Naughty 0 Napisano Luty 22, 2007 Czy ktoras z Was ma policystyczne jajniki a mimo to zaszla w ciaze i urodzila zdrowego dzieciaczka ? Mam dzis doła :O boje sie ze nie bedziemy miec dzieci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Luty 22, 2007 wiem ze pewnie jest juz taki temat ale nie moge go odnalezc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Luty 22, 2007 moja mama ma policystyczne jajniki oraz mnie i mojego brata:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Luty 22, 2007 :) mam nadzieje ze sie uda staramy sie juz pol roku i nic :( wiem ze troszke trzeba poczekac i sie pomeczyc ale boje sie ze nas nigdy to szczescie posiadania dzidziusia nie spotka tak bardzo sie boje ze sie nie uda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arla 0 Napisano Luty 22, 2007 hej, ja jestem w podobnej sytuacji, staramy sie juz 3 miesiace i nic :( wogóle nie mam owulacji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty 0 Napisano Luty 22, 2007 arla no to mamy ten sam problem my juz kilka cykli mamy za soba i ogolnie tak jakos nie ciekawie mam nadzieje ze kiedys sie uda , w maju wychodze za maz i chciala bym miec dzieci bojesli sie okaze ze nic z tego to chyba sie zalamie ze zmarnowalam zycie mojemu facetowi . KAzdy chyba chce miec dziecko , nie chce mu tego odbierac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arla 0 Napisano Luty 22, 2007 a czy leczysz PCO? jakie masz objawy? napisz coś wiecej na temat Twoich objawów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Luty 22, 2007 ja tez mam i leczę. za pare lat jak zaczne się starac to zobaczymy czy mogę. ale ogólnie da się, bo to bardzo czeste zjawisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miniminimi Napisano Luty 22, 2007 Dziewczyny zapraszam Was na forum http://www.mamo-tato.pl/phpbb2/index.php sporo tam dziewczyn z PCO, ktore po leczeniu urodzily zdrowe dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rela Napisano Luty 22, 2007 Dziewczyny od wczoraj wiem ze tez mam Pco,boje sie ze nie zajde w ciaze!!! Placze jak bobr. Rozpoczynam lecznie od nastepnego cyklu bo nie mam owulacji juz od paru miesiecy!!! Bylyscie na usg? Moje jajniki nie zaciekawe,ale sa tabletki na wywolanie jajeczkowania,chociaz one nie zawsze pomagaja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzuzaa Napisano Maj 12, 2007 spokojnie.....od 17-go roku życia mowiono iże mam PCO ROBILAM BADANIA za dużo testosteronu ,DHEA dużo ponad norme,estrogenu jak przy menopauzie...proponowano laparoskopie ale mama odradzila że nie mam męża więc lepiej poczekać z tym bo pozniej większa szansa na dzieko, wiec czekalam.Byly często torbiele ,brak okresu ,albo bardzo nieregularny...częste wizyty u lekarza i każdy mowil że mogą być problemy z zajściem w ciąże.Pamiętam slowa mojej pierwszej gin żebym sie pzryzwyczaila do myśli że nigdy nie bede matką:(Jestem 8 M-CY po ślubie.Po miesiącu odstawilamJEANINNE I DZIALALIŚMY PZREZCALY CZAS.....I JEST CIĄŻA:)mam już nawet pierwsze usg ..przez 2 tyg nikt nie mógł uwierzyć ....DZIEWCZYNY-PCO TO NIE WYROK-SAMA JESTEM PRZYKLADEM.UDA SIE, TYLKO NIE DAJCIE SOBIE WMOWIĆ ŻE BĘDZIE ŻLE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Maj 12, 2007 Zuzaa, gratulacje :D Mi jakoś juz 5 lat się nie udaje :( Trudno - trzeba walczyc dalej. :) Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach