Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka -fajka

nie kupie wozka tanszego niz 2000zl

Polecane posty

Gość patichris1
nie wiem po co ci taki drogi wozek.to przeciez do jezdzenia a nie na pokaz.nigdy do glowy by mi nie przyszlo zeby wydac tyle pieniedzy na wozek,ktory i tak po jakims czasie pewnie zmienisz na jakas spacerowke mniejsza,bardziej podreczna.strata kasy ale twoja sprawa!!!my dostalismy wozek od znajomej(taki sobie)od chico ale do bardzo praktyczny,lekki,dobrze sie prowadzi i napewno nie kosztowal tyle pieniedzy.pewnie, moglabym z mezem tyle pieniedzy wydac gdybysmy chcieli ale po co?dziecku do szczescia nie potrzebny taki drogi chyba tylko tobie!!!

dziewczyny dajcie sobie spokój to prowokatorka nudzi jej się w domu to włazi i denerwuje ludzi kup sobie dziewczyno ten wózek za 2000zł i i jeszcze łóżeczko za trzy tysiące i lepiej się już nie wypowiadaj bo żałosna jesteś

Gość majka -fajka
temat brzmi nie kupie wozka tanszego niz 2000zl dlatego ze tanszy bedzie zwyklym badziewiem jak na moj gust ciezkim czolgiem, malo praktyczny i niebyt bezpieczny

Gość bo to nie jest przeciwskazanie
no idz i kup.w czym problem?Ogłoszenia jeszcze na słupach porozwieszaj że idziesz kupić wózek. Co za głupia małolata... Dorosły człowiek jak ma taki zamiar to idzie i kupuje...

Gość
jakby miała 2 tysiace to moze by i kupiła hahahahah kazdemu wolno marzyc od marzen nie ma nawet podatku

naprawdę a co dziecko ci z niego wyskoczy czy będziesz miała zderzenie na spacerze z gorszym wózkiem to sobie auto kasko wykup jeszcze

Gość uchacha
a czy ty ten wozek to dle lalek kupujesz?? bo dorosła osoba nie zachowuje sie tak idiotycznie

Gość
i auto casko i nw i oc hihih

no i wtedy będzie juz całkowicie bezpiecznie a ja swoją tanioche sprzedałam innym rodzicom ale niestety bez auto kasko

majeczko moja droga wejs sie lepiej nza lekcje bo pewnie masz wiele zaleglosci przez to siedzenie na kafeterii

Gość majka -fajka
a Wy kupujcie ciezki kolubryny za 400zl

Gość bo to nie jest przeciwskazanie
ano może i tak ale nie rozwieszamy przed zakupem ogłoszeń na słupach

a nie pomyslałaś ze dla dziecka najważniejsza jest miłość rodziców a nie drogie rzeczy tym mu nie zastąpisz miłości i opieki

Gość patichris1
majka moge wiedziec czy jest to twoje pierwsze dziecko?ja mam synka ma 10 miesiecy (dzisiaj konczy)i jest moim pierwszym a mam 22 lata a ile ty??? pozdrowienia PATI

Gość xtxt
ale po co bedziesz kupowała wozek,nawet jak bedzie wazył 3 kg to i tak bedziesz musiała go pchac,no chyba ze pomyslisz i załozysz jakis naped,ale lepiej kup dziecku jakies wypasione autko dziewczyno czy ty nie widzisz jaka debilke z siebie robisz?zal mi ludzi ktorzy z toba przebywaja bo musisz byc bardzo nudna i ograniczona psychicznie

Gość do majka -fajka
dziewczyno jesteś popierdolona, ja mam chicco s3 za 2900 i jest fajny, znajdź mi drorzszy i lepszy?! jaki masz gust? Pokaż swój wózek za 2000tys niby fajny? jesteś totalną kretynką z brakiem gustu!

