Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemnooka_Brunetka

Jaki kosmetyk zeby szybko i sprawnie rozczesywal wlosy!?!

Polecane posty

...Mam dosc dlugie wlosy, ostatnio zauwazylam ze strasznie sie placza i nie moge ich po myciu rozczesac!!! Uzywam dwufazrowej odzywki z gliss kur to pomaga ale i tak wlosy sie lamia przy rozczesywaniu!!Nie chce zeby sie niszczyly bo juz tak dlugo zapuszczam wiec czekam na rady!!:)

Gość marta5321
Zapytaj w sklepie kosmetycznym.Tam napewno ktoś Ci doradzi. Ja też miałam ten problem. Zaczełam co 2 miesiące trochę skracac wlosy i już mi sie tak nie plączą. Spróbuj troszeczkę je podciąć, powinny się wzmocnić :) Pozdrawiam :)

Gość Moożże
Może spróbuj użyć grzebienia :P

Gliss Cur(nie wiem jak to sie pisze ale wiadomo o co chodzi chyba:)) taka z jedwabiem poprostu swietna najlepsza jaka mialam wlosy swietnie sie rozczesuje zero szarpania i do tego sliczne sa lśniace i takie lejace

Gość melissssa
Jak miałam długie włosy używałam Lactocerat spray firmy Ducray. To jest płyn specjalnie do rozplątywania włosów, spryskuje sie tym włosy po myciu i pięknie się rozczesują.

Mi w rozczesywaniu włosow pomogła bardzo odzywka glisskur, z tej nowej serii co niby ma tyle skladników potrzebnych włosom, ma rózowy kolor i jest w sprayu. Kosztuje ok 14 zł.