Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka -fajka

nie kupie wozka tanszego niz 2000zl

Polecane posty

Gość majka -fajka
najpierw zobaczcie czy Was stać na dziecko a potem się bierzcie za wicie co pff ja przynjamniej mam kaskę i to sporo a Wy nie pa zazdrośnice widziałam fajny wózeczek za 4 tys chyba go kupię bo mnie na to stać

Gość ciekawe ciekawe...
pod ktora latarnia stoisz ze tyle zarabiasz :P :classic_cool:

Gość odp nr 1
buhahaha, 2000? tyle to kocyk mojej Niuńki kosztował. Schowaj się lumperio z wózkiem za 2000 mhahaha.

wow ale suuuuuuuuuuuuuper:classic_cool: za 4 tysiaki !!!! jaaaaaaaa!!!! ale ekstra !!!!! WoooooooW ! Zazdroszcze strasznieeeeeeee ! ale masz fajnie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! to chciałas usłyszec ? :P to masz ....

gratuluje inteligencji.a dziecku wspolczuje z calego serca takiej matki. oby takich kretynek wiecej.hehe.bedzie weselej na forum.

ja tez ja tez zazdroszcze.buhaha buhaha.dlaczego ja nie moge takiego miec.leeeeeeeeeeeeee.

Gość tamma
miałam strasznie stary wózek, sprzed lat, ale był cudny. zdarzyło mi się , że mnie zaczepili i pytali, skąd ja mam takie cudo na sprężynach. Bardzo fajnie był odnowiony , zrobiłam sama na maszynie wstawki z materiału w kratkę, cudo dla mojego ukochanego dzieciaczka. Nie chodziło mi o szpan, co widziałam, że było bardzo ważne dla wielu. Było dla mnie frajda jeździć z dzieckiem w wygodnym oryginalnym wóżku w dodatku własnymi rękami przygotowanym jeszcze w ciązy.

Gość majka -fajka
anita i acha ale z Was zazdrośnice o boshe... Aż tak wam ciężko że moje dziecko będzie miało dobrze? Że będzie ładny wózek miało? A nie jakiegoś śmiecia z 1000zł? No przestańcie zazdrość Was zje dziewczynki drogie trzeba było pracować to byście miały ewentualnie w Waszym przypadku wyjść bogato za mąż o boshee co za kobiety

Gość l kup a co
wiadomo ze chcesz najlepiej dla dziecka i chcesz zeby miało wszystio najlepsze ja tez tam mam tylko sie nie chwale na forum ile zarabiam i ile wydaje na dziecko bez przesady

anitaa_ja zazdroszcze baaaardziej !!!!! tak strasznie,ze własnie skopałam mój wózek bo ja chce taaaaki jak autorka ...nie wazne jak wyglada !!! on bedzie za 2 lub 4 tysiaki !!!!!!!ja tez chceeeeeeeee!!!! :):D

majka -fajka a jakiej firmy ten wozek ? jaki kolor? chciałabym zazdroscic jeszcze bardziej ..... ty jestes dziana ? watpie ... tak jak pisałam w poscie na poprzedniej str ....gdyby 2 tys były dla Ciebie niczym nie robiłabys z tego tematu ......bo to byłby chleb powszedni ....dla Ciebie nic specjalnego ...a Ty sie jarasz laska jarasz !

Gość majka -fajka
no a_cha nareszcie się zrozumiałyśmy, cóż zazdrość rzecz ludzka ale cieszę się że nareszcie zrozumiałaś że moje dzidzi będzie maiło supcio wózeczek

Gość lollllllllllllllllllllllllllll
juz widze jakie te dziecko bedzie rozpieszczine i nikt nie bedzie sie chcial z nim bawic hahaha...

Gość jestes biedacza a nie bogaczka
bogaci tak nie pisza to moje zdanie masz kompleksy i totalny brak kasy a wozek Cie boli bo moze wcale nie masz na niego kasy glupia gąsko

Gość majka -fajka
jestes biedacza a nie bogaczka --> tak masz rację jestem strasznieee biedna hahaha

Już się wypowiadałam na ten temat i doradzę wam coś: strata czasu wogóle zabieranie głosu na tym temacie i wchodzenie na taki topik!!!! Jeśli wogóle nikt by się nie wypowiadał to i przestały by SNOBKI zakładac takie tematy!!! Dziewczyno co Ty przekarzesz swojemu dziecku!!! Drogie zabawki go nie \" wychowaja\" . Jesteś ŻĄŁOSNA!!!!

Gość majka -fajka
Inka odejdź nie trać czasu proste....

Gość cococo
Ja mam wózek za 3 tysiaki na polskie bo mieszkam za granicai wcale nie jest taki rewelaccyjny normaly jak kazdy inny wozek wozek za 500 stów tez jest ok

majka-fajka _ masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ...poczytaj wszystkie moje posty jeszcze raz .....

Ja kupilam wozek za 600 i podoba mi sie. Moze jestem minimalistka, ale wystarczylo mi, ze JEZDZIL :-p Pozniej dokupilam skladany, ale tylko dlatego, zeby sie miescil do auta.

och ja biedna biedaczka majaca wlsna firme i zarabiajaca tyle miesiecznie ze ty tyle kasy przez pol roku nie zarobisz .oj jakie to moje dziecko jest poszkodowane bo je4zdzilo w wozku za mniej niz 2000 zl . swiat mi sie zawalil.i co ja mam teraz zrobic zostala mi tylko cicha nadzieja ze moje dziecko kiedy bedzie juz dorosle wybaczy mi to . corciu z gory cie za to przepraszam.ale mimo wszystko nie wybacze sobie tego do konca zycia. swiat jest okrutny.

powiem Ci ze cienias z Ciebie, moj koelga kupił córec spacerówke za 3500 EUR, a jego fotelik kosztował wiecej bo za recaro dał 2300. Cieniara jestes i tyle:P

Gość majka -fajka
ohoho i kto tu się chwali Anita27 :D uwierz mi widziałam, hahaha

Gość majka -fajka
a_cha nie chce mi się czytać Twoich postów w większości tematów błyszczysz inteligencją więc wiesz daruję sobie idź się zajmij lepiej Julcią i Łukim czy jak Ty tam na niego mówisz ]Ja juz idę papa trzymajcie się ciepło moje zazdrośnice

heheheheh, fajna z Ciebie dziewczyna:) Po numerze IP człowiek sie wszytskiego dowie:) Nie osmieszaj sie juz wiecej bo zamieszce inne Twoje wypowiedzi:)

Gość lollllllllllllllllllllllllllll
"Ardnaskela"zamiesc chetnie sie posmiejemy :P

Gość mnjkittgs
majeczko gdzie sie podziałas?

a ja nadal nie moge sie otrzasnac z tego jaka krzywde wyrzadzilam mojemu dziecku wozac go wozkiem za 900 zl.