Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

wiąże sie to z roczną opłatą, jeśli zbierze sie nas min 20 osób to wyjdzie nas (z moich wstepnych obliczeń) 3-5zł :D prosze proponować nazwę www.bla bla bla..... ;)

Ja jestem za :D Jeżeli jakiś fajny zarządca się znajdzie. OBIEKTYWNY :D I będa tam różne gify buźki i kolorowe pierdoły :D

spadaj asiapanda 2 .... bo nie jesteś naszą Asią, sio maż mówi, że brać serwer to nie tani, bo wyjdzie na to samo, że będą zawiasy, i brak polączenia, a drozszy będzie drozej kosztował, do tego musi być admin który dużo pracy bedize musiał włożyć i czasu, a tego mamy coraz mniej w ciagu dnia chyba trzeba wybrać jakieś gotowe forum

to moze narazie przeniesiemy się tam gdzie ta kolezakna podesłała linka a w międzyczasie pomyslimy

Sosna aleś świntucha. To jest nasza Asiapanda, tylko znając życie zapomniała hasła :D Myslę, że masz rację. Też to przemyślałam i uważam, że nie podoła osoba, która będzie miała forum prowadzić

przeglądałam juz chyba wszystkie i te mi najbardziej przypadło do gustu bardzo podobne do tt

AniuK, fajny ten noworodek Tylko ja nie chę przyklejac się do obcego tematu. Chciałabym, żebyśmy My wszystkie tam były, a nie stado innych dziewczyn. Na Was mi zależy ❤️

Widziałyście jaki październik2006 rozbudowany? Wydaje mi się, że tylko my to tak przeżywamy. Najgorsze nałogowce ;)

nie przenośmy się, przeniesiemy się ostatecznie... trzeba tylko zdecydwać gdzie

AniuK, no właśnie o noworodku mówię, że tam pażdziernik taki rozbudowany :D. A gdzie reszta???

założymy coś po czym nam nikt nie powie \" e, mamy już taki temat, macie swój usunąć i siędo nas dołączyć \"

Jola ale mozemy sobie swój osobny topik załozyc jak zrobiłysmy to na tt Tam jest kilka pazdzierników

Sosna....jak zwykle..... czytasz w moich myślach...... Ten noworodek jest fajny i e-mama jeszcze mi się podoba. Ale to w ostatecznośco. trzeba wyjaśnić sprawę z adminem jak TT już będzie działać. Może właśnie coś robią żeby ten critical error blebleble się nie wyświetlał i dlatego nie można strony wyświetić....