Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaola74

rodzimy w lipcu 2006

Polecane posty

Widzę ze dzisiaj kolosalne pustki :-( Nie mam z kim pogadać... jak tak to ja też spływam. Ide uprzątnąć kuchnie i coś zjem. Został mi 1 kg do wagi sprzed ciązy. Schudłam już 5 kg. Już... a moze dopiero!? Kiedy zaczynacie świąteczne porządki? Ja od przyszlego tygodnia. Ma byc ciepło więc fajnie będzie myc okna. Myślałyście o menu na święta. Moze macie jakieś fajne - łatwe przepisy? Ja lubie gotować, szczególnie szybkie potrawy. I moze zrobię sama jakies ciasto. Nidy nie piekałam. Zawsze robiłam na zimno bądź z pudełka. U mnie ciast nie ma kto jesć. Mąż nie lubi, Damian... :-) a ja sama nie zjem. Więc mało piekę.

🖐️ ale rozgadane jestescie:P basiasz niestety nie pomoge tobie w sztuce kulinarnej chociaz pascal robi swietna rolade z owocami jkets naprawde pyszna jak znajde podrzuce link.u mnie na swieta to tradycyjnie bigos,salatka,jajka pod wszelka postacia i wedliny a z slodkiego to sernik i rolada pozdrwiwam i gratuluje dojscia do wagi

\'Witam!! Magda mialas niezla przygode nie zazdroszcze ale bedziesz miala sie z czego smiac. Aniulka grzeczniutka jak patrzyla jak ty przycinasz krzaczki , nie wiem czy Dawid by usiedzial... A my wczoraj bylismy na zakupach z mezem dzieci zostawilam u tesciowej, otworzyl nowe centrum Plaza i sporo w nim fajnych butkiow, tez troche sie opkupilam ale nie kupilam butow, maz tez poszalal z zakupami. Troche dzieciaczkom tez kupilam. Czas tak szybko leci ze juz swieta za pasem , u nas szaro buro i zimno nie mozna nawet wyjsc straszne. Musze wyslac kartki chyba je przez weekend wypisze i wysle. Jutro idziemy jeszcze na urodzinki do kumpeli, a w niedziele mamy gosci. A jesli chodzi o gotowanie na swieta to nie mam zadnych specjalnych przepisow, tez pieke sernik, a napewno pojdziemy to rodzicow i tesciow na obiadki wiec bedzie luzik... Narazie zmykam

Magda o fajnej godzinie piszesz? hahhaa Ciekawa jestem jak ty obchodzisz swieta ???

******mamusia77 Fajne ubranka. Podobają mi sie komplety. Dziewczyny co myslicie o noworodkach.pl? Widzę ze nie wszytskie tam są z nas! ****Magda125 A ty klikasz tu i tu? No to niezłą miałaś przygodę! :-) Ja bym wolała jedno forum. Czasem tu nie mam czasu was czytać i pisać a co mówić rozdwajać sie na dwa. Dla mnie to forum jest takie samo jak tamte Ineski? A może sie mylę!?

Zaraz wychodze wiec skrobne pare slow... Basiasz ja nie mam czasu aby klikac i tu i tu narazie tylko czytam tutaj i pisze.

Hej. ******Magda125 Czemu raz jesteś Magda125, a raz MAgda125 i obie czarne? Ja w pracy. Jutro moze jedziemy po fotelik samochodowy. Już w tym Damian ma nogi na oparciu fotela. Niby do 12 kg a on juz tam ledwo włazi. A pasy nie zapinam bo już nie ma jak w tej kurteczce! A wy w końcu zaopatrzyłyście sie w foteliki?

Gość ale napisalas
magda to fajnie ze ze wzgledu na gibsie pewnie dziewczyny piszace uciesza sie czytajac to

Ostatnio pedaiatra powiedziała ze Damian jest duzy na swój wiek. Wysoki. Szybko rosnie i się rozwija. Mówiła ze rówieśnicy jego z lipca mu nie dorównują w umiejętnościach i wzroście. Waga nie wiem jaka na dzien dzisiejszy bo nie ważyliśmy.

Gość ale napisalas
basiarz bo tam jest ogolny temat dla mam z kafeterii sa i majowki i czerwcowki i lipcowki kto ma ochote dolacza jak czytam to widze ze dziewczyny chetnie witaja nowe

*****Flipsik I jak coś orientowałaś sie w sprawie o której ostatnio pisałyśmy?

Witam Ja piszę forum kafe i noworodek i jeszcze wielu innych, ale dotyczących budowy. basiasz z tego co piszesz, to z Damiana faktycznie mądry chłopak wyrośnie i duży. :D Pozdrawiam

A i jeszcze jedno. Pisałam wcześniej o przepisie na mazurek wielkanocny i basiasz pisała o przepisch na święta i cooooooooooooooooooooo???????????

