Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka -fajka

nie kupie wozka tanszego niz 2000zl

Polecane posty

Gość majka -fajka
dobra daryjcie już sobie te prześmiewstwa ze mnie

a co w tym smiesznego?? Jak sie ma \"odpowiednią\" osobe w domu to wszystko jest możliwe:)

\"Po numerze IP człowiek sie wszytskiego dowie\" Czyli czego? Miasta i adresu kafejki lub miejsca zamieszkania? Czy może jesteś Wielkim Bratem i masz dostęp do naszych twarzy przez IP? Gratuluję poczucia humoru :-)

Gość majka -fajka
ok ok, sorki. Chciałam tylko wywołac dyskusje:) Przepraszam, udało mi sie tak. A tak na przyszłosc to nie denerwujcie sie tak tazdym topickiem, łatwo Was z równowagi wyprowadzic:) Troche dystansu mamusie. Pozdrawaiam Aga

Wszystkiego co wysyłał z tego komputera, np. mozna sie dowiedziec jakie wypowiedzi z tego forum były wysyłane z tego komputera i pod jakim nickiem:)

np. powyzsza wypowiedz majki fajki, była wysłana z innego kompa. Jaki z tego wniosek? Albo majka ma dwa kompy, lub ktos sie pod nia podszył. Proste

\"Odpowiednie\" osoby z taką wiedzą mają ciekawsze sposoby na jej wykorzystanie. Jednak przede wszystkim, nie masz dostępu do IP użytkowników kafeterii. Dla mnie to jasne jak słońce. Koniec i kropka.

a ja jezdze z moim dzieckiem polonezem za 2.600 lepsza jestem:) ale zmieniam juz niebawem na poloneza za 3000:)

Gość nonono
Nie powiem zazdroszcze! ale wątpię aby Majkę było stać na taki wózek nawet z 1000. Bo uwież mi, że ludzie który mają dużo kasy tak się nie chwalą tym jak Ty. A jeżeli faktyczne masz tyle kasy to widać, że jesteś pierwsze pokoloenie w butach. No cóż mam nadzieję, że może Twoje wnuki z tego "wyrosną" bo dziecko nie ma szans.

Gość majka -fajka podszyw
Ardnaskela tak to był podszyw nie mogłam z dziewczyny która założyła ten temat ot co zagadka rozwikłana ehh

a ja nie kupie tanszych wacików niz za 1.39

Jasne, że na podstawie IP można stwierdzić, jakie inne wypowiedzi były nadawane z tego samego nr-u, jednak nadal nie jesteś w stanie stwierdzić ile osób korzysta z tego samego kompa, chyba że stałabyś przy nim 24h na dobę, więc twoja wiedza jest niemiarodajna. Jak już wspominałam, nie masz dostępu do naszych IP, bo to fizycznie niemożliwe. Jeśli chciałabyć mnie przekonać: proszę, podaj mój IP :-)

Gość majka -fajka podszyw
widocznie wie skoro stwierdziła że jestem podszywem :)

to w takim razie gdzie sie podziewa prawdziwa autorka tego topiku?????

Z ARCHIWUM IP..............

Ha ha ha, zwłaszcza, że sama Ardnasknela zasymulowała podszyw... tak tak, bardzo miarodajne... Jasne... właśnie zademonstrowałaś, jak bardzo nieprawdopodobne jest to, że mogłabyś znać czyjkolwiek IP. Takie wkręty, to sobie możesz wkręcać, ale napewno nie mi ;-) Osobiście nic do ciebie nie mam, tylko nie chciałam, żeby ktoś się stresował lub miał wątpliwości, że pierwszy lepszy zawodnik może mieć dostęp do jego IP. Pozdrawiam ;-)

no widzisz, mysl jak uwazasz:) Guzik mnie obchodzi:) Ja osobiscie sama nie potrafie, ale jak poprosze o pomoc to mam:) Jak to mówi P. w informatyce nie ma rzeczy niemozliwych, a uzyskac kogos IP jest najprostsza rzecza:P I nie bede sie z Toba przekomarzała:) Milego dnia. A co do Twojej osoby... :P Zreszta sama wiesz lepiej

Gość tak rzeczywiscie
ustalic kogos IP jest proste:) kazdy poczatkujacy informatyk to potrafi:) przed chwila zapytałam sie meza

Gość ten topic
to jakaś tania prowokacja i nie ma co się wysilac i tłumaczyc czegokolwiek założycielce tego topicu

Naprawdę daruj sobie ściemy, że \"wiesz\" cokolwiek na temat użytkowników Kafeterii. To żałosne. Owszem, nie ma nic prostszego, niż ustalenie IP, gdy odbierasz od kogoś e-mail, ale NIE ZROBISZ tego na podstawie postów na Kafeterii. Gdybyś znała mój IP, to byś go podała. Nie zrobiłaś tego, więc mówi to samo za siebie.

Gość preawda
ustalic ip jest b. proste:) hehehe luckylady nie kompromituj sie

Gość hehehehehehehehehe
luckylady, jak taka cwana jestes. To wytlumacz mi jak ustalaja IP, kazda informacje ktora jest zamieszczona w sicie mozna zweryfikowac po IP!

nie wysilajcie sie, to nic nie da:) niektorzy sa madrzejsi:) Niech zostana w swojej madrosci, lepiej dla nas. Nie wiecie, ze niewykształconymi ludzmi lepeij sie rzadzi i manipuluje? Mniej wiesz dluzej zyjesz. Po co uswiadamiac?

luckylady, nie masz racji:) zapytaj sie bylejakiego informatyka i powie ci ze jest to proste jak młócenie cepem

Gość majka -fajka
i co fajnie jest sie podszywac? debilki bidoczki jedne