Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

to ja przybędę z tiramisu :D mężuś zrobił- przepyszne Limetka!!! co tam u Ciebie?? jak praca? skończona???

Kurka tak się wczułam w temat mojego ostatniego rozdziałau ze zapomniałam o bożym świecie i o zajrzeniu na kaffe :D Gokata - włanie widzisz, pisze jeszcze, ale już naprawdę jestem bliska końca i wykończenia się :D

Limetka... nie daj sie! Gokata to ja poprosze kawalek ... a dostaniesz odemnie karpatke:)LImetka dla Ciebie tez kawalek.....:)

nie ma sprawy :) Limetka no to Kochana jestes usprawiedliwiona- skoro jestes juz tak bardzo bliska końca to nawet kopniaka na \"zapęd\" dostaniesz- żeby poszło sprawniej :P a później nawet po dwa kawałki karpatki i tiramisu ;) ale oczywiście chcemy wiekimi literami przeczytac SKOŃCZYŁAM!!!! taki warunek- piszesz sie???? :P

Jasne że tak :) Tylko obiecuję ze tak krzyknę jak tylko napisze jeszcze wstęp i zakończenie, bo wtedy bede naprawdę wiedziała ze to już koniec :D A na pewno będzie to w przyszłym tygodniu, bo powiedziałam sobie że do końca tygodnia to juz mus :) Także jeśli pozwolicie to palacuszki zjem jeszcze dziś, a krzyknę w przyszłym tygodniu ;D Hmmm, i znów 3 kg więcej będzie, ale co mi tam :D

Witam Was drogie Panie. :) Jak Wam minął długi weekend?? Ja spędziłam cudowne dni w Pradze. Byliśmy tylko we dwoje i było naprawdę cudnie. :) Tak bardzo nie chciało nam się wracać. Znów dostałam okres i średnio mnie to pocieszyło. Tak sobie ostatnio myślałam nad swoim życiem i zastanawiam się, kiedy i ja doczekam się Dzidziusia. Mam piękne, nowe mieszkanie, cudownego, mądrego i odpowiedzialnego faceta, bieda mi w tyłek nie zagląda, nie muszę się martwić co do gara włożyć, mam porządne auta. I na co to wszystko, skoro nie ma tej jednej małej kochanej istotki, dla której można zrobić wszystko i dzięki której życie ma sens, dla której warto starać się o lepsze jutro?? Z każdym kolejnym miesiącem popadam w coraz większą depresję i coraz bardziej odechciewa się żyć...

Klempa.... odgoń ta wredna depreche!!!! Nie wolno tak myslec i załamywac sie! Głowa do gory!!!Mała istotka napewno wkrótce przybedzie do Was!!! :):):) Jade na działke pobyczyc sie troszke... najwyzej nie bede miała siły wrocic rowerem do domu...;) Zycze Wam Kochane przyjemnej soboty:)

Hej dziewuszki. Co tam u was slychac? Jaka macie pogode? Bo u nas chlodnawo i deszczownie. Chcialam troche pobiegac, ale nie wiem czy sie oplaca wyjsc, bo moze zaraz zaczac padac. Wiecie co, pobolewa mnie lewy jajnik, nie wiem o co chodzi.Martwie sie zeby to nie byl torbiel czy cos w tym stylu. Dzis moj 17 dc. Staranka byly od 10 do 14 dnia wlacznie, dzisiaj tez. Cykle mam 27-29 dniowe, wiec nie wiem o co chodzi. Do gina ide 14.05. Mam nadzieje, ze to nic powaznego.

heh :/ pewnie teraz wszystkie śpicie a ja jestem tak zdenerwowana, że nie mogę...:( ....tak by chciało sie pogadać, ale z kim? z samą sobą też dogadac sie tak trudno...............\" :( tylko to mi sie nuci w głowie buuuuuuuuuuuu

Heeej wszystkim! Gokatka - co się działo? Proszę odezwij sie bom cała w strachu :( Mam nadzieję ze wszystko w porządku!!

z Maleństwem- tak- chociaż pewnie nie jest Mu najlepiej z nerwami mamusi...:( dziekuje, że jestescie

Limetko- miałam ciężka noc...zupełnie bezsenną... mam cichy czas z mężem...i jest mi cięzko ale nie opowiem Wam mojej historii...bo jak sama o tym wszystkim myślę to nie mogę uwierzyć...no i to nie jest opowieść na ogólnodostępnym forum....wraca do mnie przeszłośc= mam schizy=nie potrafie sie dogadac z mezem=:( i dziekuje tak bardzo dziekuje ze jestes---- jestescie

Ok Gokatko - rozumiem, czasami nie warto niektórych tematów poruszac na forum, bo tylko sie to może źle skończyć. Pamiętaj jednak, że jesteśmy z tobą i zawsze możesz na nas liczyć, jak będziesz chciała pogadać na pewno ktoś ci pomoże, ja zawsze jestem chętna by posłużyc swoim ramieniem :) Wielki 👄 dla ciebie i maleństwa 🌻

dziekuje czasami sobie myslę, że najlepiej byłoby wyrzucić to z siebie włąśnie jako \"panna nikt\" i wąłsnie na forum...ale po co??????? wiem ,że jesteś - dziekuję---dobrze miec świadomość- sama swiadomość- że ktos jest

Gokatka - pamiętaj że cokolwiek by to było, co sie dzieje u ciebie, musisz teraz mysleć wyłącznie o sobie i dziecku - wy jesteście najważniejsi!!!!!!!!!!!!!!!!! A stres bardzo źle wpływa na ciążę, pamiętaj!!!

Limetko- własnie to jeszcze trzyma- ucze sie że nic nie jest ważne - tylko Maleństwo- największe szczęście mojego zycia- może brzmi patetycznie- ale tak własnie jest

Wcale nie brzmi patetycznie - tak masz myśleć!!!!! Ono wszystko czuje, każde twoje troski i zmartwienia, dlatego to że dbasz o swój Skarb nie powinno nikogo dziwić. Kochana przepraszam, ale muszę uciekać, bo trzeba coś do obiadu poszykować. Pamiętaj, ze na mnie możesz liczyć, jakbyś potrzebowała pogadać, służę ramieniem. Trzymaj się !!!!!!!!!!!

wiem LImetko- dziekuję- dobrej niedzieli :*

Gokatka- duże uściski dla ciebie i maleństwa - Limetka ma rację myśl przede wszystkim o dzidzusiu i o sobie. Łatwo się mówi gorzej wykonać , wiem , ale postaraj. Może z perspektywy czasy problemy trochę zbledną ajak dzidzuś pojawi się na świecie to troszeczkę wszystkie troski i zmartwienia się przewartościują. Tego z całego serducha Ci życzę ❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻 ❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻 ❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻

Gokatka... KOchana schizy to straszna rzecz... ale dziewczyny maja racje mysl o dzidziusiu... napewno wszystko sie ułoży pomiedzy wami!:)🌼