Witam! Ja miałam dziś wizytę mojej mamy, więc dopiero teraz mam czas żeby coś napisać. Wczoraj moje cudo skończyło 8 miesięcy:) Z tej okazji zaprezentował nam 2 nowe umiejętności - siadanie z leżenia i wstawanie w łóżeczku:) mamusia - bardzo mi się ubranka podobają, ale nie znam ich, nie wiem jak w rzeczywistości się noszą. Basiasz, ja mam większy fotelik od Bożego Narodzenia. Ja mam taki firmy Nania, nic specjalnego, ale i tak mało go używamy. Pozdrawiam!

witam zajrzalam na tamto forum ale basiasz ma racje ze jest bardzo podobne do tamtego i jak dla mnie malo wyrazne.zreszta ja zostaje tu jak juz kiedys pisalam. ale koniec tematu. dzis dostalam @ pierwszy raz od 15 pazdziernika 2005:) zuzolina zastrajkowala i od paru dni nie chce jesc obiadku.ani mojej roboty ani z sloika tylko owoce a i przez to ze wciaz siedzimy w domu to znowu dostaje cyca popoludniu..wogole to mam dola bo caly dzin siedze sama w domu zuza jest strasznie absorbujaca sama nie moze zostac bo juz krzyk ,i ciagle mam ja trzymac zeby stala nawed przewijac musze na stojaco...ryczec mi sie chce a najgorsze jest to ze czasami marze o powrocie do pracy. mamuska ciuszki fajne i ladne wzory szkoda ze strona wojcika ma taki maly asortyment bo w sklepie maja duuzo wiecej i gatunek jest swietny.u mnie tez jest plaza ale za daleko wiec nie jezdze wole browar. http://www.poprostugotuj.pl/ nalezy wejsc w przepisy a potem wpisac rolada pavlova jest zaj.....a pozdrawiam

****edyta28 Dzieki za stronkę. Coś już pichciałaś z jego przepisów? Gratulacje @ :P Jak sie z tym czujesz? A co do jedzonka Zuzi! Moze ma takie dni. MOże sie odchudza :D Współczucie z okazji doła. Musisz to przetrzymać, moz eto przeslilenie wiosenne! A przypomnij kiedy wracsz do pracy? ****Zieloneszkiełko Fajnie, ze jesteś :-) ****Magda125 Poradzisz sobie z okanmi :-) to nie pierwszyzna. Ania ci pomoże :-) szczególnie układać w szafkach. A czemu jesacze fotelik przyczepiacie tyłem do kierunku jazdy?

Hej Dzieki magda Edytkon niestety nie ma tam przepisu na ta roladke co podalas? narazie zmykam

No ja chyba slepa jestem juz widze ta rolade a ja myslalam ze to miesna... Ale fajnie ze piatek lubie piatki bo caly weekend mamy dla siebie nie ma pracy!!! Na soboty mamy kulinarne tradycje, rano maz idzie po świeze pieczywo i pozniej przygotowuje angielskie sniadanie czyli: osobno samzone pieczarki plasterki, smazony becon, jajecznica, no i fasolka w socie omidorowym hensa, do tego swieze buleczki... pycha juz nawet maly zajada jajecznice... Obiad gotuje ja i zawsze jest barszcz czerwony z grzankami, i spagetti z róznymi sosami ale przewaznie sos slodko kwasny lub bolonski. Chyba ze jest fajna pogoda to wymykamy z domciu ale to najczescie latem... A ja juz fotelik przelozylam i maly patrzy tak jak wszyscy i jest z tego bardzo zadowolony... Edytko super ta rolada moze ja zrobie i sprubuje...

