Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

35M

DLACZEGO MAM CHĘTKĘ NA STARSZĄ?

Polecane posty

dzień dobry! muszę nadrobic strary bo widzę że dzis wszyscy gdzieś przepadli ,oprócz oczywiście zapracowanej 40-tki , która na przywitanie zawsze znajdzie czas. Wir pracy dopadł i mnie , nie poddaje sie i pre do przodu , mysle że nie będe żałował. 40-tka może napiszesz czym sie zajmujesz , interesuje mnie co tak cię wchłonnęło? Ciekawski sie nie odzywa ,czyzby to był znak że wczorajszy wieczór był udany i odsypia albo sie jeszcze nie skończył :) . A jezeli chodzi o ciekawość ,margarita,to tez mnie zjada , myslę o tym jak flowers spędza czas na wczasach , szczerze mówiąc chyba jej zazdroszczę....;) .

ja też jej zazdroszczę....oj dobrze by mi zrobił choć krótki urlop. a tu sie nie zanosi :( pozdrawiam wszystkich.....

może latem cos zaplanuj , u mnie w tym roku na urlop 0 szans , wydatki się szykują ,nawet nie myslę . Pewnie na 2,3 dni raz na jakis czas gdzieś pojedziemy i tyle.

a ja nie dosyć że uwiązana pracą...nikt niestety nie moze mnie zastąpić / przewóz gotówki/ wiec polisy ubezpieczeniowe itd. to jeszcze duuuze wydatki....buduje dom :)

wczoraj było cudownie, mimo że bardzo relaksacyjnie i nie forsownie to dziś wcale nie mam energii:( jakiś wypluty się czuje od rana... Posprzątałem trochę, powalczyłem internetowo o zabytki mojego miasta(gdzie ktoś zamyślił sobie kamienice wybudować na terenie rezerwatu archeologicznego, a co gorsza inny ktoś mu wydał zgodę:/ QQQ!!! developerzy zniszczą wszystkie zabytki w Polsce:(

co z wami,gdzie sie podziewacie kobietki?

Witam łobuzy i łobuziary;) Praca mnie kocha w tym tygodniu i napewno to sie nie zmieni aż do jutra. Ale poniedziałku nadchodzi zwolnienie obrotów i male lenistwo. M35-> zajmuję sie prowadzeniem własnej firmy i czasami mnie dopada wir pracy , ktory jest zwiazany z tym ze duzo czasu spędzam za kólkiem i nie mam wtedy dostępu do komputera. milego popoludnia wszystkim zyczę:))

no,no ,40-tka czyli krótko mówiąc jedziemy na tym samym wozie . Tyle tylko że ty juz wiesz że w poniedziałek zwolnisz obroty,a ja dopiero pod koniec roku :(. Więc trzymajmy sie mocno! Wszyscy sie rozpierzchli po świecie ,ostatnio mało osób zagląda , proponuję cos z tym zrobić i czekam na ciekawe ,wciągające pomysły.Oczywiście tematyka tylko i wyłącznie erotyczna ;) !!

:)) Szkoda , że tu wieczorami tylko wiatr po kątach wieje:( A wieczór bardziej nastraja :) Margaritto.......Ty też poszłaś spać?:)

No to może pogadamy sobie na jakiś ciekawy temacik?? Może o facetach???;)

ale pustki na forum dzisiaj i też zaczęłam łóżko do spania szykować :) ale ni to żebym była spiąca......tylko gadać nie było z kim ;)

Mnie ostatnio nurtuje pewna kwestia. Otóz.... jakiś czas teamtu zgadał do mnie facet na gg. Rewelacyjnie sie z nim rozmawiało niemal o wszystkim. Po jakimś czasie nasze rozmowy przeszły na tematy damsko-męskie. Wiele sie wowczas dowiedziałam na co męzczyzni zwracają uwagę u kobiet, rozmawialam doslownie o wszystkim.o depilacji, sexie, itd. Oczywiscie były to tylko rozważania. I wyobraź sobie, ze po ilus tam przegadanych spotkaniach namowił mnie na kawę. Mieszkamy w tym samym miescie....Cdn .......tylko zrobie szybko mezowi sniadanie narano:))

Dodam , że facet do bólu inteligentny i błyskotliwy.W rozmowie telefonicznej zresztą tez. Opowiadał, ze raz w tygodniu spotyka sie z golegami na koszu, pozniej idą na piwo i tematem nr 1 są oczywiscie kobietki. I powiem Tobie, ze jak sluchałam lub czytałam jakie faceci maja wymagania to mi skóra cierpła. Pomijając , ze łonie to wymagane wrecz sa najrózniejsze wzorki to te cholery ;) krytykują nawet sluz ktory kobieta wydziela w czasie podniecenia. Ja byłam w szoku. No i pewnego pięknego dnia umowilam sie z nim na kawe. Wyobraz sobie ,ze przezyłam lekki wstrząs........ facet w moim wieku, z zóltymi od papierochow paluchami z włosami w nosie i w uszach. Obrzydliwstwo. I jak sobie pomyslę, I nachodzi mnie pytanie........ my mamy byc cacy od stop do glow a meżczyzni co? Ciekawa jestem , ktory da sobie ogolić przyrodzenie;)

wiesz...kiedyś też się nad tym zastanawiałam....zapytałam kiedyś nawet jednego faceta na forum co on robi dla kobiet...czym je zaskakuje.....to był bardzo zdziwiony o co mi chodzi... sami ograniczają się do golenia zarostu......na twarzy:) a od kobiet wymagają cudów.

doskonale wiem co przeżyłaś jak go zobaczyłaś :) hahhahaha wymagania ogromne tylko nie wobec siebie :)

Otóz to........ ale ja sądzę, że to my kobiety im na to pozwalamy. \"My\" w sensie ogólnym. Nie wymagamy zbyt wiele ,często sie zadawalając tym ze wogóle są:)

a ja myślę że to z wiekiem na nich przychodzi....to lenistwo.....młodsi są bardziej chętni do imponowania kobiecie :) starsi.....a szczególnie mężulkowie przyzwyczajeni do dostawiania wszystkiego na tacy pod nos i minimum wysiłku ze swojej strony.

Wracając do tego faceta to najchętniej uciekałabym gdzie pieprz rosnie. Ale wyszłam z tego grzecznie. Jak tylko go zobaczylam, to przeprosiłam, że mam tylko 10 minut a nie chciałam odwoływać spotkania ,zeby nie byc niesłowną. Eh .mowię Tobie.......masakra;)

Chyba masz rację............ młodsi są bardziej wyedukowani;)

a zauważyłaś, że mężczyzni na ogól wogóle nie mają kompleksow??? hahaha