Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

słuchaj dla mnie to zabrzmiało \"dobrze ci tak\"..nie mam checi juz rozmawiac na ten temat kiedys pisałysmy o tym że ciezko jest przekazać we własciwy sposób na topiku to co sie naprawdę chce powiedzieć..poniewaz nie widzimy własnych twarzy...mysle że wiesz o co chodzi...cos takiego jest własnie poczatkiem WSZYSTKICH nieporozumien na topiku.tylko tyle moge powiedziec... ja nie zamierzam sie usprawiedliwiac i wyjasniac moich postów.

dziewczyny wiecie ze zapewniam wam rozrywke... wyglada to tak, że jak sie pojawiam..pojawia sie równiez pomaranczowy ktos i próbuje mnie sprowokować....czasami nie tylko mnie... \"majka a kogo podejrzewasz\"- w takim celu \"przyszłaś\" dzisiaj, prawda...mnie juz to nawet troche meczy tak to wyglada z mojej strony

Losie!!! co sie tutaj dzieje???!!! czy te \"pomarańcze\" nie moga sobie odpuścić?????????? tak sobie dziś myślę o Anik, Celtyce...:( jakiś dół podłapałam...nędza pozdrawiam

Gość stara tabelka
zróbcie nową tabelkę, bo z tego co wiem, to wiele staraczek jest zaciążonych a tu już nie zaglądają

Gość koparka100
do stara tabelka-----> skoro wiesz ze są nowe zaciazone, to moze sama zrobisz tabelkę ?:P chyba jestes lepiej poinformowana, niz dziewczyny z tego forum, wiec po co IM kazesz robi nowa tabelke ??!!

Dzieńdoberek :) Mam ogromną prośbę: porszę nic nie zmieniać w tabelce. Jeśli będzie trzeba to te które chcą same to zrobią, a nawet jeśli nie zaglądają już co niektóre to nie szkodzi, to nasza historia i tabelka przypomina nam o niektórych babeczkach, więc niech zostanie taka jaka jest :)

Bez sensu jest ubliżanie sobie na pomarańczowo. Jak chcecie komuś dołożyć, to miejcie chociaż odwagę się ujawnić. Piszę pod swoimi czarnymi nickami, a nie skradajcie się tajemniczo. Coraz gorzej się tu robi... Nawet nie będę pisać, że mam dziś doła, bo po jakimś czasie ktoś mi napisze, że mam tak, bo sama sobie zasłużyłam. No comment. :|

Gość stara tabelka
Nie wydaje mi się, żebym był dla kogoś niemiła. Byłam tu przypadkiem.

Majka1976 o dziewczynce marzyłam od początku i tak miało byc dopóki nie zobczyłam \"klejnotów\" na ekranie usg i tak sen prysną...

witajcie dawno mnie tu nie było , ale postanowiłam was odwiedzić . U mnie wszystko ok , no może poza bólem pleców , tragedia czasem ruszyć się nie można . Pozdrawiam limetkę , madziorkę ksasie motylek i intimke oraz anika , jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam . U mnie to już 29 tydzień . Waga no cóż nie będe się chwalić ale przybyło tu i tam :) martwię się co będzie w lato jak to zniosę , ale chyba dam radę nie ja pierwsza w końcu to co causy , uściski i trzymajcie sie kochane siostry wpadne tu do was za jakiś czas pa

Hello Babeczki kochane! jak widzę dalej nerwowo tu na topiku - chyba ktoś nam chce topik rozwalić , bo taka atmosferka rzeczywiście odstrasza .....Na mnie przynajmniej to działa , aż strach wchodzić...... Prośba do Pomarańczek - wszystkie żale i pretensje z innych topików zostawcie na innych topikach . Tak miło było tutaj..... Limetko kochana - co u Ciebie? jak się czujesz , jak maluszek :))) Mężuś robi jakieś masażyki , okłada całuskami ? :)))) Pozdrawiam wszystkie Mamusie i te przyszłe i te jeszcze niedoszłe :))) :)))

Gość majka a kogo podejrzewasz
sorry ale czy ja tu kogos obraziłam ?????????????????????????????? 1. zapytalam sie majki 2. zapytalam sie majki 3. wyrazilam swoje zdanie czy ja tu obrazilam majke np czy powiedzialam do niej ty taka i owaka ??????????? ludzie umiecie czytac ?????????????