Gość do majka -fajka
he he, za 2000tys to moge Ci sprzedać mój urzywany! :P :P :P

Gość do majka -fajka
ona ma kase :) ma 40 lat i zierała całe zycie na wózek za 2000TYS :p HE HE HE ma kase tylko na wózek :P

Gość patichris1
CZESC KASIA dokladnie dziecko nie patrzy na to ile rodzice pieniedzy maja .milosc jest najwaznejsza!!!!Ja mojego synka czasem tez troche rozpieszczam (moze mu za duzo zabawek kupuje )ale potrafilabym sie opamietac jesli chodzi np.o ten wozek za 2 tys.zl.czy wiecej. Musze przyznac ze jak sie ma pieniadze mozna i sobie pozwolic na takie drogie rzeczy ale zastanowic sie czy nie lepiej byloby moze dla dziecka troche pieniedzy na jego konto odlozyc(przyda mu sie w przyszlosci)My z mezem odkladamy 200 zl.miesiecznie na Maxa konto.I uwazam ze to jest jakis pozyteczny cel!!!

majka-fajka moge jedynie pogratulować Ci głupoty. Pewnie to Twoje pierwsze dziecko i jesteś nim podniecona, tak jak ja byłam swoim. Wszystko chcialam \"NAJ\" dla niego. Kupiłam wózek chicco za 3,000 i teraz załuje. jest to wózek na 3 kółkach, a wszędzie sa podjazdy na wózki dwuśladowe. Również ma małą gondole. Mój synek który niedługo skończy 5mies ledwo w nią się mieści. Wydaje mi się, ze kasa nie ma tu nic do rzeczy, patrzy się na pozytywne funkcje wózków a nie na ich cene.

Gość Ha ha ha auto za 700 000
ciekawe jakie.... bo na moje oko raczej 300 000 i troche sobie dodalas.

pewnie ze lepiej odkładac dziecku pieniążki na przyszłość uwazam ze ludzie którzy maja naprawde pieniądze nie ponizali by się na forum zakładając takie topiki ludzie bogaci mają prawo kupowac to na co ich stac w końcu po to pracuja na tą kase a ty majka albo wygrałas własnie w totka i jestes nawalona i piszesz bzdury albo w psychiatryku internet załozyli i własnie sie do niego dorwałas

nawet nie widzicie tych wózków za 2000 .... samochodów za 70 000 .... ale juz się licytujecie ..... oj niektóre laseczki są naprawdę bardzo puste :( majka - fajka kup sobie nawet za 10 tysiecy po pół roku bedziesz i tak marzyc o leciutkiej spacerówce ..... polecam peg perego (p3) :P majka- fajka a jakiej firmy ten Twój wspaniały wózek jest ? bo inne nazywasz badziewiem a sama jakos nie pochwalisz sie swoim cudenkiem :O

To ma być wózek dla Ciebie, czy dla dziecka? Bo z treści topiku wnioskuję, że to ma by wózek dla noworodka, a piszesz tak jakby chciała kupić drogi wózek, żeby pochwalić się przed znajomymi. Może Ty lepiej wcale nie miej dziecka. Kupcie sobie z mężem wózek i się nim wóźcie. A jeśli koniecznie chcesz coś mieć w tym wózku, to kup sobie realistyczną lalkę: http://www.bajkowo.pl/Cicciobello_Lalka_ze_spiworkiem_Kubus_Puchatek Wsadź sobie to cudo do wózka i jeździj, znajomi, sąsiedzi i reszta parafii na pewno zauważy.

Gość patichris1
hej kasia .przeslij mi zdiecie swojego bobaska.chetnie obejrze PATI

bardzo chetnie ale niestety nie mam odpowiedniego sprzetu i nie mam zdjęć dzidzi w komputerze ale moze w pszyszłości sie w końcu dorobie pozdrawiam

dopiero ucze si eobsługiwac internet bo mam go od miesiąca także jestem troche w tyle za wami

Gość patichris1
ja tez nie wiem jak przeslac zdiecia,jestem tutaj nowa.a bylam ciekawa jak wyglada twoja czy twoj maly?? A ile ma???

Gość patichris1
ja tez nie umiem umieszczac tu zdiec ,jestem tutaj nowa.bylam ciekawa jak twoj czy twoja mala wyglada i ile ma?

Gość patichris1
o sorry 2 razy wyslalam