Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bega

DZIEWCZYNY NIE MA NASZEGO TOPIKU!!!!!!!!

Polecane posty

sluchajcie cos sie stalo, jestem taka [wściekły] zginal nasz topic!!!!!! czy to opatrznosc jakas? nie wiem, ale szlag trafil...wiec chodzcie tu!!!! powiadamiajcie wszystkie....!!!!!

no wlasnie??? i dlaczego???? mozeby do moderatorow napisac niech sie tlumacza??? co?

zdaje sie, ze od cholery tych topikow wykasowali!!!! co jest grane? jakies wiosenne porzadki w srodku zimy? bo nie wierze, ze nagle na wszystkich tematach bylo cos nie tak?

Gość a gdzie
lipcowki 2006 tez co za chamowa !!!!!!!!!!!

Pewnie przyszedł ktoś nowy(moderator) i zaszalał z klawiatura :D:D:D Szkoda tylko,że nikt się nawet nie wytłumaczy z tego co sie stało:O:O:O:O:O:O Tak jakby moderatorzy spali do 10-tej zamiast przyglądać sie forumowicza:O

Gość
co jest???mam na wychowawczym tez juz nie ma!!!!

dziewczyny...nie ma innego wyjscia.....musimy sie szukac i zakladac nowe!, przy okazji my sie poznamy ;) nie ma tego zlego prawda.... a powaznie, tak mysle, ze moze jakis limit postow przekroczyly te topiki? ale do cholery to powinnysmy o tym wiedziec, prawda? tak czy owak znajdziemy sie!!!

wrześniówki 2006 też usunęli 😭 napisałam do moderatora czemu ta cenzura?

Gość
dziewczyny,a byłyu was jakies kwasy na topikach,np z ,,pomarańczowymi,,?bo u nas spokój,wszystko super i nagle co jest????limitu na pewno nie przekroczyłysmy,bo są dłuższe na cafe!!!

u nas zero kwasow, zero pomaranczowych pieniaczy i awanturnikow, mila super atmosfera, temat caly czas aktywny, prezny??? nie mam pojecia?? ale zdaje sie, ze zadzialalo prawo serii.....albo jakis niedoswiadczony moderator nie ten guzik nacisnal? a moze stwierdzili, ze nasze rozmowy za dlugo sie ciagnal jak w brazylijskim serialu i trzeba temu kres polozyc? nie mam pojecia.... zobaczymy co nam odpisza???

bega-ja tez nas szukalam i nic,zero!!! taki fajny topik.... mam nadzieje ze sie odnajdziemy wszystkie:P

witaj Beguś! cale szczescie znalazlam Cie! bo jat jeszcze niebardzo oblatana jestem i myslalam ze cos popsulam. to chyba znak do zmiany tematu ttopiku

ja tez mam nadzieje ze sie znajdziemy no bo jak ja was tutaj znalazlam to pozostale na 100% znajdą :)

justi, mamutka!!!! hura!!!!!!!!!!! to trzeba caly czas odgrzebywac ten nasz ten topic teraz zeby kazda szukajaca widziala, albo mam pomysl! pisze nowy zaraz mnie znajdziecie tylko blagam czuwajcie nad nim, bo ja musze pilnie wyjsc!!!!!!

Hej Melduję się .No...nie źle.Cześć wszystkim:) Tak pomyślałam -może wczoraj przeczytali,że chcemy temat zminic-co? To możliwe? Tak czy inaczej widocznie miałyśmy zmienić.Nie ma się co martwic-znajdziemy si.e. Trzeba coś pisać aby był widoczny. Ja od razu zwróciłam uwagę ,ze Bega coś nowego założyła...i myślałam że wczoraj ustaliłyście nowy temat. Dziewczyny-gdzie jesteście?

jetem jestem:) tylko nie bardzo roaumię:( temat jest widoczny tylko wtedy gdy klikamy?

Hej ale kabare!!!! jak to bylo z tym tematem DOŚWIADCZONE MAMY: W OKCZEKIWANIU NA KOLEJNE DZIECKO DOŚWIADCZONE MAMY: MARZĄCE O KOLEJNYM MALEŃSTWIE moje propozycje, już wczoraj pisłalśy tym. Który temat ma być?

lili!!! hura, justina, mamulak....zalozylam kolejny temat bardziej wymowny, taki roboczy poki co, ale bardzioej widoczny!!! dbajcie o to aby byl na wierzchu bo ja musze wyjsc dziec niestety i nie moge nad tym czuwac!!!!

inka czesc, no tro niepotrzebnie zakladalam kolejny topic.... teraz znow sie rozproszymy...a ja musze wyjsc cholera,...inka powiadom mnie smsem co i jak ok> gdzie mam was szyukac w koncu!!!

Cholerka-próbuje sobie przypomnieć tematy które wczoraj wydumałysmy:) Inka,Anastazja,Roksi-pomocyyyy! było coś w tym stylu DOŚWIADZCZONE MAMY-MARZENIE O KOLEJNYM SZCZESCIU dOśWIADCZONE MAMY-W OCZEKIWANIU NA KOLEJNY CUD MARZYMY O KOLEJNYM DZIECKU.... podawajcie propozycje,moze coś jeszcze się \"urodzi\" Tak-żeby nas jak najbardziej obrazowało:)

Przeleciałam po tematach i widzę że strasznie dużo tych topików wykasowali. Ciekawe czy ktoś się wytłumaczy z tego??? Inka-nie ma wyjścia załóż topik pod którymś z tych tytułów wczorajszych. I na tych dwóch Begi -odeślemy dziewczyny pod nowy:) BO rzeczywiscie teraz się rozproszymy