Gość majka a kogo podejrzewasz
wszystko wam przeszkadza naprawde :(

Czesc dziewczyny DAwno mnie tu nie bylo ale milo wspominam ten czas kiedy na tym topiku spedzalam cale dnie i z nadzieja wyczekiwalm na pozytywny test ciazowy. A teraz kiedy jestem w ciazy to mam glowe zaprzatnieta masa innych spraw. Limetka ciesze sie ze wszystko idzie dobrze.Kiedy wlasciwie masz termin porodu? Intima30 Nie moge sie doczekac kiedy Tobie sie uda. I zycze powodzenia wszystkim starym znajomym i rowniez tym ktorych jeszcze nie mialam okazji poznac

kasik kasik mam pytanko jaka miałas wage przed ciążą a jaką teraz i w który to tydzień?ja przed ciążą sporo przytyłam u mężą na saksach w anglii z 55 do 65 a teraz w 22 tyg.ciązy ważę jakies 68 więc nie bardzo wiem czy to prawidłowo.

Leaaa!!!!! Heeeeej! Fajnie, że jeszcze czasem się odezwiesz :-) Szkoda, że tak rzadko :-(

Hej Dziewczynki!! :) Ale gorąco....ufff......lubie się budzić kiedy za oknem swieci słoneczko :)

Dzien doberek. A u mnie pogoda taka jakas nijaka.Co tam dzisiaj powiecie ciekawego?

cześć dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!! co tam dobrego??? Sheila, Karina, Intima :) Kasik- dobrze, że maluszek jest zdrowy!! a że figlarz ;)- no cóż- chce WAs jeszcze potrzymać w niepewności ;) Aneta- no i jak przyjęłaś te klejnoty?? mój doktorek już jest zadowolony- przytyłam dodatkowo 2 kg czyli razem już 4 :)

Sluchajcie...jeszcze z tydzien temu martwilam sie ze mam maly brzuch...jestem w 19 tyg...a teraz tak mi wywalilo ze sie nadziwic nie moge :) :) :)

Kasik- wiesz nastraszyli mnie z tymi kilogramami- ale ja też schudłam na początku i teraz gonię ;) od wczoraj mam liczyć i zapisywac ruchy dziecka.... wiesz z jednej strony nie chciałabym duzo przybrać- kolezanka ma już 18 kg na koncie a jest w 30tgc ja mam +4 w 26... żeby tylko to maleństwu nie szkodziło...pewnie bedzie małe- bo nie mam \" warunków\" na duże dziecko heh teraz to z Tyłu nie widac, ze jestem w ciązy ;) hihihi bo nosze tylko brzuch przed sobą ;) ciuchy tez z przed ciązy tyle że w pasie na gumkę Kasik...kurczę jak ja bym z Tobą na ten spacer poszła.......................:(

gokata - to wcale nie jest tak..:) ja tez niby nie mam warunkow do tego aby dzidzi bylo duze ale to wcale nie ma znaczenia. Ja dopiero wrocilam do wagi sprzed ciąży bo na początku tylko chudłam zamiast przybierać :)

Kasik - codziennie oliwką dla dzieci - słyszalam ze bardzo skuteczna :)

nie...pochowały się :( wiecie co?? Celtyka a własciwie jej milczenie nie daje mi spokoju...:(

Sheila - ja wypróbowałam juz Ziajkę z serii mamamia. - tania i dobra- świetna konsystencja i zapach , fissan- mazidło jak smary samochodowe, śmierdzi i brudzi ubrania a teraz jestem na etapie testowania pharmaceris- pierwsze wrażenie=pozytywne no i do tego oliwka w zelu............... niestety z racji tego że tylko brzuszek mi strzelił to skóra na dole pleców również- odnotowałam po rozstępie z obu stron:(