Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

co jest grane ? gdzie jest panietnik nasz ukochany?

kurwa mac co za dupek pousówał nasze topiki??????????????

ANIA ---> nawet nie wiesz co się stało a juz od dupkow wyzywasz :O :O pogratulować 🖐️

hej, ja jestem ze styczni.ówek i nasz super topik tez wcieło

Teoria-jezeli przyszłas tu podnosic cisnienie to lepiej wiecej nie przychodz. Popatrz gdzie indziej jak tak pisza o zaginionych topikach.

Aniu, w tym samym czasie założyliśmy ten sam temat :). Zaraz pogrzebię i może się czegoś dowiem. Listopadówki też zniknęły :(

Tak Jola to jakis stary topik. Grzeb i dawaj znac.

ANIA ---> nie przyszłam podnosić ciśnienia tylko że wiesz zanim sie dowiesz co się stało może wtrzymaj sie z obelgami pod czyimś adresem ?? może nikt wam tematu nie wykasował i za godzinę , dwie będzie z powrotem ?? :O nam tez kiedyś zniknął topik (ponad 500 stron) jedna z nas napisała do moderatorów i po 2 godzinach topik wrócił więc czy jest sens od razu wyzywać ?? :O

Ok. Po co te nerwy :) Nasz też miał już grubo ponad 500 stron. Ja też już napisałam do moderatorów. Narazie czekamy. Dziewczyny, Anetka założyła nowy temat, narazie piszmy na tym, a jak tamten się znajdzie to będzie super (oby, bo chyba tego nie przeżyję :o)

Cześć. Teoria ---- oki masz rację, po co od razu wyzywać. Tylko zrozum tam było tyle naszych pięknych chwil, opisane ciąże, porody które przeżywałyśmy razem a potem pierwsze chwile z naszymi ukochanymi szkrabami, że można nie wytrzymać i coś palnąć. Skoro piszesz że Wasz topic wrócił to może i nasz da się uratować:-) Trzymaj kciuki.

Cos na poprawe chumoru 20 powodów dla których warto być facetem 1. Urodziłeś się mężczyzną 2. W szkole nikt nie ciągnął cię za warkocze 3. Twoje pierwsze doświadczenie seksualne pokazało ci, że nie aspirujesz do stanu duchownego 4. Przez telefon nie rozmawiasz dłużej niż minutę 5. Wyjeżdżając na wakacje lub w delegacje potrzebujesz tylko jednej walizki 6. Nie interesują cię kłopoty seksualne twoich kumpli 7. Potrafisz otworzyć sam butelkę wina, konserwę i słoik z dżemem 8. Lubisz skakać po kanałach tv i nie zatrzymujesz się na programie, gdzie ktoś płacze 9. Wszystkie twoje orgazmy są prawdziwe 10. Aby się ogolić, umyć i ubrać do pracy potrzebujesz 15 minut 11. Twoja bielizna nie musi być markowa 12. Jeśli masz 40 lat i jesteś kawalerem nikt tobie nie współczuję 13. Nikt nie przestaje opowiadać sprośnego dowcipu, gdy wchodzisz do pokoju 14. Nigdy nie przeszkadzasz kumplowi, który postanowił się upić 15. Mechanicy samochodowi z reguły mówią ci prawdę 16. Podziwiasz Jacka Nicholsona, ale nie chcesz wyglądać tak jak on 17. Ludzie nigdy nie patrzą na twoje piersi lub nogi, gdy do nich mówisz 18. Nie kupowałeś gazet z dodatkami o tragedii księżnej Diany 19. Nie obchodzi cię, czy ktoś zauważy (lub nie) twoja nowa fryzurę 20. Doskonale wiesz, ze pewnego dnia będziesz starym, brzydkim, nikomu niepotrzebnym Do teorii--napisałam to ogólnie jezeli nie rozumiesz i nikogo bezposrednio nie obraziłam

Najlepsze zwroty obcojęzyczne Najlepszy japoński kolarz - Szprychajaja Mucharata Znany japonski biegacz - Gonisuki Nabosaki Najlepszy zawodnik japoński sumo - Jajami Omate znany japoński złodziej mazaków - Tukosi Mazaki Najgroźniejszy japoński gwałciciel macasuki nabosaka Słynny japoński podglądacz - Kukazamura Szef japońskiej straży pożarnej - Zamała Sikawa Największy rumuński zapaśnik - Grigori Szczapopasku Japoński wynalazca namiotów - Nacomi Tachata Jak nazywa się najlepszy japoński drwal - Jajapiła Micharata Polak bez łazienki - Jan Szczydomiski Zastępca szefa największej fabryki obuwia - Nanogi Waciaki Znany Gruziński dziadek klozetowy - Abdullah Kałma Nawardze Jak nazywają się bracia którzy wymyślili rower - bracia samarama Po japońsku gabinet dyrektora - Jama chama Najlepsza piosenkarka - Miło Wyła Słynny rosyjski piłkarz - Kopacz Pokostkow Najszybszy biegacz rosyjski - Naskrutow Największy rosyjski karateka - Iwan Waliwdrewienko Najlepszy japoński piłkarz - Kiwa Jakotako

