jest inne!jedne wczesniej chodzi inne mowi itd.

Gość patichris1
sluchaj.ile miala twoja mala jak zaczela przesypaic cala noc?

to rzeczywiście wyjątek muszę juz iść bo moje dziecko nie daje mi pisac domaga się uwagi do następnego razu buziaki

a takto to budziła sie czasami ale tylko na chwile a jak miała 10 miesiecy to ja kiedys w wózku głębokim na noc bo tam zasneła i wyszła z niego do tej pory nie wiem jak i nic sibie nie zrobiła

Gość nie złote co się świeci
A myślisz, że wózki za 3 tys. rzucają się w oczy? Na większości wózków nie ma loga firmy, a nawet jeśli, to ludzie nie kojarzą pewnych firm. Jeśli chcesz kupić drogi wózek dla wygody, dla lekkości, to ok, ale jeśli chcesz kupić taki wózek, żeby pochwalić się przed znajomymi, to daruj sobie, bo i tak nikt na pierwszy rzut oka nie zauważy, że Twój wózek tyle kosztował. Ja kiedyś w centrum handlowym zauważyłam mamusię, która prowadziła wypasiony wózek, naprawdę takie cudo rzucało się w oczy, myślałam, że kosztował kilka tys. bo mamusia wyglądała na zamożną, zapytałam ją o model i cenę wózka i okazało się, że dała za ten wózek 800 zł.

Gość jasne że nie kupuj
a co!!!!! i najlepiej wypisz wielkimi cyframi cenę, żeby kazdy mógł ją zobaczyć. Bo co to za frajda, jeździć taaakim wózkiem, jak nikt nie zna ceny, prawda????? :o Kobieto, ty chyba masz kompleksy. Powinnaś chyba się leczyć, bo świat na wózku za 6 tys. się nie kończy, uwierz...

Gość A NIECH KUPUJE

SAMA MAM DRIGI WOZEK I NIE KUPIE WIECEJ BO PO ROKU JEZDZENIA ODSTAWILAM W KAT BO CHCIALAM SPACEROWKE, A TEZ MOWILAM ZE POJEZDZE 3 LATA.TRALLA LALALA,

Gość taka jest prawdaa
Ja mam wózek za 3 tys. i tylko ja wiem ile on kosztował. Jak chodzę z wózkiem po parku, to nie widać, że on tyle kosztował. Dlatego szpan w przypadku wózku odpada.

Gość majeczko-fajeczko
a jak wystawisz juz na sprzedaz ten super extra drogi wozek na allegro, to moglabys wpisac swoj nick z Kafeterii?? Ja z pewnoscia zalicytuje! HAHA A tak juz powaznie, ja kupilam uzywany wozek od kolezanki, ktora urodzila pol roku przede mna, zaplacilam za niego 300 zlotych i wiesz co? JEST SUPER!! Ma sliczne kolory, jest lekki, moge zrobic z niego spacerowke .... a nawet sasiadki mowia, ze jest ladny .... dasz wiare?? Za 300 zlotych!! Kto by pomyslal?

Gość Co to za wózek ten z fajnymi
kolorami za 300,-. Dawaj to tu markę, model i kolorki to oblukamy i ocenimy zara stadnie!

Gość majeczko-fajeczko
wozek za 300 zlotych- uzywany :P Nie mam pojecia ile kosztuje nowy, nie obchodzi mnie to. Marki nie ma znanej, ale nie to sie liczy. Jesli Majko uwazasz, ze twoje dziecko za kilka czy kilkanascie lat powie "Mamo dziekuje, ze mi wybralas taki fajny wozek z takiej dobrej marki" to sie grubo mylisz! Mam nadzieje, ze sie nie natniesz, bo czasem te drogie nie koniecznie sa lepsze! :P

Gość No ale powiedz nam co ty masz
za perełkę skoro tak zachwalasz? FYI: Żadnej Majki tu nie ma, bo to temat sprzed 2 lat... Napisz nam co za piękny wózek masz?

Gość a po co ci nazwa mojego
wozka? co ty tez kupilas za 2 tysiaki i zle ci ze ktos kupil taniej i lepiej ? swoja droga dziwne, ze temat ktory byl poruszony 2 lata temu jest teraz przez forum wyrozniony ....