dziewczyny rolada jest naprawde ekstra tylko uwaga bardzo malo jej wychodzi wiec ja zawsze robie dwie:) a i polecam kupic dobry papier do pieczenia bo to bardzo delikatne ciasto. czasami pichce cos z jego przepisow i sa one bardzo pyszne bez @ zylo mi sie sto razy lepiej juz calkiem zapomnialam jakie to uczucie:P dobrze ze w czoraj na aerobibu mnie nie dopadla bo obciach na calej linii basiasz pytasz o prace do tej w ktorej pracowalam napewno juz nie wroce bo byla to praca po 12 godzin a wiec nie wchodzi w rachube,wiecie ja sie martwie ze jak zuza nie je to nie bedzie miala sil i wogole anemia .wiem ,wiem ze zaraz pewnie mi powiedzie ze to nie tak ale taka juz jestem.kurcze bez super niani chyba sie nie obedzie.czy wasze dzieci tez musza miec was na oku,a jak nie to krzyk? mimo ze swieta spedzam poza domem to musze wziasc sie z porzadki chociaz i tak odrazu po nich wchodzi malarz wiec za bardzo sie nie bede przykladac.:p kupilam sobie zaj@#$% dzinsy na chandre!!!! kolorowych snow do jutra pa pa karaluchy pod poduchy{czesc] a

witam i udanego weekendu zycze u nas sloneczko ale strasznie wieje no nic wpadne potem czesc

Witam U nas tez dzis strasznie wialo, ale juz teraz jest lepiej wlasnie wrocilismy od kumpeli z urodzin maly sprawowal sie idealnie , do wszystkich sie smial a o 18 ,30 zasnal i spal az do 21 w sypialni u kumpeli. Teraz kiedy przyjechalismy do domciu wypil mleczko i spanko dalej moj anioleczek. Starszy anioleczek tez spi , ma ostatnio bzika na punkcie ksiezniczek wiec ostatnio w H&M kupilam jej koszule nocna z ksiezniczka jest zachwycona!!! Co myslicie o tej kolekcji Madonny co pokazala sie w sklepachH&M?? Edytko ciasto tez napewno upieke na poczatek jedno aby wyprobowac... A jesli chodzi o krzyk malego to tez placze i sie denerwuje jak mnie nie widzi albo kogos innego w pobilzu, ja mam ten luz ze siostra jak przychodzi z przedszkola to siada z nim na kocu i wariuja a maly az piszczy ze szczesia , duzo mi pomaga moja dziewczynka Ale rozumie cie ja musze wyjsc przynajmnie raz w tygodniu gdzies sama bo bym w domu zwariowala taka juz jestem... Nic koncze bo jeszcze wipisuje karteczki swiateczne... MAz skerca biurko bo kupil sobie nowe jakies duze do swojego biura. pappa Acha Edytko jak przyjedziesz do nas to napewno zaserwujemy ci sniadankoi...

mamuska chyba zostalysmy we dwie :p kolekcji madonny nie weidzialm bo nie kupuje dla siebie ciuchow w h@M.moim ulubionym sklepem jest reserverd i uwielbiam go:) wogole to jakiegos pecha ma moj bartek bo po pierwsze w srode zgubil komorke i to w drodze do samochodu musiala mu wypasc czuyli dwa pietra w dol jak schodzil musial ktos z sasiadow wychodzic i podniesc i sie do domu schowac bo bartek zorjentowal sie przy aucie i cofnal do domu wiec wszystko trwalo okolo 3 minut.i to mnie w@#$% bo rozumiem na ulicy gdyby zgubil ale na klatce gdzi praktycznie kazdy kazdego zna....ech szkoda gadac>>>>juz pal licho telefon ale karta z numerami bo amy teraz klopot.otoz byl tam numer do swinoujscia do pana od osrodka do ktorego jedziemy i teraz niewiem jak sie z gosciem skontaktowac,a nie moge przypomniec sobie strony w necia,sprobuje wyciagnac biling z komorki to moze uda mi sie odnalesc.problem jets w tym ze ten osrodek sklada sie z pokoji ale kazdy nalezy do innego wlasciciela juz dzis obdzwonilam pare ale nici jetsem zla bo w ciemno nie pojade ii bede znowu musial cos zmnalesc a kase wplacilam coprawda nie cala ale 300 zl pieszo nie chodzi:( a druga sprawa to taka ze u nas w firmir ktos zaczal krasc i to taka osoba po ktorej bartek by sie nie spodziewal wiec szkoda gadac mamuska dobrze masz z adrianka.pozazdroscic dzieciaczkow.fajnie ze tak lubi bawic sie z dawidkiem no bo w koncu roznie moglo byyc.siostra ma dwojke chlopcow roznica wieku to 6 lat ikloca sie ze az strach:) zuzia odpukac pzrerwala strajk glodowy. a polecam z hippa deserki z serii owoce i zboze z kleikiem ryzowym lub ryzem sa pyszna a jablak z malinami to poprostu rewelacja. no nic milej nocki zycze i ..pamietajcie o zmianie czasu:P dobranoc😴 mamuska gdybys tylko blizej mieszkala to juz bym byla ale moze kiedys sie spotkamy