Drogie Bravo, drodzy koledzy i koleżanki. Mam na imię Dagmara. Moja sytuacja jest bardzo krepująca i nie wiem co teraz mam zrobić. Jestem już dorosłą dziewczyną i mam wspaniałego chłopaka o imieniu Marcin, którego kocham ponad życie i myślę ze on odwzajemnia moje uczucie. Jesteśmy już razem 6 miesięcy i postanowiliśmy dokonać Aktu Miłosnego, aby umocnić nasz związek. Niefart polega na tym, że ja jestem dziewicą, a z tego co wiem On jest już doświadczonym mężczyzną. Bardzo obawiałam się że nie spełnię jego oczekiwań, po prostu zawiodę! Na dodatek wszystkie moje koleżanki potraciły już dziewictwo i żeby mieć oczym rozmawiać z nimi, powiedziałam że ja również nie jestem jak to się mówi potocznie \"cnotką\". O tym fakcie dowiedział się Marcin od mojej koleżanki, która jest jego dobrą znajomą. Gdy Marcin zapytał czy to prawda, nie zaprzeczyłam. Ustaliliśmy nasz Pierwszy Raz na najbliższy weekend, ponieważ Marcina rodzice jadą na wesele. Bardzo się obawiałam bólu, oraz tego że Marcin posądzi mnie o kłamstwo, więc postanowiłam jakoś sobie poradzić. Nie chciałam przespać się z \"pierwszym lepszym\" gdyż kocham Marcina i chcę aby to on był moim Pierwszym Mężczyzną!! Akurat zdarzyło się tak że byłam sama w domu i postanowiłam uporać się z moja błona dziewiczą. Nie chciałam robić tego palcami ani jakimś twardym przedmiotem a na wibrator niestety nie było by mnie stać. Poszłam więc do lodówki i zobaczyłam nadającą się do mojego czynu kaszankę. Odpowiadała mi rozmiarem i grubością, była trochę za zimna i za twarda więc postanowiłam ja podgotować. Kiedy nareszcie ostygła, nasmarowałam ja wazeliną, i zaczęłam wkładać ją do pochwy. Poddałam się chyba za bardzo chwili i za bardzo ją ścisnęłam. Wtedy stało się najgorsze co mogło się stać!! KASZANKA SIĘ ZŁAMAŁA!!!!!!!!!! Rozpaczliwie próbowałam ją wyjąć palcami ale chyba trochę za bardzo ją rozgotowałam i niektóre kawałki kaszanki zostały mi w pochwie i nie mogę ich wyjąć! Wstydzę się iść do ginekologa a za kilka dni wyczekiwany przez naszą dwójkę upojny weekend!! Nie wiem co mam zrobić i do kogo się zwrócić. Co teraz pomyśli o mnie Marcin!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!! Zrozpaczona Odpowiedz Redakcji: Na wstępie pragniemy podziękować Ci za podzielenie się z nami swoim problemem. W twojej nader ciekawej sytuacji proponujemy Ci dwa rozwiązania: 1. Ekstrawaganckie w stylu new art. 2. Siłowe Pierwsze wydaje nam się ciekawe lecz może nie przynieść spodziewanych efektów. Musisz pokroić cebulę w kostkę ,a następnie podsmażyć ją na złocisty kolor na patelni (koniecznie na oleju z pierwszego tłoczenia). Następnie musisz dopchać ją do pochwy i robić 3-4 przysiadów tak aby zmieszała się z kaszanką. Potem zaproś swojego ukochanego na romantyczne spotkanie inicjujące. Przed pierwszym stosunkiem zaproponujesz mu więc kaszankę po staropolsku w wersji francuskiej. W ten sposób osiągniesz dwa cele: udowodnisz mu że bardzo go kochasz i jednocześnie pokażesz że świetnie gotujesz. Przypominamy Ci powiedzenie \"PRZEZ ŻOŁĄDEK DO SERCA\". Rozwiązanie drugie jest jednak o wiele bardziej skuteczne. Przygotuj patelnię na której miałaś zarumienić cebulkę. Następnie weź ją w prawą rękę i pie**olnij się nią z całej siły w głowę- bo tobie to już chyba nic nie pomoże! Z poważaniem Redakcja

Kasiulka28 ---> alez ja was doskonale rozumiem bo też nam było smutno jak nam nagle pewnego dnia zniknęło 500 stron naszych rozmów ;) i trzymać kciuki będe , żeby topiki wróciły a wrócą na pewno bo moim zdaniem to tylko jakiś błąd nie mogli aż tylu topików usunąć ;) tylko drażni mnie to co robi ANIA tzn wyzywanie byc może Bogu ducha winnych moderatorów nie żebym była ich zwolenniczką (bo też czasami nie rozumiem niektórych ich decyzji) ale nie zawsze oni ponosza winę za to co się tutaj dzieje

teoria cofnij sie do mojego drugiego postu.CZY JA NAPISAŁAM TO DO MODERATORÓW????????????????????bo nie kumam czaczy o co ci chodzi . Mógł to zrobic kazdy kto niedaj boze ma dostep. Tak,ze niestwarzaj problemu

heh ANIA Ty też najwidoczniej nie rozumiesz o co mi chodzi :O ale nie mam zamiaru z Tobą dyskutować i cokolwiek Ci tłumaczyć bo nie lubię takich agresywnych i plujących jadem \"mamusiek\" jak Ty :O :O 🖐️ zatem

Masz racje niebede tym bardziej z toba dyskutowac. A jadem nie zieje

halo, czesć :) melduję się Ja również napisałam do moderatora :)

Spokój dziewczynki;-) Przecież to TYLKO były emocje. Wyciszmy się .... :-) Teoria --- my Anię kochamy m.in. za to że jest taka wrażliwa i bardzo emocjonalnie podchodzi do tematu:-) Nie ma w niej jadu, więc wrzućmy na luz;-) Pozdrawiam. Aniu --- najdroższa jak się dowiemy kto to zrobił to wtedy ich dopadniemy oki???

naszych topików jest chyba ze trzy pisałam tam zeby pisały tu nasze laseczki.