Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka -fajka

nie kupie wozka tanszego niz 2000zl

Polecane posty

Gość podnosimy
no kup ten widlowy i po sprawie

Gość majka -fajka
podwyższam kupię za 6000 zł

Luckylady, naucz sie czytac ze zrozumieniem, prosze. Przesledz watek jescze raz i wyciagnij wnioski, oraz wyłap swoj blad. Nie osmieszaj sie dziewczyno juz wiecej.

to dawaj a ja za 8 hehe i jestem lepsza hehehe

majak ty bogaczko kup nawet za 10 tys.i wsadz se go w dupe.bo gowno nas to obchodzi!!!!!!!!!!

Pytałam o swój nr IP, nie potrafiłaś go podać. Mój wniosek: nie znasz go. Dziękuję. Pozdrawiam. Pa ;-)

Gość majka -fajka
bosch jakie niektore sie zrobily nerwowe:) raz sie zyje trzeba szalec.Ale wiadomo jak sie ma dziecko a nie ma sie kasy to wozio sie kupuje za pare zlotych

Gość Nikt poza adminami nie widzi
numerów IP userów na kafe, więc jakiekolwiek ściemy średnio mądrej panny Ardnaskeli, która się chwali rzekomymi "odpowiednimi osobami", są absolutnym hitem sezonu. Zdobywanie adresów IP, jak już ktoś słusznie zauważył jest nieskomplikowane i banalne, ale system Kafeterii tego zdecydowanie nie umożliwia. Nie tylko pierwszy lepszy informatyk nie mógłby zdobyć takich danych, ale nawet uzdolniony. Jedynym rozwiązaniem byłoby włamanie się do logów systemowych kafeterii, co wydaje mi się nieprawdopodobne z punktu widzenia kolezanki i jej watpliwych "odpowiednich" znajomosci, poza tym trzeba by było wiedzieć jak je przefiltrować, a jest to ciężka praca, bo to dane dynamiczne i są w ciągłym ruchu. Panie tutaj mają mężów informatyków-lamersów i polegaja na ich kazdym slowie... zupelnie bezkrytycznie. Tymczasem wiekszosc z nich to lamersi. NIE DA SIE ZOBACZYC IP-KA NA PODSTAWIE POSTOW, ZAPYTAJCIE OSOBY, KTORE SIE NA TYM NAPRAWDE ZNAJA, A NIE MEZOW. Ardnaskela, masz tragiczny nos, jesteś płska jak deska i na dodatek gluuupia blondynka... widzisz, ja jestem prawdziwym informatykiem i takie rzeczy mi nie umkna...

Ardnaskela jak zwykle pierdoli o tych IP, kiedyś mi wmawiała na jakimś topiku, że piszę pod dwoma nickami, bo jest to samo IP, a to było gówno prawda, stąd wiem, że to żałosna kłamczucha :). No chyba, że ktoś mi siedział na kolanach i pisał, a ja nie zauważyłam. :D Co to ludzie nie wymyślą, żeby innym zaimponować...

Gość Pewnie ze laska nie moze
miec IP... jak mozna wciskac takie bzdury.... zreszta nawet moderatorom gowno daje znajomosc czyjegos IP bo mnostwo osob ma kreator wirtualnych IP, co jest jeszcze bardziej banalne, np. IP z Australii albo z koziej dupy i mogę ich generować sto na minutę, dla kazdego innego postu.

ja kupiłam swojemu dziecku wózek za 600zł i był dobry mimo ze tani a używałam go 11m-cy a teraz mam spacerówkę za 280zł i tez jestem zadowolona nie zawsze jak coś jest droższe to znaczy ze najlepsze a dziecko jak zacznie chodzić to zazwyczaj nie chce siedzieć w wózku.Moja córka ma dwa latka i muszę ją przekonywać żeby wsiadła do wózka a czasami wsadzam ją na siłę pozdrawiam

Gość aska27
masz racje ja kupie za 5tys taki z kolami wielkimi i wiklina jak z filmu starego. aco pierwsze dziecki i stac mnie na to i widze jak matki na mnie potrza i nie wyszla bym w obrzydliwej spaceruwie z bazaru,,masz racje i cie popieram .niemoge patrzec na zle ubrane biedne dzieci,poco je wogule robic.NAlezy im sie cos od zycia.

Gość aska27
a po drugie to za 2tysiace to zadna rewelacij nie widzialam ,COS NORMALNEGO I Z ATESTEM WIELO FUNKCYJNE TO KOSZTYJE OK 4TYSIECY,A RESZTA TO SMIERDZACA CHINSZCZYZNA

Gość Aska a wiesz ze to totalne
bezguscie miec wozek z wikliny.... z wielkimi kolami... nawet za 5000 ha ha hah ah

Gość Sama jestes smierdzaca
chcialabys miec tyle kasy ale pewnie nie stac cie na jedzenie

Gość NICOLA27
ZA 2TYS TO ZADNEJ REWELACUJ NIE WIIDZIALAM ZACZYNA SIE COS NORMALNEGO OD 3TYSIECY,O CO TYLE SZUMU, ZA 2 TO HINSKIE BADZIEWIE SZKODLIWE DLA MALUCHOW

Gość NICOLA27
WLASNIE ZE WIKLINA I WIELKIE KOLA TO KLASA MASZ RAcje nie znaja sie brawo,ja terz o takim marze moze mi sprzedasz potem.

