Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

a ja czekam na mężulka pojechał do Tesko dzisiaj było dwóch klientów mieszkanie oglądać, najpierw emerytka przyszła juz nie mogłam jej słuchać wydziwiała i mądrowała się znawczyni jak cholera,

ooooo juz sie naprawiło.Juz zapomniałam jak to na cafe jest.Ale sentyment po ciąży został.

Mery dlaczego ja dopiero dziś zobaczyłam,że ty masz na imię Kinga?Królowo ty nasza:-)

ja jutro popołudniu to teściów jade a rano na zakupki nie wiem czy zajrze, chyba, ze u teściowej jakoś dam radę

Aneta- no nie wiem kochana czemu dopiero dzisiaj:) brawa dla Joachimka za wstawanie, napewno sie cieszył?

a Kornel dzisiaj buziaki mi dawał, ja mu cmokałam ustami a on papugował i też cmokał, smiesznie to wyglada:)

Joachim gryzł brzeg łóżeczka.Cieszy sie jak podparty pod ramionka stoi.Jak go puszczę to stoi przez dłuższą chwilę sam.Narazie sam nie wstaje.

HEja, no i cio?? No i nie zdążyłam Joli buziaków wysłać na to łażenie po plaży😘 A ja dzisiaj mam upierdliwca w domu i to ze skrzywionym poczuciem humoru tzn. mój małoletni syn zrobił nam dzisiaj niespodziankę w wannie i na stojąco grzmotnął kupę...ot co:D

poćwiczy trochę i sam będzie wstawał , mój juz wszędzie wstaje przy ścianie też aż strach, dzisiaj znów sobie guza nabił w brew sie walnął o podłogę

Mery a umie robić indianina podobno dzieci szybko to łapią.Moj ostatnio nawet babci przez szybę pa-pa zrobił.

Margo- mój tez dwa razy sie skupczył, pamiętm, ze kapaliśmy go a ja roześmiana do męzulka mówię jeszcze nam mały nigdy kupy w wannie nie walnął a tu po chwili rękę wkładam i płynie sobie serdelek:)

Joachimek jak siedzi i z przodu schyla się po zabawkę to potrafi do przodu polecieć i sie grzmotnąc.Dziś tak obdarł sobie noska.Wogóle to nowa sytuacja dla niego to padanie i czasem widze ze nie wie czy płakac czy nie.

Kornel już raz sobie brew obił dzisiaj druga a zaniósł sie płaczem strasznie, bidulek szedł do mnie zadowolony a tu rączka mu się podwineła i łepek na podłogę

no ten indianin w wykonaniu takich dzieci to fajnie wygląda.Mój pojął moze po 2-3 razach jak mu pokazałam i powtarza go sam kilka razy dziennie.

twoj Kornelek tez w mig pojmie.Dziwnie mi jakos tu na cafe bez fotek waszych.Zawsze widać z kim sie rozmawia.

a teraz juz naprawde lulu ide.pa Z nadzieją ze moze jednak jutro TT juz bedzie cudownie uzdrowione.

no dziwnie masz rację ale już śpiąca jestem pewnie mężuś zaraz z zakupów wróci i w końcu do wyrka lulu

dalej nie działa tt a my byliśmy na Kazimierzu było super pa,pa

Chyba nici z naszego tt krytyczny błąd i pewno nam skasują TT:(:(:(:(:(

ja też sie witam Ania, w weekend zawsze był u nas zastój, wiec ja jeszcze poczekam co z TT... potem się zobaczy.... mozemy troche tu popisać