Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość aneta76
Witam dziewczyny!Jak ja bardzo się ciesze ze was znalazłam a szukałam topiku długo bo chyba go wcięło...ostatni raz pisałam do was z Anglii że zaszlam w 3 ciążę i dopierow Polsce sprawdzę co i jak.Tak więc termin mam na 22 września i będę mieć 3 syna!!!A tak liczyłam na dziewczynkę.Pozdrawiam was serdecznie i jeszcze raz ciesze sie że was odnalazłam

dzien dobry dziewczynki kochane! cio tam?pustki dzisiaj na forum jakies.ja nadalw kiepskim nasroju.moja Babunia umieraczekam na jakies obre wiesci ale jej stan sie nie poprawia:-(((Tatko tez z nowu w klinice.jestem klebkiem nerwow a do wyjazdu do posli jeszcze 23 dni:((( a co tam u Was?? A tY jOOJOJ masz dziedzi? caluski!!!!!!!!!!

Gość Zebra w paski
Dziewczyny przepraszam ze sie narzucam ale mam jeszcze jedno pytanko mam jakies dziwne uplawy takie geste biale bezwonne jest pelno tej wydzieliny nie wiem czy to dobry objaw ????????? czy to moze byc objaw ciązy czy raczej okresu bo nigdy wczesniej przed okresem nie mialam trakiej wydzieliny ?????????????

Gość do zebry w paski
U nie to było jednym z objawów ciąży!!! jasne upławy i było ich mnóstwo!

Gość do zebry w paski
miało być "u mnie to było jednym..."

a chcesz miec Zebro dzidziusia????? ile spoznia Ci sie@??? gdzie reszta moichkochanych dziewczynek?????????

Gość Zebra w paski
do zebry w paski>>>>> czyli mam jakies szanse ze to moze byc ciąża jakajaana >>>>> bardzo pragne dzidziusia 2 miesiace temu bylam u ginekologa pporobilam wszytkie badania i to moj pierwszy cykl ze starniami. dni plodne mialam na 99 % bo byl sluz i klucie jajnika, okres powinnam dostac dzisiaj jescze go nie ma wiec nadzieja jest :)

Gość Zebra w paski
czesc Ewa okres ma byc niby dzisiaj bo cyjkle mam 30-32 dniowe tylko ze nic narazie nie wskazuje na @ bo nie boli mnie brzuch tak jak zawsze przed @, moze to dobry objaw sama nie wiem jutro zrobie test i dam wam znac jesli chcecie :)

Bardzo chcemy... tescik najlepiej z porannego moczu.. i koniecznie napisz co wyszlo! a i nie martw sie czasami test nie wychodzi a jest sie w ciazy:)

Gość Zebra w paski
napisze napisze i mam nadzieje ze dobra nowine a jak nie wyjdzie ciaza to nie bede sie az tak bardzo zalamywac bo to moj pierwszy cykl starn !!!chociaz bardzo bym juz chciala byc w ciązy :):) a u was to juz wszytkie zaciązone na tym topiku bo szczerze powiem ze nie czytalam wszystkich postów :)???????

Gość Zebra w paski
no jasne dobrze ze chociaz ta robota przyjemna jest co ???? :P:P:P

Gość Zebra w paski
Ja juz uciekam dzis musze sie wykapac i prasowania mam mnostwoooooooo brrr nienawidze tego :P:P:P Takze DOBRANOC !!!

No Zeberko kochana, @ moze przyjsc,t narazie tylko jeden dzien. nie chce ci nadziei zabierac ale po prostu zrob tescik bo inczej bedziesz sie stresowac i to rowniez moze opznic miesiaczke::) koniecznie daj znac jak cos bedziesz wiedziala. A co u Ciebie Ewcia???tylko Ty tu zostalas??takie dzis pustki... u mnie smutek.tak sie martwie Babunia,Tata....no i jutro teramin @....zzzzz

No mam nadzieje!!!!ale tak straaasnzie sie martwie!!Ona juz zyje tylko dzieki maszynie,jest nieprzytomnapluca i mozg juz same nie pracuja:((( Chcialabym byc teraz w poslce,zobaczyc ja,a tu jeszcze 3 tyg.ahh....

Postaram sie tak wlasnie myslec!tylko to wsyztsko jest takie trudn kiedy jest sie tak daleko!!!1tak bardzo chcialbym ja zobaczyc..... ahhh. ide pod prysznic i jakis filmik wlacze.ciekawe czy @jutro mnie najdzie,wredota jedna:))

U mnie tez juz to paskudztwo nadejdzie 15.05... Ja tez uciekam oczka juz mi sie kleja... Pa i milych snow zycze:)

Gość Zebra w paski
Dziewczyny, nie mogłam wytrzymać !!!!!! Zrobiłam test i są DWIE grube krechy !!!!!!!! :):):):):):D:D:D Jestem taka szczęśliwa......................

no zebrawpaski ...GRATULACJE!!!!a na kiedy przewidywany dzidziuś?

Gość Zebra w paski
okres mialam ostatni 10 kwietnia cykle mam 30-32 dniowe, obliczyłam sobie date na takiej fajnej stronce i wyszlo mi na 20 stycznia 2008 r. !!!!!!!! :D w poniedzialek wybieram sie do ginekologa :) mam nadziej ze cos mi powie :)

Gość Zebra w paski
A tak w ogole to CZESC bo z tego wszytkiego sie nawet nie przywitałam :D

WITAJCIE WSZYSTKIE!!!!!!!!!!! Zebra!!!! tak bardzo baaaaaaaaaardzo sie ciesze!!! taka wiadomość to zawsze radość na wysokość sufitu ;) Jakaja---- jak mój Tatuś był chory i wiedzieliśmy juz , że umiera...modliłam sie ,żeby sie nie męczył długo, żeby nie był świadomy tego wszystkiego co sie z NIm działo...mimo rozdzierającego sutku, żalu, rozpaczy = egoizmu nie chciałam , zeby leżał jak niektórzy przykuty do łóżka, uzależniony od wszystkich i wszystkiego... Bóg mnie wysłuchał..i chociaż to było takie straszne, takie nagłe ( wszystko - i=diagnoza i smierć to równy miesiąc.............cieszyłam się, że Jego juz nic nie boli, nie cierpi, że wszystko jest juz dobrze....musisz byc dzielna...

Hejka!!!! Zebra!!!! Gratulacje! Super, że Ci się udało!!!! Jakajaana, bardzo mi przykro z powodu tego, co dzieje się wokół Ciebie :-( Wiem, co czujesz.... Moja Mama umierała 6 tygodni na moich oczach... Tak bardzo chciałabym, żebyś zdążyła zobaczyć sie z Babcią...