Gość Quinny to tez
chinskie badziewie ha ha ha

Gość Aśka 27 i NICOLA27
to ta sama gęba - te same byki - obrona własnego zdania- - beznadziejny szyk zdania w obu przypadkach -caps lock

prsoty wniosek z dyskusji .... lpo autorce \"widac\",że gra super \"dzianą\" ...w ogóle hm ...cool.... gdybyś miała kasę nie chwaliłabyś się ...nie poniżała.....nie masz klasy na marginesie....przykre - ale prawdziwe . byłby to dla Ciebie \"pikus\"wydac 2 000 tam czy siam .....ale Ty sie chwalisz ....szczycisz .....:O ....próbujesz wzbudzic zazdrosc ....takie żałosne to jest wiesz ? a ode mnie i mojega faceta sie \"odsun\" bo daleko Ci do krytyki innych - spójrz na siebie : dlaczego tak piszę ? bo przez cała dyskusje na 4 str.chwalisz sie wózkiem a nawet półsłówkiem nie wposminasz o dziecku ....tylko \"krzyczysz\" - \"zazdroscie...!\"ale czego ? snobstwa ...? tak ...dobre okreslenie ... jest róznica miedzy posiadaniem czegos fajnego orginalnego i wiadomo od dzis ze dobra firma \"nagradza\" wytrzymałoscia ....jakoscia ... Ale czy trzeba sie tak chwalic .....nawet majko-fajko nie wspomniałas o firmie tego wózka tylko wołasz \" za 2 tys....kupie\" za chwile \"za 4 ..\" jakies bzdury wypisujesz .... pomysl wiecej czule o dziecku a nie o chłodnych przedmiotach ... potraktuj moje słowa troche w przenosni , moze cos zrozumiesz.

Uważam osobiście że założenie tego głupowatego topiku to zwykła prowokacja, nie warta komentarza. Wszystkie mądre mamy olejcie dziewuchę bo jakaś niedowartościowana jest chyba.

Gość majka -fajka
hahahahaha bosch jaka zazdrosc

Gość
nie rozumiem jaka zazdrosc ? o co/ o wózek czy o kase?

Gość majka -fajka
ze bede miec wozek za 2000zl a inne kupia za 400zl i mysla ze maja fajny

Gość
myslisz ze wózek za 2 kawałki to powod do zazdrosci?

Net-ar po co dajesz się wciągać w jałowe dyskusje, przecież od razu widać że dziewczyna się nudzi w domu, pewnie nie ma z kim pogadać i głupie topiki wymyśla.

widac,ze to dla majki-fajki góra kasy te 2 tysie ...ineczej by sie tak nie \"jarała\" :P

Gość śmiać mi się chce
samo wyposażenie pokoju dla dziecka kosztowało mnie ok 60 tysięcy, w wcale się tym nie chwaliłam. Autorka podbudowuje się psychicznie-w rzeczywistości jest biedna jak mysz kościelna. Gdyby było inaczej nie ryczałaby na forum tylko poszła, kupiła i już. W środowisku ludzi którzy mają pieniądze to nic dziwnego i nikt z nich nie skacze po forum żeby się chwalić bo to dla nich normalne. Ja mam od przedwczoraj auto za prawie 700 000 zł . w garażu stoją jeszcze dwa starsze wycenione na ok 300 każde w tym jedno do sprzedaży, bo potrzebne mi miejsce park. dla nowego nabytku. I te są tylko moje. Mąż ma 2 kolejne. Nigdy się tym nie chwaliłam bo po co? kto ma wiedzieć to wie, bo mnie zna i widzi.Po co jeszcze mam bujać się i pisać kto ja jestem , ile zarabiam, ile wydaje na niepotrzebne rzaczy? Do autorki-kobieto nie masz zbyt wiele skoro prowokujesz ludzi i to takimi groszami. Pewnie na flakon perfum wydaje więcej niż ty zarabiasz przez kilka miesięcy.... szkoda gadać Odnośnie IP na forum. Tak to forum jest dobrze zabezpieczone przed dostępem do panelu administracyjnego osób postronnych. Nie oznacza to że DOŚĆ dobrze. .. namierzenie IP pani Majki zajmuje ok 7 minut.(właśnie zostało mi to pokazane)Jest tym łatwiejsze, że ta pani jest akurat założycielką tematu.

Gość
ja mam sledzia na łancuchu