Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa mama

dlaczego skasowano topikstyczniowe przyszle mamy?

Polecane posty

jestem i ja :) normalnie załamka cikita, prośba do Ciebie, niech mężuś skrobnie jak zapisać na dysk cały temat z forum, żeby nie pojednej stronce, pozdrawiam\' ASia

ale mi smutno bez naszego topiku:O i zdjęć mojej córci nikt wczoraj pewnie nie widział:O szkoda..... i cóż my dziewczynki teraz zrobimy?

szczesliwa - ja widzialam :D sliczne jak zwykle Magdusia usmiechnieta od ucha do ucha :D Ale masz niezla numerantke, ja sie ciesze ze moj narazie nie wspina sie tak po meblach ;) chociaz nie wiem co lepsze bo to jego ulubione \"zabawki\" to mop, odkurzacz, wszelkie szczotki, scierki, srodki czystosci, bidet a nade wszystko szczotka do kibla!!! Juz nie wiem co z niego wyrosnie ;) Aha - i jeszcze wszelkie pomoce kuchenne, jak prawdziwy kucharz ;)

Gość wszyscy narzekają
tu na gimblę, a tam takie rzeczy są nie do pomyślenia! samo chamstwo tu jest! przykro mi że wam skasowali temat :-(

Pola dzięki:) moja jak usłyszy, że ktoś otwiera łazienkę to rzuca wszystko i leci zadowolona:) mamuśki to teraz będziemy ścigać się o otwieranie nowych stron:D następny wpis to 61, później 91 i tak dalej hi hi hi:)

Pola dzięki:) moja jak usłyszy, że ktoś otwiera łazienkę to rzuca wszystko i leci zadowolona:) mamuśki to teraz będziemy ścigać się o otwieranie nowych stron:D następny wpis to 61, później 91 i tak dalej hi hi hi:)

mam propozycje zeby na nowo założyc topik, bo pewnie starego sie juz nie odzyska.....napiszcie jak ma sie nazywac

moze niech bedzie prosto....tak aby np. szczęściara25 nas odnalazła a z kolei inne osoby sie nie myliły.....\"STYCZEŃ 2006\" to moja propozycja

no i niech mi ktoś napisze jak zrobic tą cholerną stopke!!!

ollka wchodzisz w preferencje u góry:) wpisujesz nick i hasło i później tam otworzy ci się okienko wpisujesz co chcesz i naciskasz potwierdzam:)

szczęśliwa mamo- daje tobie pierwszeństwo z tej racji ze jesteś starsza :-)

ale jest juz taki topik :O dawno nieaktywny, bo nasz wszystkie przyciagnal

http://www.styczniowemamy2006.fora.pl/ utworzyłam nowy topik dla nas- w nosie z tlenem jak takie historie się zdarzają:) zbyt ważne rzeczy się dzieją u nas by wszystko w jednym momencie tracić. ja na ten moment nie mam czasu za bardzo pisać ale się odezwę. buziaki