Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekinio

wierszyki i piosenki dla naszych maluszków

Polecane posty

szukam linków z wierszykami i piosenkami dla mojego skarbika, jeśli macie jekieś ciekawe stronki to prosze napiszcie

a moze jakies wierszyki o Kubusiu Puchatku?? słyszałam ale grzebie juz od paru dni i nic niemoge znaleźć

Magda125 podała link i ja juz ściągnełam super stronka,

Gość edi1
halo nadal szukam kubusiowych wierszyków i piosenek mamy przedszkolaków może coś słyszałyście??

Kubuś Puchatek to miś malutlki. Nie palił Sportów, nie pijał wódki. Jedną miał wadę wśród zalet tylu O męskim ciągle śnił sex-appealu. Mruczanka, mruczanka, mru... Był miś Puchatek mała świntusia Że w poniedziałek - to zaraz musiał Brał za telefon co stał pod krzaczkiem Wołał Prosiaczka i... żył z Prosiaczkiem Mruczanka, mruczanka, mru... Wtorek zaś misio miał cały z głowy Los podarował mu obiekt nowy. Sam Kłapouchy przyszedł do niego: Weź raz biednego ... Kłapouchego. Mruczanka, mruczanka, mru... W środę zaś Kubuś głodnym był misiem. Rankiem: z Królikiem, wieczorem: z Krzysiem. I z tego własnie oto powodu Nie zdążył nawet... zjeść słoika miodu. Mruczanka, mruczanka, mru... W czwartek zaś myślał był skrobiąc misę W jakiej pozycji można z Tygrysem I gdy się wreszcie był zdecydował Wziął był Tygrysa i... zdeflorował. Mruczanka, mruczanka, mru... Piątek - był za to całkiem fatalny Bo się ten Tygrys zrobił nachalny. Kubuś miał dosyć, a Tygrys hardziej: Że to Tygrysy... lubią najbardziej. Mruczanka, mruczanka, mru... W sobotę chęć miał na bezeceństwo Więc, z braku laku, wziął i Maleństwo. A potem jeszcze troszkę z innymi, Z krewnymi troszkę... i ze znajomymi. Mruczanka, mruczanka, mru... Jak opowiadał jakiś podleco To z Kangurzycą miał też co-nieco. Lecz to są plotki z zazdości brane Nie był Puchatek... erotomanem. Mruczanka, mruczanka, mru...

Gość czytasz
Kseni takie bajeczki?

cholera jasna skopiowałam nie to co chciałam sorki głupio mi grrrrrrrrrrrrrr

Ekinio, wierszyki super, jestes bomba! :-D Juz dawno sie tak nie ubawilam :-D

Ja tez jestem za.Wierszyki super kiedys i tak nasze dzieci beda takie czytaly wiec lepiej zaczac juz wczesniej he he:P

Fasolki - Fantazja.mp3 (4140.65 kB) fasolki - Bal moich lalek.mp3 (8170.26 kB)

Gość kpc
kpcservice@wp.pl``

ekinio>> już ci mówiłam że wierszyku super tak sie uśmiałam że niemogłam :) dzięki za poprawe humoru :D

Barbara - Jeśli to nie problem to ja też poproszę - dorota@dabrow.com dziekuję z góry🌻🌻🌻