Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

dziewczynki dziekuje bardzo za gratulacje i zyczenia, Wam tez zycze upragnionych dzieciaczkow :) Rady wasze bardzo cenne, zmobilizowałam swoj organizm i pokarmu jest wiecej ciesze sie ze mala sśe pierS, mysle ze wszystko sie unormuje juz pomalu zaczyna mi kap kap jak kamie z jednej to dobry objaw, nastawiam sie b.pozytywnie. Narazie wysyłam wam fotki szpitalne potem jak wgram to wysle inne http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d1082e338bd2825.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bceb7297d7fd6ca5.html

Dana kochana ta Twoja córeczka jest sliczna wiesz aż mi łezki poleciały,tak sobie pomyślałam że gdybym tej pierwszej ciąży nie straciła to też dzidzie bym już miała miałam termin na 2 maja:( ciesze się Twoim szczęsciem ale jakoś dół mnie złapał chyba

No, stosik poprasowany, Małgosia zasnęła. Opiekunka zabrała Marysie na trochę do siebie. Trochę kiepsko się czuję. W głowie się kręci i wybuchy gorąca. Dana, mała prześliczna, jakie pełne usteczka. Będzie z niej piękna kobieta :).A jak ty się czujesz po CC?

dana no widac ze to kobita jak nic:D👄 ,dana czy została Magdusia????ale dana twoja dziewczynka to taki paczus,super ma nózki takie grubiutkie:)super,na prawde fajnie masz..........nasteczko zobaczysz doczekasz sie tez swojej małej istotki na ziemi:)👄❤️

maju a ty juz dostałas @ po porodzie??? bo moze sie zbliza co????jak tak sie zle czujesz??

Moni, jeszcze nie dostałam @, karmię cały czas piersią. Przy Marysi dostałam po 8 miesiącach od porodu.

Dana-naprawde słodka ta Twoja Malenka:)I jaka pyzunia:) Wcale nie widać,ze wcześniej się urodziła.Wyglada na duże dzieciątko. Napisz koniecznie jak przeżywasz to ponowne macierzyństwo? Moni,Maja:) Maja-a może ty w ciążey jesteś?

No coś ty Lili, raczej to niemożliwe :)

Wiem z doswiadczenia ,ze podczas karmienie nietrudno o Niespodziankę. Chociaż jak poprzednim razem dostałaś po 8 miesiącach @ to pewnie będzie podobnie:) Ja za każdym razem po ^6,7 tygodniach przy karmieniu na żądanie;) Jakiś fenomen jestem:D albo dziwoląg...

No Ty wiesz najlepiej:) Jak mówisz,ze nie ma takiej mozliwości to nie ma:) U mnie była...;)

Dana-maleńka jest urocza,tak słodziudko sobie śpi. Maja-ja też w tym miesiącu kończę 34 lata ale ja jestem byk:D Moja królewna niedługo skończy 3 miesiące,jak ten czas leci.Dzisiaj rano się uśmiałam,bo zanim zaszłam w ciążę zastanawiałam się czy nie sprawić sobie kotka,a teraz ona czasami mi przypomina takiego maleńkiego kotka,gdy śpi to tak mocno wygina kręgosłup do tyłu że jestem w szoku,śmiesznie to wygląda.:D Dzisiaj wdepłam do ciucholandu bo ponoć są tam fajne ciuszki dla małych dzieci,no i rzeczywiscie kupiłam kilka,a nawet kamizelkę,na rozm.116 :D A co tam ,poleży i poczeka,zrobiłam zdjęcia to wam pokażę,ale najpierw je wgram.:D

Agunia, zrób też fotki Agatki, dawno nie widziałam jej, chyba że coś przeoczyłam.

czesc doswiadczone Mamy, moje malenstwa to Marcin 4 lata, Wojtek 2 lata i kruszynka w drodze - termin mam na 22.10. Jestem dzis w dolku i pomyslalam o odwiedzeniu forum.Mam bardzo duzo obaw jak to bedzie? W tej chwili jest mi trudno. Pracuje normalnie, mialam 2 tygodnie L4 bo strasznie wymiotowalam, teraz mam to za soba, ale pojawily sie inne rzeczy - jestem nadpobudliwa, mam zawroty glowy, a dzis jeszcze te bole podbrzusza. boje sie o to jak sobie poradze :-(

Maja- twoja Małgosia jest cudna,a w tych sukienusiach wygląda prześlicznie.Wygląda na grzeczną dziewczynkę,czy tak jest w rzeczywistości?:D

Hej Zanuś:) Witaj wśród nas:)] Jak widzisz ja mam podobne różnice wieku(nawet mniejsze) i jakoś sobie poradziłam:D Na pewno wszystko będzie dobrze. A zbliża się teraz najlepszy czas ciąży:)

Tylko te bóle podbrzusza-musisz uważać i powiedzieć o nich lekarzowi.

Witaj Żanuś, zobaczysz poradzisz sobie. I u mnie jest podobna różnica wieku. Między Małgosią a Marysią jest 2,5 roku. Nie powiem, że jest łatwo. Mąż wyjeżdża non stop, wraca w weekendy. I czasem dochodzi opiekunka, ale nie co dzień. Teraz wypracowany mam już rytm dnia i nie wyobrażam sobie innego życia. Co do bóli podbrzusza też miałam przez rozciągającą się macicę, ale rzeczywiście lepiej skonsultować to z lekarzem. A jak bliscy? Masz jakąś pomoc? Ja też pracowałam do połowy ciąży. Pozdrawiam!

Agunia, Małgosia jest najgrzeczniejsza z całej trójki, pogodna i spokojna.

to poczatek 16 tygodnia po 3 miesiacach mdlosci i wymiotow myslalam ze teraz wchodze w trymestr pelen energii, ale cosik nie bardzo, jestem zmeczona, rozdrazniona, a te bole to nie wiem czy przypadkiem nie od dzwigania. chyba pojde szybciej do lekarza wizyta wyznaczona mam po 20.05

Żanuś, te huśtawki nastrojów to też normalka.Staraj się jak tylko masz okazję odpoczywać.

bol ktory odczuwam jest inny niz do tej pory czulam w zwiazku z rosnieciem malenstwa-rozciaganiem sie macicy i rozluzanianiem wiezadel; pomoc mam ze strony mojej Mamy i rodzicow meza maz niestety w kanadzie- na pare dni przed wyjazdem dowiedzielismy sie o malenstwie w drodze, wspolnie zadecydowalismy ze jednak pojedzie do pracy Cinek- 4lata chodzi do przedszkola, mlodszym 2 latkiem Otkiem zajmuje sie babcia, ale wieczory najczesciej jestem sama - odbieram chlopcow i wracam do domu, czasem jest moja Mama, w weekendy staram sie spotkac sie z przyjaciolmi - wariuje w domu sama z dziecmi, jestem nadpobudliwa, mam wrazenie ze jestem teraz szczegolnie zla mama

zanus-witaj👋 wiesz,ja ciebie rozumiem bo moj maz tez mi wyjezdza czesto nie widzimy sie miesiac a on wpada na kilka dni na szczescie w lipcu juz koniec tej rozlaki siedze sama z dwojka dzieci tez mam rozne dolki:) ty masz ten plus ze masz mame,ja niestety nie dlatego zawsze musze liczyc tylko na siebie moj tata tez wyjezdza zycie w samotnosci nie jest mi obce to normalane ze mamy lepsze i gorsze dni sprobuj zajac sie czyms,pograc z dziecmi w jakas gre,poczytac ksiazke wyluzowac,zobaczysz dolki mina i bedzie dobrze a z bolem brzuszka,badz pod kontrola:D

cos mi sie pomylily emotki:( dziewczyny tak strasznie boli mnie brzuch,jak na @ wczoraj bylam taka radosna,a dzis ??????? lece na 17ta na zebranie do synka-zobaczymy jakie ocenki ma moj gagatek:P

dzieki mamulka za wsparcie, jest mi potrzebne musze sie wziac w garsc, dla chlopakow i mam nadziej ze dla dziewczynki, ktora rosnie pod moim sercem

zanus-ja tez jestem czlowiekiem,kobieta i mam rowniez nie raz zle dni:) zobacz jakie masz szczscie,masz dwoje zdrowych chlopcow,szykuje ci sie coreczka!!!- czy to nie wspaniale??? masz meza,ktory jest daleko,ale zarabia na was,on tez sie poswieca i na pewno nie jest mu lekko masz obok kochajaca mame:) same plusy zanus:D nie ma watpliwosci hehe

Żenuś ale co masz na myśli pisząc że jesteś nadpobudliwa? To ze jesteś nerwowa? krzykliwa? a moze jeszcze coś innego? Wiesz,nie dziwię ci się przy dwójce chłopców,wiem coś o tym.,ale może jak poczujesz się lepiej to postaraj się więcej czasu się nimi zająć,gdzieś ich zabrać.A te bóle to lepiej wyjaśnij,to napewno od dźwigania.Ja dźwigałam zakupy i zaczął stawiać mi się brzuch.

Boże,jak ja pisze .Miałam napisać żebyć więcej czasu z nimi spędzała,ale chyba domyśliłaś się o co mi chodziło?